Superfoodit ja super Umppu= ihmis berocca

Tänään ei ole aivot ollut ihan mukana menossa. Toivon ettei mulle esitetä kuukauteen mitään haastavia kysymyksiä:) Se kertoo että dieetti etenee:) Aamulla oli taas perus settiä eli 5.00 tossua toisen eteen ja ysärihitit täysille. Maanantai eli jalka treeni. En ymmärrä mitenkä sitä saakin itsensä niin loppuun. Jalat tuntui tänään todella raskailta ja meinasin jo luovuttaa, mutta perkele kun ei anna luonne periks. Uudet sarjat on raskaita ja kyllä sai taas berberi kyytiä:) 

Ruuat alkaa olemaan jo aika nihkeitä;) Kuitenkaan en tunne vielä aivan hirveää nälkää, mutta hiilarihimo senkun kasvaa. Jospa sitä vielä yksi tankkauspäivä heruisi ennen kisoja. 

Sitten päästäänkin näihin mun uusiin ystäviin eli superfoodeihin. Jos Kimmo olisi kuollut kääntyisi se haudassa:) Superfoodit eli superruoat ovat tavallisen ruoan ja lääkinnällisempien yrttien välimaastossa sijaitsevia, luonnonmukaisesti tuotettuja ruokia, joilla on vahva kulttuurihistoria ja poikkeuksellisen korkea ravinnetiheys. Suurin osa superfoodeista on erinomaisia proteiinin lähteitä ja ne sisältävät elimistöllemme kaikki välttämättömät aminohapot. Monet superfodeista ovat myös adaptogeenejä, jotka auttavat kehoamme sopeutumaan ympäristön muutoksiin esim stressiin.

kookosöljy sisältää painoonsa nähden vähemmän kaloreita, kun mikään muu rasva, eikä kookosöljy varastoidu kehomme samalla tavalla, kun muut rasvat. Kookosöljy kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaamme, jonka vuoksi se soveltuu mainiosti painonpudotukseen. Kookosöljy myös kiihdyttää kilpirauhasen toimintaa, mikä on hyvä kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiville. Kookosöljyn sisältämät keskipitkäketjuiset rasvahapot tukevat immuunijärjestelmän toimintaa, kilpirauhasta, hermostoa, ihoa ja tarjoavat nopeaa energiaa. Kookosöljy parantaa ruuansulatusta, kalsiumin, magnesiumin, rasvaliukoisten vitamiinien ja aminohappojen imeytymistä sekä toimii voimakkaana antioksidanttina.

 Maca: sisältää 18 aminohappoa, erilaisia kasvisteroleja, runsaasti vitamiineja (b1,b2,b6,c,e) sekä kivennäis ja hivenaineita, joista erityisesti kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rikkiä, rautaa, fosforia, sinkkiä, kuparia, piitä ja mangaania. Moni nainen saa macasta apua kuukautiskipujen, PMS-oireiden, limakalvojen kuivumisen ja kuumien aaltojen hallintaan. Perinteisesti macaa on käytetty myös selkeyttämään mieltä, kehittämään muistia, helpottamaan masennusta ja parantamaan unenlaatua. Eli juuri täydellinen tuote mulle. Kärsin itse huonosta unenlaadusta, kuukautiskivuista enkä koskaan muista mitään:)

Laihduttamisesta vielä senverran, että kun olet valmis muuttamaan elämääsi ja elämäntapojasi ja tekemään elämäntapa remontitn niin sinun ei tarvitse koskaan laihduttaa. Lisäämällä terveellisen ruokavalion, liikaunnan ja kunnon levon elämään on riittävä. Älä syö enempää kun kulutat ja nauti pieniä oikeanlaisia aterioita 2-3 tunnin välein.

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Superfoodit ja super Umppu= ihmis berocca”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta