Lujaa menee, mutta menkööt

Tämä likka jaksaa lenkinkin jälkeen hymyillä.  Perus aamu, eli lenkki ja siitä sitten salille 🙂

Tänään oli rinta, hauis ja ojentajat. Sai liha kyytiä 😉 Kädet alkaa kiritstyyn pikkuhiljaa. Ne oli viime dieetilläkin ensimmäiset. Viimeisenä tulee se maha 🙂 Kokeilin muutamaa Nicolen neuvomaa liikettä ja sain ihan ”erilaisen” tuntuman lihakseen, mitä ennen, eli hirveän polton. Syy varmaan on myös se että olen tehnyt jotain väärin.

Päivän pala 😉

Torstaina on sitten ”tuomionpäivä” eli kunnon tsekkaus Wolffilla. Omasta mielestä kun tämä aineenvaihdunta ja muut hommat on nyt taas balanssissa niin tuntuu, että kunto on mennyt eteenpäin.  Mua ei sen puolesta vielä stressaa, koska sitä pudotettavaa ei ihan hirveesti kuitenkaan sen ekan viikon  -5kg jälkeen ole. Totuus on kuitenkin, että vanha pinttyny rasva palaa hitaasti, ainakin mulla. Jospas mulle heruis joku tankkauspäiväkin jonnekkin ( voi myös olla toive ajattelua).

9 viikkoo kisoihin jäljellä, jos laskin oikein ja dieetti on melkein puolessa välissä. Jiihuu. Helpommin on kyllä mennyt, kun edellinen ja on se vaan niin ihanaa, kun ei ole sitä pirun pakkasta, ettei tarvitse olla syväjässä useaa kuukautta. Lavalle hinku on jo niin kova. Fitness lajit on niin pitkäjänteistä urheilua, ja tälläiselle ihmiselle kun minä KAIKKI,TÄNNE, HETI, NYT tämä on erittäin haastavaa. Edelleenkin Nicolen leirin boostaamana olen niin intoa täynnä. Bikiniin lyhyeeseen  alle 163cm sarjaan suoraan Expooseen on ilmoittautunut Umppu 😉 , Maija Kivelä, Marianna Lönqvist ja Marjo Mattila. Karsinnoissa on mukana Jasmin Ollikainen, Satu-Maarit Rantanen, Pauliina Hattunen, Maiju Hill-Isosalmi ja Miranda Buckley. Jälkimmäisiä tyttöjä en olekkaan koskaan nähnyt, mutta varmaan menen katsomaan karsintoja. Ilmeisesti kuitenkin kaikki nämä pääsevät Expooseen sillä joka sarjan 6 parasta tietääkseni valitaan sinne. Pitkässä sarjassa on sitten vielä enemmän kilpailioita! Mun suokkari on tietty meidä Suvi Iso-Kuusela, kuka on myös valmiina taistoon:) 
Löysin muuten kaupasta tämän. Ihanaa joku spray, joka saa mun salikengät tuoksuun kukkasille 😉 Jos joku ei tiennyt vihaan epämiellyttäviä hajuja ja tää on siihen pelastus. Se kaikki mitä ei voi pestä, joutuu kyseisen aineen uhriksi.

Päivän asu. housut Gina, kengät Moschino, paita VeroModa

Usein töissä käytän hieman rennompia vaatteita, sillä en ole muutenkaan mikään jakkupuku tyyppi. Rakastan kenkiä ja nyt kun olen löytänyt jo useamman kaupan mistä saa omaa kokoani 34-35 niin oon aivan tulessa. Joskus aion vielä hankkin nämä
Christian Louboutin
Lisäksi mun yksi harrastus on sisustaminen. Nyt kun meillä on uusi koti on ollut ihanaa, kun olen saanut ihan itse päättää kaikesta ja toteuttaa itseäni. Ja sain vielä sen ikioman tyttöjen huoneen <3 Suurimaksi osaksi asunto alkaa olemaan valmis, pieniä yksityiskohtia vielä puuttuu. 
Makuuhuone

Meillä on nyt 5h+keittö, johon muutettiin 3h+keittiö:stä säilytystilan puutteen vuoksi. Asunto on kahdessa kerroksessa. Aluksi sitä mietin, mutta nyt se on osoittautunut oikein toimivaksi ratkaisuksi. PRIMEN viereen muutti juuri Design sisustus liikke, josta tulee varmaan yksi suosikki kaupoistani Tampereella. Tiedän jo nyt mitä sieltä haluan <3

Tänään oltiin vielä illallisella syömässä  ID-hairin kampaaja porukan kanssa Kreikkalaisessa ravintolassa. Pakko myöntää, että sen verran tekee ruokkaa mieli, että kateushan siinä iski:) Itse tilasin kanasalaatin, joka tyydytti kuitenkin nälkäni. 

Pepsi Maxia viinilasissa:) Nämä on niitä arjen pieniä iloja, jotka antaa kivaa piristystä normi arjen rutiineihin. Huomenna nähdään myös isolla tyttö porukalla ja verestellään muistoja:) 
Nyt nukkumaan, että jaksaa taas aamulla lenkille. Muistakaa syödä, treenata ja etenkin levätä pus UMPPU

primebody

8 vastausta artikkeliin “Lujaa menee, mutta menkööt”

  1. kannattais varmaan edes googlettaa nää sun kirjotusvirheet ennen niiden julkaisua? antaa todella juntin vaikutelman kun oot ilmeisesti kuitenkin kiinnostunut esim kovemmistakin design nimistä muttet osaa edes kirjottaa niitä oikein…. mm. toi ylläoleva Christian LOUBOUTIN??

  2. Moikka! Nostan sulle kyllä hattua kun jaksat olla noin toimelias 🙂 Oon vaan miettinyt,et missä välissä oot lapsesi kanssa? Kun noita reissuja ja yritys yms. Enkä nyt tarkota tuomitsevasti! Lapset on hetken pieniä ja pienenä niihin luodaan suhde joka vaikuttaa niiden loppu elämään. Itse elän ekat vuodet lapselle ja keskityn sitten itseeni kun lapsi kasvaa 🙂

  3. Oon lähes joka päivä klo 18 kotona ja joka ilta on se 4h aikaa touhuta. Samoin pyrin viikonloput olemaan kotona, joskus lauantaisin olen töissä, mutta pääsen jo klo 14:) ehdin siis paljonkin:) enemmän kun useat äidit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta