in love

Siis apua, ette usko kuinka ihanaa täällä on <3<3<3 Tää hotelli on aivan mieletön. Eilen kun tultiin täällä oli +43´c lämmintä, eli suoraan poolille ja tanning, eli mun lempi homma käyntiin. Täältä löytyy kaikki tarvittavat. Eilen otettiin vaan rennosti ja käytiin illalla syömässä hotellin ravintolassa. Niitäkin täältä löytyy 5kpl:) Tänään aamulla riipasin lenkin, kylläkin juoksumatolla. Ihan oikeesti merinäkymät <3 Siihen sitten vielä puntti päälle. Sali on ihan ok, eli pystyy tekemään normaalit treenit ja oikeesti edelleenkin ne näkymät, sieltä ei olisi malttanut edes lähteä

Täällä tämä netti ei ole maailman paras ja nopein, joten laitan kuvia sitten joskus. Tänään kävin testaamassa myös hotellin spa puolen 60 min kokovartalohieronta…….Mmmmmm…… Todellakin rentouduin, sillä heräsin omaan kuorsaukseeni hahha. Hieronnan jälkeen minut ohjattiin lämmitetyille kivisängyille, missä sai chillata. Ihanaa. Käytiin myös illalla kala jalkahoidossa, eli se akvaario minne tungetaan jalat ja pikkukalat syö niitä. Kutitti, mutta on kintut aika pehmeät:)

Päivän asu housut ja paita gina laukku LV kengät brandos

primebody

2 vastausta artikkeliin “in love”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta