Käsille kyytiä

Treeni ei ole tauolla lomallakaan. Vietän elämäni toista lomaa, jossa keskityn yhtälailla treenaukseen kun rentoutumiseen. Fiils on hyvä ja ei menen ihan makoiluks tää homma. Eilen  tankattiin ja oikein kunnolla. Tässä lämmössä ei kyllä uppoa ruoka samalla tavalla kun koto suomessa. Eilenkin mittari näytti vielä 42 kolmelta iltapäivällä. Salilla treenasin kädet ja rinnan ja lopuks tein taas aeroobisen crossarilla. Mun kokoiselle on mielestäni ihan hyvin jos 40 min setillä kuluttaa yli 500 caloria. Näin muuten unta Minnasta, joka katto mun kuntoo ja sano lisää aeroobista:) haha.

Täällä toi liikenne on ihan jäätävää. Eilen käytiin Roodoksen kylässä ja taxilla on parhaillaan pienillä vuoristoteillä 140km/h huh. Vähän kun olisi ollut särkänniemen laitteessa sen 20 min putkeen. Roodoksen kaupunki on rakennettu linnan muurien sisälle ja sinne ei pääse ollenkaan autoilla. Oli sitten jos jonkinmoista pikku putiikkia ja ravintolaa. Käytiin sielä syömässä ja tankkauspäivän kunniaksi määrällä ei ollut väliä:) Oli se ruoka ja jätski hyvää, mutta mikä olo illalla ja mikä turvotus. No nyt on ainakin hiilari varastot taas täynnä ja suussa maistuu vieläkin valkosipuli:)

Mun ”kuvaaja” ei o viä tarpeeks harjaantunut näissä, mutta hiljaa hyvä tulee:) Tänään treenailen vasta iltapäivästä, silloin sali on kaikista viilein ja aamusta pääsee heti palvomaan aurinkoa. Nytkin täällä on jo aamu 7:ltä lähemmäs 30`c. TYKKÄÄN

Nyt lähdetään aamupalalle ja nauttimaan säteilystä:)

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta