Fiilikset katossa!

Loma lähenee <3 Vielä olis ens viikolla 3 todella pitkää työpäivää ja sitten räjähtää. Tutkin tänään lisää meidä hotellia ja minkäs löysinkään……..

Eli saliakaan ei tarvitse etsiä. Sielä on tällä hetkellä se yli 40`c lämmintä, joten ilmastoidussa tilassa voi vielä aeroobiset tehdä. Ette uskokkaan kuinka mää oon tätä matkaa odottanut ja sitä ettei ole minnekkään kiire. Hotelli on muutenkin aivan täydellinen rentoutumisen suhteen.

Sitä voi käydä vaikka joka päivä spa hoidossa ja antaa kehon levätä. Koska oma elämäni on todella kiireistä on hyvä joskus ottaa kunnon irtiotto arkeen. 
Maanantaina alkaakin jo pakkaus ja Tiistaina pitää hoitaa ruuat kuntoon. Otan osan ruuasta täältä mukaan, joka on helpompaa mulle. Torstaina tsekattiin kunto ja näillä mennään ja heti loman jälkeen tehdään muutoksia…. Ja aeroobinen lisääntyy.  Varmaan myöhäistän työ aamuni alkua hieman, etten joudu jo 4:ltä heräämään 🙂 Yrittäjyydessä on se parasta, että saa itse päättää työvuorot, lomat ja vapaat. 
Kun aina vaahtoan siitä elämän muutoksesta, niin tässä pari motivaatio kuvaa ja hieman mietittävää.  Nämä ennen ja jälkeen kuvat vaan on aina mun suosikkeja. Kun operaation aloittaa on hyvä ottaa aina ne ennen kuvat. Ne toimii myös niin hyvänä motivaation lähteenä. 

Mielestäni silloin olet tyytyväinen itseesi kun voit kävellä, tuntea olosi itsevarmaksi  häpeilemättä mitään. Kaikki on vain sinusta kiinni. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vaikeampaa se on. Moni muistaa varmaan sen ajan kun pystyi syömään mitä vaan ja paino pysyi samana. Näin vanhempana se ei vaan enään toimi ainakaan omalla kohdalla ja muutenkin on oltava tarkempi jokaisen asian suhteen. Samoin kun kroppa niin kaikki muukin tarvitsee hoitoa ja huoltoa. Iho on myös yksi mikä reagoi vanhenemiseen ja epäterveellisiin elämäntapoihin.

Lihavuus on asia mikä haittaa ihan normaalia elämää. Kaikki ei ole mahdollista. Mielestäni jokaisella on oikeus nauttia samoista asioista ja yksi on esimerkiksi juokseminen. Nopein tapa siihen on aloittaa ensin kävelyllä, siitä nopeaan kävelyyn, kevyeen hölkkää ja lopuksi juoksuun. Uskon että kaikilla lihavilla ihmisillä on lihavuuteensa, jokin syy. Kyse siis saattaa olla jossain todella syvällä sisimmässä.

Myös monella fitness kilpailialla on taustalla, jonkin sorttinen ruokaan liittyvä sairaus, On se sitten ylipaino tai alipaino. Jokainen heistä on kokenut elämäntapa muutoksen. Kaikilla ei tarvitse olla todellakaan kilpailemiseen liittyviä tavoitteita, ja kaikille se ei todellakaan sovikkaan. Moni on nyt kiinnostunut kilpailemisesta tai sen aloittamisesta. Omasta mielestä ensiaskel siihen on hankkia valmentaja. Niissäkin on suuria eroja. Omalla kohdallani aloitettiin siitä mitä on. Katsottiin kunto ja mistä aloitetaan. Tehtiin ohjelma ja ruokavalio. Siitä pikkuhiljaa kehitystä ja muutosta seurattiin. Omalla kohdalla mielestäni kropassa tapahtui suuria muutoksia lyhyessä ajassa ja tottakai koska lähtötilanne oli täysi nolla. Omaan peilikuvaan sokeutuu myös helposti. Kun löysä iho alkaa kiinteytymään ja muuttumaan pikkuhiljaa kiinteämmäksi se muutos tuntuu itsestä paljo suuremmalta, kun miltä se näyttää.

Mielestäni valmentaja on juuri se oikea ihminen sanomaan, koska on se aika mennä kilpailemaan vai onko se koskaan. Olen kuullut muutamia tapauksia, missä valmentaja on ollut ”liiankin” kannustava ja sitten on tiputtu korkealta. Tavoitteet ja luulo omasta ”voittajan” kunnosta on riittänyt vain häntä sijoille. Sillä ei ole aina hyvä loppu, varsinkaan jos ei ole valmistaunut itse siihen. Kaikki eivät vaan kestä sitä negatiivistä palautetta, joka arvostelu lajissa on vain kestettävä. On pystyttävä ottamaan kritiikki vastaan. Virheistä on opittava ja heikkouksia kehitettävä. On myös hyvä seurata mitä muualla tapahtuu ja katsella oman sarjojen huippuja maailmalla. Fitness lajien kilpailujen linjat muuttuvat muutenkin kokoajan naisellisempaan suuntaan, mikä on omasta mielestäni vain hyvää.
-Umppu
 
primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta