5 viikkoa kisoihin whoop whoop

Jihuu. Muutosta on tapahtunut. Tämä viikko oli siis muutosten viikko. Treenit, ruoka ja aeroobinen muuttuivat ja tuloksia alkoi syntymään. Paino on nyt 48kg eli viime viikosta -1kg. Aletaan olemaan siis tavoitteessa. Varsinkin näin kisadieetillä on todella turhauttavaa kun paino pysyy monta viikkoa samassa tai pahimmassa tapauksessa välillä nousee. Nyt on kyllä ollutkin sellainen olo, että alkaa tapahtuu. Lavalla on oltava tikissä ja teen kaikkeni sen eteen.

Eilen vietin vapaapäivää kaikesta. Päivä alkoi LadyLinella, jossa kävin meidän Maikun suosittelemassa LPG hoidossa (hoitola Preventio). LPG hoidossa on erilaisia hoito-ohjelmia eri vaivoihin. Se tehostaa palautumista, nopeuttaa urheiluvammojen parantumista merkittävästi, hoitaa lihaskipua, valmistaa lihaksia suoritukseen, parantaa lihasten näkyvyyttä, kiinteyttää ja poistaa rasvakertymiä. Hoitoa voi tehdä myös kasvoihin. LPG hoidolla on merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen ja hermostollinen vaikutus. Vaikutus on syvä ja laaja myös pinnallinen (lymfakierto). Suosittelen kaikille
ja varasinkin heti uuden ajan.

Ennen hoitoa vaatteet riisutaan ja päälle puetaan kireä ”sukkahousu”puku. Laitteestä säädetään eri ohjelmia ja hoito tapahtuu vähän niinkuin ihoa imuroimalla hehe. Hoito oli miellyttävää ja rentouttavaa ja omasta mielestä tehokkaampi kun hieronta. Hoidon jälkeen on juotava paljon nestettä.

Eilen oli myös vähän juhlaa. Kävimme ystäväni Mikon kanssa PRIMEN naapuriin avatun DesignBoulevardin avajaisissa. Sieltä löytyy kaikkea niin ihanaa tavaraa sisustukseen liittyen.

Mikko ja Minä (Mikko on juuri se kuka ottaa kaikki hiuskuvani yms)

Ilta siitä jatkui sitten terrassin kautta baariin. Itse olin tietenkin autolla. Välillä on ihan hauska käydä baarissa joo, mutta se myötähäpeen määrä välillä huh huh. Ihmisen on niin kännissä, ettei pystyssä pysy. Tykkään tanssia ja siksi käynkin välillä baarissa, mutta totean joka kerta sen saman……tää ei o enää mun juttu. Ja tietenkin sattui sopivasti se Lauantai, kun oli koripallo turnauksen jatkobileet samassa baarissa ja voitte vaan kuvitella kun reteenä painelen tällä 155cm rangalla meneen, niin olisin voinut kävellä jonkun jalkovälistä kenenkään huomaamatta mitään:)

Ensiviikolla pääsenkin rakkaan ”kiduttajani” osteopaattini Marko Panun käsittelyyn. Tuntuu, että kroppa sitä tällä hetkellä kaipaa ja viimekerrasta on jo ikuisuus. Nyt myös venyttelen joka päivä, sillä aeroobisen lisäännyttyä takareidet ja nivuset kipeytyy. 
Sain mun kaverilta Siniltä tälläsiä ihanuuksia. Tänään aion testata hartioihin Tiikerin voimasalvaa, joka auttaa lihas-särkyyn. Kaikki tuoteet ovat luomua. Muutenkin haluan käyttää enemmän tämän suuntaisia tuotteita ja minimoida lisäravinteita. Meillä onkin pian tiimipäivä, missä samalla on seminaari. Sielä saammekin sitten selvitellä ja kysellä kaikkia mieltä askarruttavia asioita 🙂

Tänään vuorossa onkin sitten tunnin venyttelyt ja kehonhuoltoa.

Aloita sinäkin elämänmuutos jo tänään. Sitä on turha siirtää huomiselle:) Lopeta lauseet: en pysty, en ehdi, en jaksa vaan käännä ne voitoksesi: pystyn, ehdin ja jaksan. Niiden toteuttaminen muuttaa elämäsi parempaan suuntaan. Jaksat paremmin, voit hyvin ja nautit elämästäsi <3 Kokeile vaikka että laitat viikon ajan ylös kauanko katsot televisioo päivässä ja seuraavalla viikolla käytä sama aika liikuntaan:) Nyt se ruho liikkeelle ja lenkille siitä se alkaa kun vain ajattelet että pystyt.

<3:lla Umps

primebody

10 vastausta artikkeliin “5 viikkoa kisoihin whoop whoop”

  1. Hei! Olet kannustanut minut liikunnan tielle! Luen tätä blogiasi ja olen myös liikkeesi vakioasiakas. Tajusin että paremman olon saan pidemmäksi aikaa salilla, kuin sipsipussi kädessä kotisohvalla. Ja kun sitä sipsipussia tuhoaa tarpeeksi harvoin, se maistuu silloin aivan erilaiselta. Olen myös huomannut, että loppujen lopuksi sitä ei tee edes mieli 🙂 Keep on going, kun jatkat tämän blogin kirjoittamista, saan tästä lisävoimaa 🙂 pudotettavaa painoa on PALJON, mutta en välitä muiden katseista salilla ja tienvarrella lenkillä. Pitää välittää itsestään ja rakkaistaan.Hyvää loppukesää sinulle ja treeni-intoa! 🙂

  2. Sehän siinä just onkin! Kun syöt kevyesti ja terveellisesti niin ne vanhat ruuat ei enään maistu karkit muuttuu marjoiksi jne. Sitten kun sitä joku kerta ”nauttii” ja syö kaikkee roskaa tulee siitä ihan hirveä olo niin ymmärtää mikä ero ruuilla on! Ne ketkä syö niitä päivittäin ei ymmärrä sitä eikä ymmärrä ennen kun kokeilee. Voin olla varma että kukaan ei ole todella ylipainoisena tyytyväinen itseensä. Ei voi olla kivaa jos hengästyy normaaleista arki rutiineista esim kävelystä tai imuroimisesta. Lihavuus myös aiheuttaa masennusta! Kaikilla ei tosin tarvi/pidä olla samat tavoitteet kun mulla koska kilpailen, mutta on itsekästä olla pitämättä huolta myös itsestään. Tsemppiä sulle hirveesti jatkoon ja kyllä ne kilot sieltä karisee kun vain niin päätät!

  3. Paljonko painoit silloin kun aloit laihduttamaan? Paljonko olet enimmilläsi painanut? Mikä sai kääntämään kelkan terveellisen elämän suuntaan?

  4. Eli silloin aikanaan painoin 69kg. Ennen raskautta painoin 49 ja olin ”laiha läski 🙂 raskaudessa tuli 30 kg. Se lähti hitaasti mutta en vaan jaksanut välittää. Tää koko projekti alkoi 2011 elokuussa kun vaan päätin että nyt loppuu ja haluan itseni kuntoon. En ollut lihava mutta kaikki vaan löllyi. Painoin silloin varmaan 50kg eli painossa ei ole tapahtunut suuria muutoksia mutta kropassa on . Ajattelin että jos en nyt sitä tee en tee koskaan. Suosittelen koska olen saanut tästä vain positiivisia asioita elämään !

  5. Saako kysyä, mistä ostat kaikki herkun näköset alusvaatteet? IHANAN PIRTEITÄ!!! Tsemppiä sulle 🙂

  6. Niin siinähän kävi niin että 2:n viikon aikana paino nousi melkein 4 kiloa. Tupakan polton lopettaminen hidastaa n 3-6kk aineenvaihduntaa ennen kun se normalisoituu! Siirrän sen siis kisojen jälkeen. On todella typerää kun jauhan terveellisyydestä ja vedän röökiä, Mutta nyt on kisat pää tavoitteena ja en kuntoani halua pilata sillä että aineenvaihdunta ei toimi ja kroppa on aivan nesteessä. Kisojen jälkeen se loppuu HETI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta