Balance with Casall

Aina vaahtoan siitä kehon huollosta, niin päätin tehdä venyttelyt oikein pitkän kaavan mukaan. Huomaan vanhana voimisteliana paikkojen iän myötä kangistuvan ja notkeus on se asia mistä en halua luopua, tulevaisuutta ajatellen…….

Ihanin takareisi ja lonkka venytys. Saman voi tehdä myös ylävartalo ylhäällä jos ei maahan asti taivu 🙂

Lonkankoukistaja venytys, joka ainakin mulla kipeytyy juostessa. Jos haluaa tehostaa venytystä, voi takajalan laittaa koukkuun ja nostaa vartalon pystysuoraan. Tärkeintä on ettei etujalan polvi tule yli varpaiden.

Takareisi venytys, eli sama asento kun edellä oleva. Paino vaan siirty etujalasta takajalalle. Jos haluaa tehostusta voi laittaa etujalan nilkan fleksiin ja samalla se lisää venytystä myös pohkeeseen.

Kylki ja takareisi. Otan yleensä nilkasta kiinni ja työnnän kylkeä kohti kattoa, saan silloin parhaan tuntuman. Samoin tämän voit tehostaa laittamalla nilkan fleksiin.

Kädet ja rinta. Painaudu omalla painolla niin alas kun pääset. Pitkissä venytyksissä saatan olla jopa 5 min yhdessä liikkeessä kerralla.

Kädet. Muistakaa, että omistan yli liikkuvia osia, joten ei kannata säpsähtää, jollei aivan samanlaiseen asentoon pääse:)

Niska ja kaula. Saman liikkeen voi tehdä molemmille sivuille päästämällä toisen käden vapaaksi vartalon viereen.

Punainen toppi Casall samoin shotsit

Tää on niin rankka ja ihana, Eli vanhan liiton jumppis <3

ja sama takaa Molemmat Casall

Nyt olis vielä yksi työpäivä ja sitten loma loma loma. Saan lomalla vähän tankkailla hiilareita. Oonkin koko dieetin odottanut vesimeloonia <3 Se on hassua kuinka sitä oppii nauttiin ihan pienistäkin asioista, kuten hedelmistä. Meinasin oikein pudota pyllylleni, kun näin listan mitä saan/pitää syödä. On tainnut aisapari saada pistoksen 😉 

Hahaaaa. Tapani mukaan pikku ärsyke iltaan. Tämä vaan oli musta niin hyvä. Pitääkin ehdotta Wolffin Juusolle uutta mainos kamppista hahaa. Wolfilla muuten remppa valmistuu. Sinne tulee myös joku hoitohuone, eli lisäpalveluita on myös saatavilla. On se vaan paras sali. Päivät vähenee treeni kovenee 🙂
Perjantaina aamuaeroobinen tehdäänkin jo sitten ilmastoidussa salissa meri näköalalla <3
-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta