MADONNA

Se on loma nyt ja kohta räjähtää nimittäin Helsinki. Tyttöjen luxusloma. Lähdetään jo huomenna aamusta matkaan ja en malta odottaa. Keikka on vasta Sunnuntaina, mutta paikallahan pitää olla hyvissä ajoin. Yövytään hotelli Kämpissä, missä saattaa asua itse tähtikin <3 Ystäväni on fanittanut Madonnaa jo pienestä asti ja ajattelimme panostaa ja ostaa kunnon VIP liput mihin sisältyy ruuat yms. Mää kannan kiltisti omat eväät mukaan haha. JIIHUU.
Tänään kuitenkin oli perus treenit ja myös Helsingissä treenaan. Veikkaan että mun seuralaiset ei edes ole herännyt, kun mää jo tuun jumppaamasta.
nyt alan pakkaan -Umppu-

primebody

2 vastausta artikkeliin “MADONNA”

  1. Misä syöt syöt yleensä ennen ja jälkeen treenin? Tai mitä ns. normaalin salilla ja lenkillä käyvät pitäisi noin pääsääntöisesti syödä treenin ohella? Osaatko suositella mitään palautus juomaa melko raskaan salin jälkeen? Ihana blogi sulla ja onnea kisoihin! ((:

  2. Aamulla teen lenkin tyhjällä vatsalla, jonka jälkeen syön aamupalan yleensä puuroa,raejuustoo ja mehukeittoo . Treenin jälkeen juon palausjuoman. Muuten koitan syödä mahdollisimman puhdasta ruokaa, enkä käytä eineksiä. Omat valmentajani tekevät myös ruokavalioita joten suosittelen ottamaan yhteyttä ammattilaisiin, sillä itsellä on kokemusta vain omasta koosta ja yleensä kaikki on mua pidempiä ja muutenkin isokokoisempia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta