Odotettu paketti

Mun kauan odotetut kegät vihdoin saapuivat. Nää on kyllä niin mageet, että tuskin maltan odottaa huomista 🙂 Tänään aamulla kello soitti taas 5.00 ja lenkkarit jalkaan ja lenkille. Kengät on todella tärkeät urheilussa. Varsinkin, jos juoksee paljon on oltava siihen tarkoitetut juoksulenkkarit. Samoin salilla kannattaa olla tukevat kengät, joissa on suht matala pohja. Välillä näkee ihmisiä sukilla ja osa jopa rantaläpsyillä. Kengänpohja antaa sen verran pitoa, ettei jalat pääse luisuun kesken sarjojen, joka on ainakin itselle tärkeää.

Tällä viikolla on ollut sellainen olo pitkään aikaan, että nyt alkaa tapahtuun. Tunnen sen vyötäröltä:) Vatsatkin alkaa jo erottumaan pikkuhiljaa. Innolla odotan sunnuntain punnitusta ja (toivottavasti) tuloksia. Ruoka väheni tällä viikolla ja treeni lisääntyi. Tosin nyt olen ensimmäistä kertaa ollut nälkäinen;) Salilla treenasin tänään rinta, hauis, ojentaja treenin ja loppuun vatsoja ja aeroobinen. Tuntuu kun olisi aivan voimaton jo 9.00 aamulla. Huomaan myös, että aivot ei o yhtä skarppina mukana kun normaalisti, mutta sekin kuuluu tähän hommaan, koska hiilarit on aika minimissä. Tän lajin varjopuoli on odottaminen, jota en nyt millään jaksais. Haluan sinne lavalle jo tänään.
Jaksakaa treenailla ahkerasti
-Umppu

Oinaan luonneanalyysi

Avainsanat: Aktiivisuus, energia, aloitteellisuus, äly 
Hallitseva planeetta: Mars 
Onnen päivä: Tiistai 
Onnen väri: Punainen 
Onnen kivi: Rubiini, timantti 
Elementti: Tuli 
Luonne: Johtava 
Laatu: Maskuliininen, positiivinen 
Terveys: Oinas hallitsee päätä, päänsäryt ja migreeni yleisiä. 
Kuuluisia Oinaita: Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh
Oinas  21.3.–19.4.
Astrologisen eläinradan ensimmäinen merkki on tulinen Oinas. Oinaan merkissä syntynyt ihminen rakastaa haasteita, ja sodan jumala Marsin vaikutus elämässä näkyy siinä, että Oinas usein kokee joutuvansa taistelemaan asemastaan läpi koko elämänsä luottaen vain itseensä ja omiin voimiinsa, älyynsä ja rohkeuteensa – joita kaikkia hänelle toki onkin suotu enemmän kuin tarpeeksi. Oinas on rehellinen, ennen kaikkea itselleen ja hyvin sitoutunut omiin visioihinsa ja periaatteisiinsa. Oinas arvostaa rehellisyyttä ja kunniallisuutta niin paljon, ettei kykene lainkaan hyväksymään niiden puutteita muissakaan ihmisissä. Luonteen heikkous ei herätä Oinaassa minkäänlaista sympatiaa.
Oinas haluaa tehdä asiat omalla tavallaan, ja hän soveltuu erinomaisesti itsenäiseen työskentelyyn. Ryhmätyöskentelyyn Oinas soveltuukin ainoastaan silloin, jos hän saa olla ryhmän johtaja. ”It’s my way or no way” – teen sen omalla tavallani tai en ollenkaan, voisi hyvinkin olla aurinkomerkki Oinaan keksimä lausahdus.
Oinas rakastaa toimintaa ja vaihtelua. Jos ympäristö alkaa tuudittautua liian tasaisen turruttavaan hyvänolon tunteeseen, on Oinas se joka pomppaa ylös ja ehdottaa jotakin uutta ja piristävää. Rutiinit ja yksitoikkoisuus ovat Oinaalle tappavia, hän kohtaa mielellään uusia asioita ja kokeilee sellaista, mitä kukaan muu ei vielä ole tehnyt. Oinas on vakaasti sitä mieltä, että jos hän vain haluaa, hän osaa mitä tahansa – ja on usein siinä myös oikeassa. Tämä Oinaan halu – ja kyky – sukeltaa uusiin asioihin tekee hänestä innovatiivisen tiennäyttäjän, jolle ensin ehkä pudistellaan päätä, mutta jonka esimerkkiä myöhemmin seurataan. Ikävä kyllä Oinaalta puuttuu joustavuus tässä asiassa tyystin. Jos hän ei pääse tekemään asioita omaan tahtiinsa, hän ärsyyntyy erittäin helposti – ja luopuu koko leikistä.
Oinas on spontaani, impulsiivinen, suora ja itsevarma. Hän uskoo positiivisen ajattelun voimaan – ja itseensä. Hän vihaa sairastamista, eikä halua olla millään lailla riippuvainen kenestäkään. Omien rajojen hyväksyminen voi olla Oinaalle täysin ylivoimaista. Arvostelu saa hänet kiehumaan. Onnekseen hän on yleensä niin älykäs ja monipuolisesti lahjakas, ettei joudu kuuntelemaan kritiikkiä kovin paljon – muutoin kuin ehkä perheenjäseniltään, jotka saattavat jäädä kaipaamaan enemmän hellyyttä ja tunteiden osoittamista. Oinaalla kun on niin kiire toteuttaa itseään, ettei hän aina ehdi huomaamaan toisten ihmisten tarpeita.

Rakkaus

Rakastunut Oinas on ehdoton ja tulinen kumppani, jonka kanssa elämä ei taatusti ole tylsää, mutta joka aivan varmasti pyrkii hallitsemaan ja määräilemään partneriaan. Oinas on yleensä hyvin seksuaalinen, mutta puolisona kuitenkin uskollinen ja luotettava. Oinas on rakkaudessaan idealistinen ja valmis tekemään paljon työtä suhteensa eteen. Nuoruuden ehdottomuus vähän laantuu ikävuosien myötä, ja Oinas oppii antamaan elintilaa myös kumppanilleen. Vaativa ja kriittinen hän on kuitenkin niin puolisoaan kuin lapsiaankin kohtaan koko ikänsä.
Impulsiiviselle ja kiihkeälle Oinaalle sopii kumppaniksi joustava ja itsetunnoltaan vahva kumppani, joka tyytyy taustavaikuttajan asemaan, mutta ei alistu Oinaan edessä. Oinas haluaa olla perheen ykkönen, mutta kyllästyy, jos kumppani ei anna mitään haasteita. Horoskooppimerkeistä Oinaalle soveltuvat parhaiten Vaaka ja Jousimies, hyviä kumppaneita ovat myös Leijona, Kaksonen ja Vesimies.

primebody

3 vastausta artikkeliin “Odotettu paketti”

  1. mistä tilasit kengät? kun bodyactionilta ei ainakaan löydy kokoja lonsdalelta eikä otomixiltä ja mullakin on tämmönen minijalka 🙁

  2. Täällä toinenkin kaipaisi mini-treenikenkiä.. Joskus on vaikeaa löytää hyviä treeni – ja naistenkenkiä kun jalankoko on 35 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta