Lottovoitto syntyä Suomeen

Oikeesti nyt on Elokuu ja mulla on toppatakki ja nahkarukkaset WTF? Aamulla kun lähdin tapojeni mukaan lenkille mittari näytti +6´c. hengittäessä tuli vesihöyryä ja sitä rataa. Nyt on kyllä pakko valittaa kylmyydestä. Huomenna olisi vielä töitä ja sitten viikon loma <3 Sen voikin hyvillä mielin käyttää treenaamiseen, kun pihallakaan ei voi olla:) Tänään tein selkä treenin Wolffilla ja lisäksi vatsoja. Loppuun vielä päivän toinen aeroobinen ja olisinkin ollut jo valmis nukkuun:) Töissä oli sellainen normi 11h päivä. 
Mun aivotoiminta alkaa olemaan välillä jo hitaamman puoleista, joten on ollut pieniä hankaluuksia hoitaa ja hallita asioita samaan tapaan, kuin ennen. Onneks mun huippikset työkaverit hoitaa hommat välillä munkin puolesta <3 Kiitos siitä teille. 
Unohdin kokonaan kertoa, kun olin Tiistaina hoitola Preventiinossa detox hoidossa.
Ja siis yllä oleva PASKA tuli mun jaloista. Hoidossa laitetaan ranteeseen ranneke, joka tuo kehoosi negatiivista sähköä. Vatsaan tule infrapuna vyö, jalat laitetaan astiaan, minne tulee merisuolaa ja toi ”johto.  Jalkapohjien hikirauhasista alkaa tulemaan kaikkea (mielestäni paska kuvastaa parhaiten) epäpuhtauksia ulos ja tuloksen näette kuvassa. 
Kaikkialta saa lukea lehdistä NÄIN LAIHDUT blaa blaa blaa. Ihmisten ei tarvitsisi laihduttaa ollenkaan, jos he söisivät terveellisesti, urheilisivat ja lepäisivät tarpeeksi. Silloin parikymppisenä sai melkein syödä ja juoda mitä vaan. Nyt kun on kohta kolmekymppinen ei sama homma voi jatkua. Osasta tutuistani huomaa sen kuinka niitä kiloja vain on alkanut kertymään 🙂 Ja sehän tässä hauskaa on, että juuri ne ovat niitä pahimpia arvostelioita. Uskon että arvosteliat ovat omalla tavallaan henkisesti heikkoja ja purkavat sen oman sisäisen pahanolon muihin. 
Ainut asia mihin uskon tällä hetkellä on se elämäntapa muutos, jonka kaikkien pitäisi tehdä. Voin väittää, että kukaan ihminen ei nauti olostaan, jos ei voi leikata itse omia varpaankynsiään tai solmia kengän-nauhoja. Vaatii myös hirveästi rohkeutta myöntää ääneen olevansa lihava ja vielä suurempi askel on ryhtyä sitä muutosta omaan elämään toteuttamaan. 

Lähes päivittäin minulta kysellään: mitä syöt, miten treenaat jne. Kerron siitä mielelläni ja autan sen minkä pystyn, mutta valitettavan usein kaikilla on jo neuvoihin heti tekosyy taskussa. No mutta kato en mää ehdi…. Ja saakeli varmaan ehdit. Jos mää ehdin päivän aikana juosta 2 lenkkiä, tehdä puntti treenin, venytellä, laittaa ruokaa, johtaa yritystä, hoitaa kotia, leikkiä lapseni kanssa, pestä pyykkiä jne niin miksi juuri sinä olet poikkeus. Läheskään kaikilla ystävilläni ei ole lasta tai yritystä ja siltikään he eivät ehdi. Nämä on juuri niitä keksittyjä syitä, joilla huijaat itseäsi.
Se aloittaminen siinä onkin aina se vaikein juttu ja siinä kehoitan kääntymään ammattilaisen puoleen. Moni luulee, että paino putoaa sillä, että ei syö mitään tai syö vain tosi vähän, mutta niin ei ole. Päivän aikana saa syödä paljonkin, kunhan se on sitä oikeanlaista ruokaa. Kun sitä noudattaa säännöllisesti alkaa tuloksia syntymään nopeasti. Elämässä ei tarvitse siitä pahamaineisesta nautiskelusta ja herkuttelusta luopua kokonaan, mutta se kannattaa jättää yhteen päivään viikossa. On aina jotain mitä odottaa:)
Haluaisin kaikkien oppivan tuntemaan liikunnan riemun ja sen hyvänolon, minkä siitä saa sen suklaalevyn sijaan. Aloita siis tänään!
-Umppu-

primebody

7 vastausta artikkeliin “Lottovoitto syntyä Suomeen”

  1. Umppu oot kyllä huippu ei voi muuta sanoo! Se, että jaksat joka postauksessa kannustaa meitä lukijoita terveellisempään elämään jne. on ihanaa! ja se vielä että oot valmis jakaan tietosi meidän kanssa !!!!!<3Ei voi ymmärtää miten joku nainen voi pystyä tohon kaikkeen, ei voi kun ihailla!Pakko kysyä, että mistä lähdit itse ensin liikkeelle?Mitkä oli sun ekat askeleet kohti tätä pistettä missä oot nyt?käännyitkö heti ammattilaisen puoleen?tuliko ruokavalioon muutoksia, jos tuli niin mitä?kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata!tsemppiä jatkoon, elämään ja ennenkaikkea kohti kilpailuja!!

  2. En ollut tyytyväinen itseeni ja elämäntapoihini. Päätin vaan lähteä lenkille ja se olikin se hirvein lenkki ikinä mutta se voittaja fiilis sen jälkeen… Juoksin aluksi 20 min ja siitä nostin. Minnalle ulisin että olis hieno voittaa Suomen mestaruus vielä vanhoilla päivillä mutta lajia en tiedä. Siitä kaikki lähti. Minna ja Kimmo pisti kaikki kerralla kuntoon ja sitten oltiinkin jo lavalla.

  3. Väri ei tule ihmisten jalkapohjista. Se tulee itse elektrolyysin aiheuttamista muutoksista, kun laitteen metallitangoista irtoaa rautaa suolaveteen. Vesi värjääntyy samalla tavalla oli vedessä ihmisen jalat tai pelkkä vesi. Eli, loogisesti ajatellen, Life Detox -laite värjää veden, ei ihmisestä poistuva kuona.Jos ihmiskehoon johdettava 1,7 milliampeerin sähkö ohjaa haitalliset kuonat, myrkyt ja molekyylit pois jalkapohjien kautta, niin millä periaatteella tuo sähkö tunnistaa haitalliset molekyylit hyödyllisistä? Vai imeekö Life Detox kaikkea pois jalkapohjien kautta? Useimmat rasvat, öljyt ja muut molekyylit ihmisissä ovat sähköisesti neutraaleja.Ymmärtääkseni sähkö ei pysty puristamaan kamaa ihon läpi ihmisen sisältä. Myrkkyjen käsittely on maksan tehtävä. Haitalliset kamat poistuvat ulosteiden mukana. Poistaako Life Detox ureaa ja kreatiinia jalkapohjien kautta? Jos ei poista, niin miksi ei poista?Osmoosiin vetoavat selitykset tuovat mukanaan uuden pulman.Jos osmoosi toimii Life Detoxissa, niin miten ihmeessä osmoosi osaa erotella haitalliset molekyylit ihmiselle hyödyllisistä? Jos Magneettimedian levittämä väite ihon ja osmoosin suhteesta pitää paikkansa, niin mitä tapahtuu merivedessä kelluvalle ihmisille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta