Back to business

Perjantai ja paluu arkeen. Ihanaa:) Tänään oli ihana päivä. Aamulla perus lenkki settiä ja oli oikeasti hauskaa, kun lähdinkin juoksemaan aivan eri suuntaan kun ennen. Siitä sitten aamupalat ja tuksun kyytiin ja Wolffille. Jouduin muuten oikeen polkaseen skoban liikkeelle, oli sekin ollut lomalla:) Selkä treeni ja siihen perään vielä aeroobinen ja oikein kunnon venyttelyt, eli 3 treeniä yhteensä. Hyvä minä! Nyt alkaa hirvee,  hirvee loppukiri. Tänään tsekkasin uuden ohjelman, joka astuu kuvioihin heti maanantaina… Aeroobinen lisääntyy ja rasva palaa. Ruoka hommatkin muuttuu, niistä sitten myöhemmin lisää On jo niin hirvee hinku kisoihin…….

Minna tulikin salille ja siittä sitten Biancaneveen bikini sovitukseen. Niistä tulee NIIIIIN hienot, että oksat pois. Haluisin ne jo tietysti heti:) Koko kisa lookki on aivan eri sorttia, kun edellinen ja tää toimii. Hotter than fire;)

Kun käyt tykkämässä fb:ssä Biancaneven sivuista voi tämä jopo olla sinun ja voin kertoo, että kimaltaa

Biancanevestä saa melkein mitä vaan ja minä, joka rakastan kaikkea kiiltävää en malta olla hypistelemättä. Pro Elite Teamin kaikkien tyttöjen kisa-asut tulee täältä. Näin myös vilauksen Maikun vapari asua:)

Vieläkin matkaa hehkuttaen, multa jäin niin moni asia kertomatta. Suurimmat tietenkin liittyen shoppailuun:) Mun tyttöjen ällö valleanpunaiseen huoneeseen ostin säästölippaan…

<3<3<<3<3<3

Seuraavan keran kun juhlitaan on se varmaan kisojen jälkeen. Sitä varten ostin tämän, tai oikeastaan pelkän pullon takia:)

                       Jos oppisin myös käyttämään uutta lahja kelloani, jonka itse valitsin
Ja nyt löysin juuri sen oikean tuoksun itselleni. Tämä ei jätä ketään kylmäksi hahahahah

             Ja tää oli parasta. Turkkari purkkaa <3<3 hillitse himosi vai miten se meni

Tänään sitten marssin luontaistuote kauppaan ja kävin ostoksilla. Puhdistamon spiruliinaa ja goji marjoja (ei merjoja terkut Nellille)Superfood here i come:)

Spruliina: on mikroskooppinen levä, joka sisältää äärimmäisen paljon ravintoaineita. Se on ravitsevimpia ruokia maailmassa sisältäen mm enemmän proteiinia kun mikään muu ruoka (70%) painosta. Spiruliinan voimakkaat antioksidantit ovat sen tummassa sinivihreässä pigmentissä, joka on myös helposti tahraavaa. Tablettimuodossa käyttö on vaivatonta. Kyseessä on ruoka ei lisäravinne. Tämä suositellaan aloittavan 1 tabletti per/päivä ja esim super annos urheilialle on jo 60tabl per/päivä.

Goji-Marja on superfoodeista helpoiten käytettävä sen olomuodon ja maun takia. Vaikka se onkin makea, se on tehokas ja terveellinen yrtti.  Goji on myös täydellinen proteiinin lähde, sen painosta 15% on hyvä laatuista proteiinia. Tämä marja on vuosia kestäneen etsimisen tulos.

Tuleekohan musta hippi?

Reissussa taas huomasi kuinka kulttuurit eroavat toisistaan. Sielä naiset ottivat aurinkoa meikattuina ja tyylikkäinä ja ei voinut olla huomaamatta niitä muutamaa adidaksen koko(murha)uimapukua, höystettynä maksamakkaran värisellä iholla, rillit missä on aurinkoläpät ( jotka on todellakin läpät), tennissukat, crocsit, reppu ja lippis missä on myös takalippa, ettei niska pala….SUOMALAISIA….. Äkkiä pakoon. . . .

Huomiseen -Umppu-

primebody

2 vastausta artikkeliin “Back to business”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta