6 viikkoa dieettiä takana ja Nicole Wilkins

Tänään oli niin erilainen päivä, kun mihin on totuttu. Aamulla ei lähdety lenkille, eikä salille, vaan pakattiin eväät ja nokka kohti Lahtea Nicole Wilkingsin seminaaria. Aluksi luulin jo olevani eksynyt, mutta puhelu Minnalle ja KP:n tutut kasvot salin ovesta pelasti tilanteen. Leri alkoi jo klo 12.

Osa porukasta olikin jo saapunut paikalle hyvissä ajoin ja olin yllättynyt kuinka paljon Tamperelaisia oli edustettuna leirillä.  Olin leirillä ainut tällä hetkellä kilpaileva bikini-kilpailia kaikki muut olivat body fitness harrastajia.

  Mua eilen jännitti kuinka kielen kanssa pärjään, mutta Nicolen kielen käyttö oli niin selkeää, että ymmärsin lähes kaiken. Hyvä Umppu!

Päivän asu 🙂 hieman sporttisempi kun perus työpäivänä

Leiri kokonaisuudessaan oli aivan huippu. Varmaan lajia pitkään harrastaneille moni asia on selvää pässinlihaa, mutta sain niin paljon irti monestakin eri asiasta ja ihan hirveän motivaation syksyyn. Mua ei enää pysäytä mikään 🙂 Käytiin läpi lajiin liittyviä asioita, kuten treenaus, aeroobinen harjoittelu, poseeraus, bikinit, meikki, kampaus ja korut. Sain myös Nicolelta kehuja mun hiuksista:) Oli jotenkin osittain helpotus kuulla pro tähden suusta samoja asioita, mitkä itsellä olen kokenut ongelmaksi. Hän oli myös samaa mieltä siitä kuinka dieetillä välttää viimeiseen asti ulkona syömistä ja kaikkia juhlia, koska ei voi olla takuu varma miten ruoka on valmistettu, jollei ole omia eväitä mukana. Hän myös puhui fitneksestä elämäntapana ja siitä kuinka häneltä vieläkin kysellään: etkö voi syödä sitä, etkö voi syödä tota, mitä sitten oikein syöt? Laji vaatii uhrauksia, mutta mikä on tärkeintä on rakastaa sitä mitä teet. Teet tämän kaiken vain viiden minuutin takia ja voin kertoa, että kaikki on sen arvoista.

Haluan olla joskus kuin hän, joka saa luvalla rakastaa liikuntaa, sitä mitä tekee ja jakaa sitä sanomaa muille asiasta kiinnostuneille. Nicolella on jo yli 10:n vuoden kokemus fitneksestä ja kilpailee nyt ammattilaisissa, samoin hänellä on voimistelu tausta mistä on paljon apua näissä lajeissa. Maailmasta 5% on valmiita tekemään tätä mitä me kaikki fitness lajeissa kilpailevat teemme ja juuri se 5% on valmiita luopumaan asioista saavuttaeekseen tavoitteensa, mistä on joskus unelmoinut.

Ja minä olen yksi niistä.  Tämä on niin ihanaa ja nautin joka hetkestä ja niille, jotka kysyvät että no onks noi ne viimeiset kisat niin voin kertoo ei todellakaan ole. Tästähän tää vasta alkaa…..tie tähtiin 🙂

Nicolella oli myös muutama oma kilpailuasu mukanaan ja niistä ei kimalletta puuttunut 🙂 Mää oon nyt jotenkin niin täpinöissä tän koko homman kanssa, että tuskin maltan odottaa huomista jalka treeniä.

Tekee myös välillä niin hyvää olla ihmesten kanssa kenellä on ne samat purkit ja ruuat mukana, mitkä itsellä on ja kukaan ei kysele mitään 🙂 Se kysely onkin tässä lajissa ainakin omalla kohdalla se yksi niistä negatiivisista asioista, johon olen todella kyllästynyt. Nyt vaan kaikki sen oman kropan kimppuun ja hankkimaan itselle se unelma vartalo. Se ei tule yhdessä yössä vaan kovalla työllä, mutta et tule katumaan päivääkään <3

Täältä tullaan ja kovaa -UMPPU-

primebody

5 vastausta artikkeliin “6 viikkoa dieettiä takana ja Nicole Wilkins”

  1. Tohon sun viimeseen kappaleesees vaan kommenttia, että ”unelmavartalo” on mielipideasia. Mielestäni olen itse juuri sopiva, pitää hyväksyä se mitä itsellään on. En ole mikään tikku-ukko, mutten myöskään lihava, minulla on sopivasti lihasta ja olen sopivan kiinteä; yleisesti näytän terveeltä ja hyvinvoivalta, vaikken luovukaan kaikesta. Nautin joka hetkestä ja haluan tehdä kaikkea extremeä enkä aio luopua ”nautinnoista” missään tapauksessa! Olen tyytyväinen itseeni. Ja mikä parasta, minulla on mies joka rakastaa sitä miltä näytän ja menneisyydessä miehiä on tullut ja mennyt eli kelpaan selvästikin juuri tällaisena.

  2. Sä olet Umppu ihanainen nainen ja sulla on mahtava asenne! Vaikka jotkut ovat kirjoittaneet, että sanot asiat liiankin suoraan, niin mun mielestä sä sanot ne vaan just niin kuin ne on, kiertelemättä. Sä kannustat muita olemalla itse esimerkkinä muutoksesta, se on ihailtavaa!Jatka samaan malliin, vuoden päästä syksyllä nähdään toivottavasti kisalavalla! :)Aurinkoista kesää!

  3. Miten mun sanoista saa aina vääristeltyä tämmöistä? Se onkin tärkeintä että jokainen on tyytyväinen siihen miltä näyttää, valitettavasti kaikki ei ole . On myös erittäin tärkeää parisuhteessa että rakastaa persoonaa, eikä sen vartaloa 😉

  4. No voi höh, tuskin se Umppu tarkoitti, että kaikkien pitäisi rynnätä kauppaan ja ostaa se tyhjäksi maitorahkasta ja lähtiä salille hikoilemaan. Tuo oli ehkä tarkoitettu potkuksi perseelle niille, jotka haaveilevat siitä lihaksikkaasta bikinikropasta ja joilla olisi ehkä kiinnostusta hakeutua kyseisen lajin pariin, mutta joilta vielä puuttuu se lopullinen motivaatio!Eiköhän jokaisen ihimisen unelmakroppa ole aika yksilöllinen ja juuri tärkeintä on se, että on itseensä tyytyväinen. 🙂 Ei se Umppu nyt meitä ”taviksia” varmaan siitä solvaa, jos me olemme itseemme tyytyväisiä vaikka meillä olisikin muutama muhkura jossain. Hänellähän on kuitenkin tuo fitness elämäntapana ja ensisijaisesti kirjoitukset keskittyvät kertomaan siitä. Ja siihenhän Umpulla on täysi oikeus. Kuten olisi, vaikka hänen elämänsä keskittyisi postimerkkien keräilyn ympärille. 😀

  5. Haters gonna hate ja aina löytyy noita ikuisia nillittäjiä, jotka löytää jotain vikaa kaikesta. Jotkut huutelee vaan huvin vuoksi ja nähdäkseen kauanko kestät murtumatta. Mutta jatka sinä Umppu juuri omana itsenäsi ja omalla tyylilläsi. You rock!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta