Venyy venyy

Tänään oltiin taas reippaita. Lenkki, puntti, aeroobinen ja siihen perään tunnin venyttelyt. Teki kyllä niin hyvää. On hauska välillä kokeilla taipuuko sitä enään minnekkään asentoihin, missä ennen pystyi viettämään pitkiäkin aikoja. Taidot on hyvä pitää yllä. Eilisen osteopaatti setin jälkeen oli jalat niin raskaat…. Poseerauksesta ei meinannut tulla eilen mitään, kun kengät puristi.
Lonkankoukistaja venytys

Itsellä tämä venyttää takareittä

Hiilarit vähissä tekee myös päälleni tehtävänsä. Asioita unohtuu ja mikään ei pysy kädessä. Se on siis merkki, että kunto etenee, niin hullulta kun se kuulostaa.  Kohta alan laskee päiviä kisoihin, kun ei vaan jaksa odottaa. Hirveesti on tullut kyseilyitä treenaamisesta ja valmennuksesta, eli toki voin auttaa sen minkä osaan, mutta vaikeammat asiat ja valmennus asiat niin kannattaa ottaa suoraan yhteys Minnaan tai Kimmoon. He hoitavat sen puolen kokonaan ja tekevät meille tytöille kaiken tausta homman ja me sitten hiessä toteutetaan ne 🙂

Facessa pyörii juttu, jossa kerrotaan  15 asiaa, joista sinun pitäisi luopua ollaksesi onnellinen.
1. Luovu tarpeesta olla aina oikeassa. Monet meistä eivät kestä olla väärässä senkään uhalla, että se loukkaisi muiden tunteita. Aina kun sinulle on tarve haastaa riitaa siitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä, ajattele näin: ”Olenko mielummin oikeassa, vai olenko mielummin hyväntahtoinen ihminen.

2. Luovu tarpeesta hallita kaikkea. Opettele luopumaan tarpeesta kontrolloida kaikkea ympärilläsi, työkavereitasi tai sitten tuntemattomia, anna heidän olla sellaisia kuin he ovat. Ketään ei voi muuttaa. Ihmiset voivat muuttua halutessaan. Jos sallit kaiken ja kaikkien olla sellaisia kuin ovat, sinunkin taakkasi kevenee. Sinun ei tarvitse hallita kaikkea.

3. Luovu syyllistämisestä. Opettele olemaan syyllistämättä toisia siitä, mitä sinulla on tai ei ole, mitä tunnet tai et. Lopeta voimiesi kuluttaminen turhaan syyllistämiseen ja ota vastuu omasta elämästäsi. Älä anna muiden ihmisten tekojen vaikuttaa sinuun.

4. Luovu itsetuhoisesta ajattelutavasta. Ylensä kaikista pahin ja ilkein vihollinen olemmekin me itse- ja ajatuksemme. Kuinka moni satuttaa itseään negatiivisen ja toistuvan itsetuhoisen ajattelutavan takia haukkumalla itsensä maanrakoon ja toivomalla omaa katoamista täältä maan päältä? Älä siis aina usko omia ilkeitä ajatuksia itsestäsi. Olet hieno sellaisena kun olet ja olet paljon arvokkaampi, kun mitä omat rumat sanasi sinusta väittävät. Uskalla katsoa itseäsi peiliin ja hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet. Lovu itsetuhoisista ajatuksista ja teoista, sillä miksi satuttaisit sitä kaikista tärkeintä ihmistä elämässäsi?

5. Luovu rajoittavista luuloista. Luovu ajattelemasta mitä voit ja mitä et voi tehdä, mikä on mahdollista ja mikä mahdotonta. Tästä edespäin älä anna omien epävarmuuksien tai rajoittavien luulojesi pysäyttää sinua ja jäädä vangiksi tilanteisiin. Levitä siipesi ja lennä vapaana.

6. Luovu valittamisesta. Opettele lopettamann turhasta valittaminen: ihmisistä, tilanteista, tapahtumista mitkä tekevät sinusta onnettoman, surullisen ja masentuneen, Kukaan ei voi tehdä sinua onnettomaksi, yksikään tapahtuma ei voi tehdä sinua surulliseksi jos et anna niin tapahtua. Älä arvioi positiivisen ajattelutavan voimaa.

7.Luovu turhasta kriittisyydestä. Luovu tarpeesta kritisoida tapahtumia tai ihmisiä, jotka ovat erillaisia, kuin sinä. Me kaikki olemme erilaisia, silti samanlaisia. Me kaikki haluamme olla onnellisia, rakastaa ja tulla rakastetuksi ja me kaikki haluamme tulla ymmärretyksi. Me kaikki haluamme jotain ja meiltä kaikilta halutaan jotain.

8. Luovu tarpeesta tehdä vaikutus. Lopeta yrittämästä niin kovasti olla jotain sellaista mitä et ole, jotta ihmiset pitäisivät sinusta. Se ei toimi niin päin. Sinä hetkenä kun lopetat yrittämästä olla jotain mitä et ole, kasvojesi päältä tippuu naamio, joka on pettänyt sinut itsesi. Sinä hetkenä kun hyväksyt itsesi sellaisena kun olet, löydät ympäriltäsi ne ihmiset, jotka pitävät juuri sinusta ja ovat sinun arvoisia ystäviäsi.

9. Luovu muutoksen vastaisuudesta. Muutos on hyvästä. Se auttaa sinua liikkumaan paikasta a paikkaan b. Se saattaa olla ensin pelottavaa, mutta luota siihen että muutos auttaa sinua kehittymään ihmisenä ja kaikkea ympärilläsi olevia. Seuraa onnea, luota muutokseen- älä vastusta sitä.

10. Luovu leimaamisesta. Älä enää tuomitse tai leimaa tilanteita, tapahtumia, paikkoja tai ihmisiä, joita et ymmärrä, jotka ovat mielestäsi pelottavia tai outoja. Yritä olla avoin, äläkä tuomitse ketään tai mitään suoralta kädeltä. Mieli toimii vain ollessaan avoin.

11. Luovu peloista. Pelko on vain illuusio, jota ei ole olemassa. Sinä itse luot sen, ruokit sitä ja annat hallita sinua. Vanha sanontakin menee: mitä meidän tulee pelätä on pelko itse.

12. Luovu tekosyistä. Anna kaikille tekosyillesi heti potkut. Sinä et enään tarvitse niitä. Tekosyyt vain rajoittavat elämää ja valintojen tekoa, tarmoa ja motivaatiota. Sen sijaan, että kasvaisimme ja kehittyisimme ihmisinä, me valehtelemme itsellemme käyttäen kaiken maailman tekosyitä.

13. Luovu menneisyyden haikailusta. Uskalla elää.

14.Luovu riippuvuudesta.

15 luovu elämästä elämääsi muiden mukana

Siinä olisi itsekkin vähän opittavaa:)
jos noita ohjeita noudattaisi olisi elämä oikeasti paljon helpompaa:)

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta