Märkä maanantai

Huh huh kuinka kosteaa on ainakin täällä Tampereella. Ikinään ei ole mikään hyvin on joko liian kylmä tai liian kuuma tai niinkun nyt liian märkää. Tänään menin vasta yhteen töihin ja nukuin hieman myöhempään. Aamulla satoi, joten ajattelin tehdä Wolffilla myös aeroobisen treenin puntin lisäksi.

Maanantai, mikäs muukaan kun jalka päivä. Samalla setillä vielä mennään kun ennenkin. Hitto, että hikoilin. Syy sihen oli tietysti kova treeni, mutta myös tämä ilman kosteus, mikä on joku tuhat tällä hetkellä. Pyykit ei edes kuivu sisällä kunnolla. Tänään löysin btw lämpöilmapumpusta  ( en tosiaan tiedä onko toi yhdys-sana 😉 kosteuden poisto ominaisuuden <3 josta tuli heti mun paras ystävä. Jalka treenin jälkeen menin juoksumatolle, missä tein intervalli lenkin ja samoin sitä hien määrää……….. Mulla on muutenkin tässä hieman ongelmia painon kanssa, mikä vain nousee kokoajan ja koko kroppa on aivan nesteinen, ja tämä kosteus tekee olosta mega tukalan. Sovittiinkin Minnan kanssa, että näytän kunnon vasta torstaina 🙂 Tänään salilla treenasin hieman hitaammin sarjoja, kun ennen ja hain oikein kunnolla tuntumaa rääkättävään lihakseen.

 Mää oon niin haipissa vielä, siitä eilisestä leiristä, että ette uskokkaan. Pienellä tytöllä on pääkoppa ihan sekaisin ja TAAS 1000 kysymystä Minnalle ja Kimmolle. Me pidetäänkin meidä oma ”seminaari” Pro Elite Teamillä ja saadaan lisää tietoa ja selvyyttä mieltä askartaviin kysymyksiin. Tällä hetkellä toimin mulle tehtyjen ohjelmien mukaan, mutta haluaisin päästä hieman syvemmälle asioihin, että tietäisin mistä on mihin hyötyä jne. Varautukaa M&K 🙂 Edelleen kun joku multa kysyy jotain niin suosittelen aina ammattilaista. On se sitten trenaaminen tai ruokailu. Itse osaan tällä hetkellä treenata vain ja ainoastaan Bikini Fitness tyylillä ja kaikki muu on mulle aivan hepreaa. Lähes joka päivä tulee jotain uutta ja mielenkiintoista eteen. Tällä hetkellä mua on alkanut kiinnostaan superfoodit ja niiden ”tarkoitus”. Haluan oikeasti, että kroppani voi hyvin ja sen minkä lisäravinteista voi korvata ns luonnon antimilla on tervetulleita mun mahaan. Otan myös vinkkejä vastaan. Rakas ystäväni Tapsa alkaa oleen jo aika pro noissa hommissa. Tietenkin pitää myös miettiä dieettiä ja niiden solvetuvuutta siihen ja keskustella M&K aisaparin kanssa asiasta.

Lounas

Tänään ehdin myös harrastaan mun toista lempi harrastusta shoppaamista. Voin kertoa, että olen helvetin hyvä ja nopea tuhlamaan rahaa.

Muun uus ihana vesipullo pikku janoon, kun menen puistoon lapseni kanssa leikkimään. Onhan toi nyt vähän……. Voisin ostaa Kimmolle samanlaisen se varmaan tykkäis:)

Sitten hain Ginasta näitä pitsi toppeja ne on 6.90e kpl ja kohta mulla on tämä kaikissa väreissä. BTW kun nyt on niin paljo neon värejä kannatta ne pestä pika ohjelmalla 30 asteessa niin niistä ei lähde väri.

Ja uus Lancomen tuoksu kesäks. Jos ei se tänne tuu niin 19.7 lähden lomalle Kreikkaan ja sielä se takuu varmasti on. Ihanaa päästä lomalle. Saa nukkua hyvin nauttia auringosta, treenata rauhassa, eikä ole kiire minnekään. Oon jo aivan fiiliksissä. Tässä on muutama kuva hoteellista <3<3<3<3

 Teen niin paljon töitä, koska olen yrittäjä ja pidän muutenkin vähän vapaata, niin lomalla nautin. Siinä mielessä olen nirppis, että haluan hyvän hotellin, missä koen olevani lomalla ja voin nauttia. Tämä hotelli sijaitsee Roodoksella ja nimi on Palladium. 5:n tähden spa hotelli, missä sielu lepää. Hotellissa on myös sisä allas, mikä on aika houkutteleva iltasella, ja jopa aeroobisen voi tehdä tässä hotellissa vaikka uimalla.

Salia ei tässä hotellissa ole, mutta eiköhän sellainen läheltä löydy. Jos ei niin sitten treenataan viikko oman kehon painolla, tai riipastaan ukko reppariin ja aletaan kyykkään ei siinä muu auta 🙂
On se vaan aina niin piristävää arjen keskellä, kun on joku mitä odottaa. Matkan jälkeen onkin heti bikinien sovitus Biancanevessä. Tämä matkahan btw ei ilma kommelluuksia välttynyt. Tapani mukaan oon vähän sinnepäin tyyppiä. Päätin tossa muutama viikko sitten tsekata: moneltako lento lähtee 16.7……… no eihän lento lähtenytkään 16 päivä vaan 19 päivä……. Niin mun säkää, mutta onneksi huomasin nyt enkä silloin 16 päivä hahaha.

pus Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta