Mahdollisuuksien maailma

Vielä on kesää jäljellä ja samoin aikaa kisoihin:) Paino ei liiku oikein minnekään se on siinä 49kg. Vielä pikkuisen pois niin aletaan olemaan tavoitteessa. Huomenna tulee vaihtelut, joten josko se siinä sitten alkaa tapahtumaan. Lähdetään Pro Eliten porukalla katseleen Jyväskylän karsintoja ja samalla tietysti tsekkan uudet vastustajat;) Tää on kyllä niin pitkäjänteistä urheilua, että omia hermojani koetellaan. Lihakset tänne heti nyt ei vaan toimi. Kannattaa muuten tulla katsomaan kisoja ainakin Fitness Expooseen, siellä on myös ammattilais kilpailut missä on tiimimme Heidi Sorsa. Paljon nähtävää. Kisojen suhteen kaikki alkaa olemaan kunnossa, bikinit valmistumassa, värit, korut, kengät jne.

Kaikilla on elämässä niin paljon mahdollisuuksia, kun niille vain antaa tilaa. Moni kuitenkin tyytyy vain siihen mikä annetaan. On tehtävä töitä menestyksen eteen on kyse sitten työstä tai urheilusta. Itse olen sitä toista ääripäätä, jolle mikään ei riitä ja eteenpäin meno on se ainut oikea vaihtoehto. Aina on kuitenkin olemassa se takaportti, jos joku ei toimi niin sitten tehdään uudet suunnitelmat. Koen että yrittäjyys on minulle juuri se oikea vaihtoehto ja urheilussa yksilöurheilu. Usein mietinkin ihmisiä, jotka tekevät samaa työtä vuodesta toiseen etenemättä minnekään, että onpas tylsää, mutta ehkä munkin pitää hyväksyä, että osa on siihen tyytyväisiä. Ajattelen aina, että nyt on taottava kun rauta on kuumaa ja sitten eläke vuoteni nautin loma-asunnossani ulkomailla:)

Ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, se voi olla hyvää tai huonoa. Uskon että ne ihmiset, jotka ovat kokeneet elämässä myös niitä suuria pettymyksiä ja vastoinkäymisiä ovat vahvempia ja viisaampia kun ne joille kaikki tuodaan lautasella eteen. Ainakin itse olen raivannut kivisen tien ollakseni juuri tässä elämäntilanteessa. Olen tehnyt töitä 16 vuotiaasta asti eli jo 13v. Kaikki mitä minulla on, on itse hankittua kovalla työllä. Elämäsi on juuri sellaista, minkälaiseksi sen itse teet<3

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta