Täydellinen loman aloitus

Mistä sitä oikein aloittaisi…. No Lauantai aamulla lähdettiin jo 8.00 junalla kohti Helsinkiä, kohti tyttöjen retkeä. Matkamme piti sisällään seikkailuja, vaarallisia tilanteita, naurua, juhlimista, shoppailua ja mikä tärkeintä MADONNAN keikka. Helsingin päädyssä Lauantai meni todellakin shoppailun, syömisen ja biletyksen merkeissä. Bilettäähän voi myös selvinpäin! 😉

Yövyimme ”muiden julkkisten tapaan Hotelli Kämpissä ja hienohan se oli kun mikä. Huoneemme oli tunnin jälkeen, kun pommin jäljiltä, kun oltiin saatu levitettyä kihartimet ja asusteet paikoilleen.
Mulla oli omat evät mukana, koko reissulle ja niitä sitten uskollisesti söin, oli paikka sitten yökerho tai ei.

Kisoihin ei todellakaan ole enään aikaa, kun se alle 4 viikkoa ja siimaahan muille ei anneta. Nyt on kovat pelissä ja täältä tullaan kovempana, kun viimeks. 

Lähiö mutsi 🙂

Illalla lähdettiin ravintolan kauttaa yökerhoon, missä meillä oli ihan super hauskaa <3 
Mulla oli muuten reissussa treenikamat mukana, mutta tein tällä kertaa hieman erillaista harjoitusta, sillä 15cm koroilla tuli käveltyä yhteensä 5 km, jotenka lavalla nähdään haha. Päkiät oli oikeasti tulessa ja on vieläkin. 
Sunnuntaina aamu alkoi shoppailulla <3 Ja tietenkin illan kohokohta MADONNA. 

VIP tilaisuus alkoi jo klo 16, mutta meillä hieman venähti ja oltiin paikalla vasta klo 19.00. Sielä oli tarjolla ruokaa ja juomaa ja esityksiä. Siitä sitten kohti keikkapaikkaa ja odottamaan itse sitä.
Keikka oli niin mieletön, sanokoot arvostelijat mitä tahansa. Se koko show ja ne kuumat tanssijat jne. Jokainen voi myös itsekseen ajatella että nainen on kuitenkin jo 50 luokkaa ja miltä se näyttää…… Aivan mieletön. Määhän oonkin siis jo päättänyt et kun oon 40 niin tähtään JL:n ja 50 Madonnan ulkoiseen olemukseen hahahaha. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä. 
Nyt alkaa sellanen loppurutistus kisoihin, sillä tää polte lavalle vaan kasvaa. Nyt otetaan kaikki salaisetaseet käyttöön ja vedetään homma purkkiin. 
Kohta salille polttaan rasvaa ja kasvattamaan lihaksia <3: Umps

primebody

4 vastausta artikkeliin “Täydellinen loman aloitus”

  1. mielestäni olet tyrmäävä näissä kaikissa kuvissa! peukut erityisesti kuvalle, jossa syöt rahkaa baarissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta