Masentava maanantai

Nyt täytyy kyllä sanoo, että toi hiton ilma. Niin masentava ettei mitään rajaa. Tänä aamuna ei olisi millään huvittanut lähteä aamulla lenkille vaan vetää peitto korviin ja jatkaa unia, mutta periks en antanut. Oli todella painostava ilma ja masentavaa juosta. Kerrankin näin. Siitä sitten Wolffille jalkojen kimppuun. Toi mun jalka treeni on edelleen ihan tappo ja oon aivan loppu sen jälkeen, joka ikinen kerta.

Mulla on ihania uusia treenivaatteita Casalilta. Nää on niin mukavia päällä ja kestäviä. Omalla kohdalla uudet treenikamat piristää myös treeniä. Välillä on hyvä miettiä miksi teen tätä.. Siksi koska rakastan tätä koko hommaa ja kovaa työtä. Niin teen myös omassa työssäni. Se on niin palkitsevaa. Olen jo ajat sitten todennut, että olen yksilö suorittaja, koska silloin vain minä määrään tahdin. Ehkä toisaalta itsekkäästi sanottu, muuta silloin vain ja ainoastaan minä olen vastuussa tuloksesta.  Joukkue lajeissa koin välillä oman onnistumisen silloin, kun muut koki epäonnistumisen ja toisinpäin. Ja otin ne aina todella raskaasti 🙂

Jos joku vielä miettii, että en pysty niin tsekkaa tota mummoo. Mää niin nään tilanteen kun sanon joskus lapsenlapsilleni, että annas kun Ulla mummo näyttää… Jos toi mummo pystyy niin pystyt sinäkin. Ilman tekosyitä. On välillä raskasta kuunneella, että en mää ehdi plaa plaa plaa. Kaikki tekee juuri sitä mikä tuntuu hyvältä. Valitettavasti kaikilla se ei ole liikunta:( Musta on paljon parempi sanoo ettei vois vähempää kiinnostaa, kun keksiä kaikkia turhanpäiväisiä selityksiä. NI!

Tänään sain vielä vielä kesken työpäivän vähän hemmottelua <3 Meidän PRIMEN Noora Kosunen tekin mulle ripsihuollon. Vannon Xtremelashesin nimeen. Liikkeessämme käytetään vain kyseistä merkkiä, sillä se on ehdottomasti laadukkain ja paras merkki. Kaikki tekijämme on seftifioituja ammattilaisia (Noora, Kata, Umppu) Tässä muutama kuva

Lähtotilanne. Edellisestä huollosta 4 viikkoa

Jokainen pidennys kiinnitetään yksitellen yhteen omaan ripseen

Valmis lopputulos

Xtremelashes ripsipidennykset maksavat alusta laitettuina 120e ja huollot on alkaen 65e/h. Ripsiä pitää huoltaa noin 3-4 viikon välein. Itselläni on ollut ripset jo 4 vuotta putkeen. Ne ei vaurioita omia ripsiä, jos ne on oikein laitettu ja ovat oikean mittaiset. Omia ripsiä suositellaan pidennettävän maximissaan 2:lla millillä. Silloin se mahdollistaa parhaimman pysyvyyden ja omat ripset pysyvät hyvinä. 

Minä ja motivaatiot 🙂 Kolme ihanaa naista vai miten se meni. Näitä kuvia katson päivittäin ja muistutan itseäni, että kaikki on sen arvoista. Tässä on mun ehdottomat suosikit Nathalia ja Nikola <3 Jonain päivänä tuolla lavalla olen toivottavasti minä 🙂  Tulinkin jo paljon paremalle mielelle ja ei toi ilmakaan ole niin masentava, kun näitä tyttöjä katselee:) Mukavaa viikkoa kaikille….. Mulla se loma vaan lähenee <3

-UMPPU-

primebody

4 vastausta artikkeliin “Masentava maanantai”

  1. Kiitos taas motivaatiosta! Muistahan kuitenkin, että olet hyvin onnekas kun pystyt siihen, mitä teet ja mitä haluat tehdät. Kirjoitit tekosyistä… No ikävä kyllä meillä joillain on todellisia syitä, eikä se unelmakroppa olekaan aina niin helppoa tai välttämättä edes mahdollista saavuttaa. Omat selkäongelmani kun pakottavat etenemään rauhallisemmin kuntoilun suhteen, vaikka kuinka haluaisi tehdä enemmän. Onneksi kuitenkin pystyn liikkumaan, vaikken aina niin paljoa kuin haluaisin.Hyvä muuten kuin muistuttelet tasaisesti konsultoimaan ammattilaisia! Se on varsinkin aloitteleville kuntoilijoille todella tärkeää, ettei esimerkiksi pahenna omia vammojaan vääränlaisilla liikkeillä. Kaikki ei sovi kaikille ja ammattilaiset osaavat kertoa mikä tahti sopii kenellekin ja mitä voi tehdä korvaavina liikkeinä, jos jokin liike ei sovi itselle. Tsemppiä treeneihin!

  2. Kiitos motivoivasta blogista! Olen jäänyt tähän täysin koukkuun!!! Teen samaa työtä kuin sinäkin ja olen huomannut sen,että jos en hoida itseäni (liiku ja syö terveellisesti) en myöskään jaksa kunnolla hoitaa asiakkaita. Välillä meinasin taas syyllistyä siihen,että keksin itselleni tekosyitä miksi en voisi/kerkeäsi liikkua. Täältä blogistasi olen saanut motivaatiota lähteä liikkumaan. Vaikka välillä töitten jälkeen tuntuukin ettei millään jaksa mennä salille,niin nyt koitan kääntää ajatuksen niin että miksi en menisi. Jos menen suoraan kotiin,todennäköisesti syön ja lysähdän vaan sohvalle. Mut jos menen salille ja teen vaikka tunninkin töitä kroppani eteen,niin olen paljon virkeämpi vielä illalla kotona. Aamulenkit olen myös ottanut ohjelmaan. En nyt ihan sinun tavoin joka päivä,mutta ainakin sillon jos menen 9 tai 10. Se on kyllä hyvä aloitus päivään,paitsi ei kaikista nautinnollisin näin sateisilla keleillä :(Näin sinut Kreetan koulutusmatkalla livenä ja kroppasi näytti todella hyvälle jo silloin 🙂 Erotuit ainakin positiivisessa mielessä muusta porukasta. Aika monet meidänkin alan ammattilaiset ikävä kyllä unohtavat pitää itsestään huolta… Senkin huomasi siellä reissussa. Tai no tietysti jokainen saa olla sen näköinen ja kokoinen kuin itse haluaa kunhan itse on itseensä oikeesti tyytyväinen. Itse en ole itseeni tyytyväinen tämän kokoisena. Tavoitteena olisikin -10kg ja lihaksikas kroppa.Ja täältä olen saanut hyvin motivaatiota tähän urakkaani. Tästä on hyvä jatkaa!Toivon sinulle menestystä kisoihin! Ja oikein rentouttavaa ja auringon täyteistä lomaa! P.S. Täällä jo jännitän hiljeneekö blogisikin lomasi ajaksi. Tää on niin koukuttavaa 🙂

  3. Kiitos kommenteista. Joo en ehkä osannut ottaa huomioon erilaisia likunta rajoitteita ja tällä tarkoitan juuri niitä itsestään riippumattomia, esim vammat yms. On kuitenkin huippua, että ne kenellä niitä on hoitaa niitä liikkumalla, eikä anna vaan olla ja surkastuta niitä!Ei mun blogi hiljene koskaan:) Kiitti:) Voin kertoo, että mulla oli monena aamuna paljon parempi olo treenin jälkeen, kun niillä jotka kömpi jatkoilta samaan aikaa omiin nurkkiin :)11mm on maksimisaan pisin pituus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta