Loma kertomus

Nyt ollaan taas kotona ja on se niin ihanaa. Paluu arkeen ja normi rytmeihin. Hotellimme ainut miinus puoli oli suoraan sanottuna helvetin hidas netti ja nyt tässä onkin luvassa paljon kuvia.

Aloitetaan kuitenkin treeneistä. Kävin salilla joka päivä tekemässä aeroobisen ja soveltaen puntti treenin. Sali oli yllättävän hyvä hotellin saliksi. Se aukesi joka aamu 9, vaikka välillä hiipailinkin sinne aiemmin.

On se vaan niin hienoo katsella merta ja painaa veren maku suussa meneen. Vettä tosiaan kului vähintään 5 litraa päivässä ja tuntui, että oli kokoajan hieman ”pöhöttynyt”. Kokeilin muuten lentomatkalla kotiinpäin, että join lennon aikana 4 litraa vettä ja tadaa ei ole sitä hirveää turvotusta, mikä mulle aina tulee. Saa nähdä mikä olo on sitten huomenna:)
Hoidin myös kehoa venyttelemällä ja kävin aivan ihanassa kokovartalo hieronnassa useaankin otteeseen. Hotellin spa puoli oli mitä mahtavin. Kun sinne meni sai oman lukollisen kaapin, minne laitettiin omat vaatteet ja tilalle sai kylpytakin ja tossut:)

Hieronnan jälkeen pääsi rentoutumaan lämmitetyille kivipedeille, josta oli myös meri näkymät <3 Taivaallista.
Sitten kävin kalojen syötävänä
Sitten ruoka asiaa: Dieetillä kun ollaan oli selvää, ettei mitä tahansa suuhun laiteta. Lomalla mulla oli siis 2 hedelmä päivää ja yksi tankkaus päivä, joka oli ensimmäinen tähän dieettiin. Tässä hieman kuvia hotellin aamiaiselta <3

Jos jotain ei tuolta löytynyt niin sitä ei ole olemassakaan. Kokki tosin valmisti mulle aina toivomiani spesiaali aamiaisia:)

Hotellimme Roodos Palladium on yksi parhaista kyseisellä aluella ja 5 tähteä todistavat sen:)

Ehdittiin tehdä myös perheen kanssa kaikkea kivaa:) Käytiin huvipustossa, vesipuistossa, uitiin, syötiin, leikittiin valomiekka sotaa, ammuttiin playplay kiekkoja jne…

                        Aurinkoa palvottiin joka päivä ja kuumaaa oli yli 40´c joka päivä

Nyt laittaan huomisia kamoja valmiiksi ja valmistautuun töihin

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Loma kertomus”

  1. Ihana pieni perhe teillä, näytätte niin onnellisilta! =))) alkaa muuten vatsat näkyy jo tosi kivasti, tsemppii diettiin!!!!

  2. Oon miuten nähny ton sun miehes muutaman kerran kaupungilla voisko se ruveta pitään jotain ”miehekkään miehen” muotiblogia kun on aina niin tyylikäs muttei kuitenkaan mikään neiti?Oon yrittäny saada munkin miehen pukeutuun johonkin muihinkin vaatteisiin kun pelkästään farkkuihin ja tennareihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta