8 viikkoa kisoihin!

Nyt lopetan stressaaminen painosta….. Jos muut sanoo, että kunto menee eteenpäin niin hyvä niin. Itselle vaan tulee niin kriittiseksi. Ei se mitä painat vaan se miltä näytät. Ja turha asettaa tavoite painoa, koska ainakin toivon saaneeni hieman lisää lihasta, jolloin se painokaan ei ole sama kun viime kisoissa. Pikkuhiljaa alkaa jo jännittään. Heti lomamme jälkeen, mulla on seuraavana päivänä kisabikinien sovitus jota en malta odottaa. Ette uskokkaan kuinka odotan sitä reissua. Aamulenkki meri näköalalla <3 Matkan jälkeen tuleekin sitten muutokset treeniin ja ruokaan. Kisa lähenee treeni kovenee;)

Davines sun

Davineksen aurinkotuotteet on vaan niin maailman parhaita. Tanmximizer, joka kiihdyttää ihossa melaniinin tuotantoa ja rusketut nopeammin 🙂 Aftersun on myös täydellinen, joka sisältää aloeveeraa ja rauhoittaa ja viilentää ihoa… Kreikkaan tarvii kyllä myös reilut kertoimet, sillä edelleen sielä on se +40´c. Minullehan se sopii, sillä rakasta aurinkoa.

päivän asu. Paita Gina, housut pull&bear kengät brandos

Ihanaa kun on viikonloppu. Tällä viikolla on tullut tehtyä hullun raivolla töitä ja sen huomaa silmäpusseista 🙂 Lähes 60 tuntia……
Liikunnassa ja hyvinvoinissa on todella tärkeää lepo. Moni laiminlyö sitä ja olettaa, ettei sillä ole merkitystä,mutta niin vaan ei ole. Itse olen syylistynyt siihen tällä viikolla ja sen kyllä huomaa heti olossa. Vaikka en tarvitse paljon unta yön aikana, niin nyt kun treeniä on lisätty vaati se myös unta enenmmän.

Rentoutuminen on erittäin tärkeää on kyse sitten ihan arjesta tai urhelusta. Anna itsellesi aikaa palautua rankasta työviikosta tai kovasta treenistä. Se ei tarvitse olla kun pieni juttu arjen keskellä. Meidän uudessa kodissa on aivan ihana sauna. Menen ylälauteelle makaamaan ja laitan löylyveteen hieman löylytuoksua ja nautin. Saatan maata vaikka 30min kerralla ja olla vain ajattelematta yhtään mitään. Teen myös itselleni kotona erilaisia naamioita ja kuorintoja. Arjen luxusta 🙂

Hankin itselleni vosi sitten Tempur tyynyn, koska nukuin todella huonosti ja niskat oli aina aamulla kipeät. Suosittelen tätä kaikille. Tyyny on lähes ikuinen ja toimii. Vaatii kuitenkin kovuutensa vuoksi hieman totuttelua. Otan sen usein reissuillekkin mukaan. Hinnat on siinä 150e-250e paikkeilla, riippuen tynyn koosta ja muodosta. On eri vaihtoehtoja selälle tai kyljellä nukkujalle.

Tänään vaan chillaan, enkä treenaa ollenkaan Sunnuntai pyhitetty lepopäivä <3

primebody

3 vastausta artikkeliin “8 viikkoa kisoihin!”

  1. Sulla on tosi kiva tää blogi, löysin vasta tänään mutta luin jo läpi! Elämänarvot kohdillaan 🙂 Jatka samaan malliin ja voit saavuttaa mitä vaan!! Tsemppiä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta