Follow your dreams

Jaahas se olis 3,5 viikkoa kisoihin. Kunto alkaa olemaan jo hyvä, mutta vielä viimeiset rutistukset ovat tarpeen. Kun haluaa toteuttaa niitä unelmia on valitettavasti jostain luovuttava. Ilman unelmia on vaikea päästä elämässä eteenpäin. Itselläni unelmien toteuttaminen tuo sen onnen ja onnistumisen tunteen. Omalla kohdallani on välillä vaikea ymmärtää muita ihmisiä, jotka ovat aina tyytyväisiä siihen mitä on. On opittava hyväksymään ihmisten erilaisuus, joka ainakin minulle tuottaa vaivaa ja opettelua. Voi tietenkin olla etten ymmärrä sitä koskaan. Onnellisuus onkin avain tähän elämään ja jos sitä ei ole on vaikea elää. Välillä on hyvä katsoa peiliin ja miettiä mitä oikein haluaa ja mitä on valmis tekemään sen onnelisuuden eteen. Huomaan vanhetessani, että ne samat asiat mitkä ennen tekivät minut onneliseksi ei ole enään samoja ja koko ajatusmaailma on muuttunut vuosien varrella. Välillä kannattaa sulkea ne negatiiviset asiat elämästä ja keskittyä vaan niihin positiivisiin asioihin, mitkä sitä onnelisuutta tuottaa. Sinä päätät minkälaista elämää elät ja jokainen elää sellaista elämää, minkälaiseksi sen tekee. Aina ei ole helppoa, eikä pidäkkään olla, sillä kokemukset ja vastoinkäymiset kasvattaa ja kehittää ja olet vahvempi.

Olen huomannut että tällä hetkellä urheilu on se mikä tekee minut onnelliseksi ja sitä en jättäisi pois elämästäni, mistään hinnasta. Haluan kehittyä, voida hyvin ja näyttää hyvältä. Urheilu on avannut mulle niin monta uutta mahdollisuutta ja tilaisuutta, mistä olen joskus vain unelmoida. Urheilun tuoma voima ja fiilis on niin upea, etten pysty sitä edes teille kertomaan.

Tän homman aion viedä loppuun asti ja voi kertoa, että mun liekki ei sammu. Viihdyn uudessa vartalossani niin hyvin että en anna sitä pois, enkä aio tuhota sitä. Urheilussa elän sitä unelmaa, mitä elin viimeksi yli 10 sitten. Haasteisiin tartutaan verenmaku suussa. Paljon se ottaa, mutta enemmän se antaa.

Jaksakaa treenailla <3:lla Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Follow your dreams”

  1. kun elämässäsi ei muuta sisältöä ole kuin urheilu niin kiinnostaa vaan tietää että mitä tekisit jos terveys menisi etkä saisi enää urheilla tai jos vaikka menisi niinkin radikaalisti että halvaantuisit kaulasta alaspäin? kuula kalloon?

  2. Mahtavasti sain taas tsemppiä kun luin sun blogia, kiitos siitä! En näin nopealla tsekkauksella löytänyt ainakaan mitään uusia kommentteja sun silmäleikkauksesta..miten on mennyt nyt uusin silmin? Mietin itsekin leikkausta mutta hieman vielä pelottaa mahdolliset jälkimeiningit, joutuuko kokoajan käyttämään silmätippoja, näkeekö oikeasti hyvin yms.

  3. Mun elämässä on myös paljon muuta kun urheilu! En ajattele että mitä jos halvaannun, tai mitäs jos tulee kuula kalloon 🙂 heheh vähän naurattaa, mutta kannattaa ajatella positiivisesti niin elämä on helpompaaJa leikkauksesta kaikki meni tosi hyvin ja elämä on uusilla silmillä ihanaa ja helppoa! Suosittelen!

  4. Mikä ihme idiootti-viesti tuo Anonyymin viesti oikein oli… Ei kehtaa edes omalla nimellään kommentoida, no en kyllä minäkään kehtaisi hänen asemassaan.. Ehkä tässä blogissa hyvä Anonyymi ei olekaan tarkoitus tuoda esille kaikkea blogittaren elämän sisältöä vaan tämä blogi pohjautuu hyvin vahvasti juuri treenaamiseen, kisakunnon kasvattamiseen ja itse kisoihin valmistautumiseen. Onneksi Umppu olit itse fiksu ja kommentoit hyvin anonyymin viestiä… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta