Loma Loma Loma

Nyt se alkaa mun ansaittu loma <3 Kuitenkin tänään oli treenin puitteissa normaali päivä. Olkapäät oli päivän sana. Jostain kumman syystä aina kun on olkapää päivä, oon myöhässä. Teinkin taas tänään kolme liikettä aina superina ajan puutten vuoksi ja kyllä tuntu. Hirvee hiki ja polte kokoajan, mutta niin ihana tunne.

Kunto alkaa näyttää omasta mielestä jo paremmalta sen pikku taantuman jälkeen. Vatsan kanss on vielä tekemistä, mutta viime kisoissakin ne alimmat lihakset näkyi vasta 3h ennen kisaa, eli maltti on valttia. Laji vaatii myös paljon muutakin kun kovaa treeniä, sillä kilpailun pisteet koostuvat myös: hiuksista, meikistä, väristä, bikineistä, koruista yms eli kokonaisuus ratkaisee. 
Itse käyn säännöllisesti hoidattamma kynteni NäytäKyntesi Katalla ja tänään oli vuorossa loma kisut;)
by: Katariina Tala

Sitten myös kulmat kondikseen, eli väri ja sen jälkeen muotoilu, niin ei tarvitse hirveesti meikkailla reissussa. Kulmissa on hyvin tärkeää niiden muoto. Linnun siipi on oikea muoto kulmille. Kulmien korkein kohta tulee olla kulmaluun kohdalla. Välillä näkee niitä siittiö malleja tai amorinkaaria 🙂

Tässä siis on väri vaikuttamassa:)

Oon jo aloittanut pakkaamisen, mutta viimeiset pitää tehdä vasta aamulla, sillä pakkaan myös ruokaa mukaan. Iso kylmälaukku on siihen tosi hyvä niitä saa ihan muutamalla eurolla ja voi paikan päällä vaikka heittää roskiin. Pakkasin kaikki vitamiinit ja lisäravinteet ja pussi näyttääkin ihan makuunin säkiltä 🙂 

Matkalaukussa on tietenkin myös treeni vaatteet. 
Tätä postausta on hieman vaikea kirjoittaa, kun toi pikku mies hyppii sängyllä vieressä, lenkkarit soikeena odottaa pääsyä uima hotelliin, reppu selässä  ja uimalasit päässä ja heiluu valoniekan (valomiekan) kanssa:) Huh tota lapsen energiaa ja intoa <3
Viime reissulta Kreikasta ostin itselleni uudet kisakorut. Suomessa ne on hirvittävän kalliita ja mää löysin siletä niin ihanat. Ja tietty mun suosikki HELLOKITTY sormus. Kenelläkään ei ole ainakaan samanlaista:)

love <3

Näköjään pikku kolmen-kynpin-riisi alkaa pukkaan 🙂 Laitan kuvia ja päivityksiä lomalta ja tietenkin päivittäin ihon paahteus asteen:) Tavoite on se kafemocca:) Hyvää lomaa minulle ja sateista viikkoa sinulle 🙂 + 40 täältä tullaan

-Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “Loma Loma Loma”

  1. Ai että mä tykkään tästä sun blogista, saa aina hirveen treeni-innon päälle ku lukee uuden postauksen! 🙂 mulla on yks kysymys koskien tätä bikini fitness-lajia, nimittäin onko nuorille olemassa omia sarjoja/kilpailuja?

  2. Bikinissä ei ole ikärajaa. Kilpailijat on siinä 18-35 vuoden välillä. Ensivuonna on tulossa tulokas sarja, missä voi kilpailla kerran, josta siirtyy sitten normi sarjaan. Itse en ehkä suosittele liian nuorena aloitettavaksi salilla käyntiä, jos vielä pituuskasvu on kesken. Samoin oma elämä pitää olla tasapainossa, sillä tämä on tavallaan elämäntapa, johon ei kuulu biletykset joka viikonloppu jne. Samoin lapsen teko asiat kannattaa miettiä 🙂 lisää tietoa löydät IFBBN sivuilta ja jos kiinnostaa tuu katteleen kisoja syksyllä:) Silloin näkee tytöt lavalla ja tietää mitä se todellisuus on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta