Piinallista odotusta

Ihmistyypille kaikki mulle tänne, heti, nyt vaatii fitness lajit suuren suurta kärsivällisyyttä. Tuntuu edelleen, että kilpailuihin 100 ja 1 päivää. Urheilu pitkällä tähtäimellä tuo ainakin omalle kohdalle aivan uusia haasteita, sillä aiemmissa lajeissa kilpailuja on ollut ympäri vuoden. Tarvitsen joka aamu melkein 5 minuuttia enemmän aikaa saadakseni koneen käyntiin ja tänäänkin kello soitti jo 4.45. Kahvit porisemaan ja lenkille. Voi tätä Suomen kesää….. Rakas Tuksu alle ja Wolffille. Olkapäät olivat tänään vuorossa ja vatsoja unohtamatta. Olkapää treenissä teen paljon pudotus-sarjoja ja super-sarjoja. Sarjojen viimeiset liikkeet tuntuvat tuskaisilta ja ylitsepääsemättömiltä, mutta sehän sopii luonteelleni, koska periksi en anna. 
Tänään pääsin myös pitkästä aikaa osteopaattini Marko Panun käsittelyyn. Pakko sanoa, että jumalauta se sattuu, mutta se olo sen jälkeen korvaa kaiken kivun. Olo oli niin raukee……niin raukee:) Treenatessa lihakset kiristyvät ja saattavat jumittautua, jotenka myös niitä pitää huoltaa. Pelkkä puntti treeni ei todellakaan vie eteenpäin, jos unohdat kaiken muun tärkeän siitä ympäriltä. Venytellä pitää aina ja välillä on hyvä käydä hierojalla ja osteopaatilla. Samoin lepo joka on myös kehityksen kannalta erittäin tärkeää. Kun Markon luota lähdin vedin perinteisen 2:n tunnin päiväunet <3

Siinä vähän kisafiilistelyä Turusta. Ei ole onneksi enään kauaa, kun saa ottaa lavan haltuun <3 Hyvää kannatta aina odottaa, vai mitenkä se meni. Nyt bikiniin tulikin uusia sääntö päivityksiä, eli sivuasennot tuli kuvioihin vertailuihin ja bikinit ovat nyt kansainvälisten sääntöjen mukaiset, eli koristeluja saa olla myös itse bikineissä. Ja voitte vaan kuvitella, että mun bikinithän sitten kiiltää <3<3<3<3<3<3<3

hot hot hot

Miehillehän on myös oma ”bikini” sarja maailmalla ja en malta odottaa, koska se tulee suomeen. Oma miesihanne ei ole se kaikista suurin, joten ylläoleva setti on kuumaa… En myöskään syty niihin miesten tankoihin, joten toi shortsi setti…KÄY. Miehille ei ole muutenkaan oikein minkäänlaisia kiplailuja, jossa ei haettaisi niin kehonrakennusmaista tyyliä, joten uskoisin, että kyseinen laji tulisi yhtä suosituksi, kun naisten keskuudessa bikini. Mister Finland kisa on jo siirtynyt 7 päivää lehteen, jotenka se kertoo sen tasosta. Laji on myös meitä naisia houkuttava ja varmasti kasvattaisi myös yleisöä kilpailuissa. Ehkä siis vielä jonain päivänä…..PLIIS
Tänään olisi vielä illalla poseerausta Minnankaa ja kunnon tsekkaus, mutta siitä sitten huomenna <3
-Umppu-

primebody

2 vastausta artikkeliin “Piinallista odotusta”

  1. Moi Umppu! Kiva blogi sulla 🙂 Itse oon kovasti tässä vuoden aikana innostunut treenaamaan salilla ja nyt on alkanut kisajutut pyöriin mielessä.. Omasta valmentajasta oon haaveillut jo kauan.. Miten esim. teidän tiimiin pääsee jäseneksi? Hyväksytäänkö sinne kuka vaan?

  2. Eli Minna ja Kimmo tekee valinnat ja päätökset, jotenka ota yhteyttä Minnaan. Pro Elite Teamiin ei valitettavasti oteta kaikkia, koska sielä panostetaan henkilökohtaiseen valmennukseen eikä massatuotantoon:) ainakin facessa on Pet :n sivuilla Minnan meili jos et löydä voin kaivaa sen jostain! Tsemppiä treeniin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta