Täydellinen Lauantai

Tänään on ollut aivan täydellinen päivä. Aamulla pikaisesti töihin tekemään muutama asiakas ja kotona olin jo klo 13.00. Riipastiin koko perheen voimilla Ikeaan, josta selvittiin tunnin reissulla, normaalin 4:n tunnin sijaan. Koko kämppä on melkein siivottu tänään ja terassi on saanut viimeisen silauksen. Mun huonekkin on kohta valmis. Sinne saan laittaa kaikkea ihanaa tyttöjen hömpötystä luvan kanssa.

Niin surulliselta kun se kuulostaakin jatkoin polttamista, ja vain ja ainostaan vatsani takia. Aion kisoihin asti polttaa 1-2 päivässä niin mun kroppa toimii niin kun sen pitää, eikä tapahdu mitään viikon panttauksia…… Sitten se kyllä loppuu heti. Paitsi jos jollain on tähän joku hyvä ratkaisu, millä aineenvaihdunta pysyy samana kuin ennen niin otan mielelläni vastaan.

Tänään laitoin maitorahkaani muutaman extra mansikan….. Jääkapin sisältö alkaa jo muistuttaa hieman yksitoikkoiselta. Samoin valmistin eväät huomiselle leirille. Jännää se huominen. Meidän tiimistä oli jo tänään Minna, Maikku ja Suvi edustamassa ja mää täräytän sitten yksin tällä mun härkäsellä englannilla…… Huh saa nähdä mitä tulee. Oon jo harjoitellut tän: Hello i am Umppu. Onneksi ymmärrän ihan hyvin, mutta ulosanti ei ole niitä vahvimpia puoliani. Olen vielä lukenut koulussa A-Saksan. Lupaan laittaa huomenna paljon kuvia ja kertoa likaisemmatkin yksityiskohdat leiristä 🙂

Lähdettiin illalla vielä pyöräileen leikkipuistoon, joissa nykyään ajatellaan myös vanhempia. Helvetin-Kone here i come. Tässähän voi vaikka riipasta sen aeroobisen, vaikka joka ilta 🙂 Matkalla kotiin nähtiin vielä käärme polulla matelemassa ja sydäri oli taattu.

Päivön asuna oli tänään NEO. Nyt saunan kautta nukkuun, että jaksaa huomenna heti aamusta. Leiri on siis Lahdessa ja alkaa klo 12.00. Body lehden nettisivuilla voi seurata tuoreimmat uutiset sieltä ja huomenna lukea myös täältä

-Umppu-

primebody

7 vastausta artikkeliin “Täydellinen Lauantai”

  1. Moi!Tupakoinnissa aineenvaihduntaan vaikuttaa eniten nikotiini. Huono, mutta kuitenkin polttamista huomattavasti parempi vaihtoehto on siis nikotiinipurkka. Kokeile polttamisen sijaan mielummin vaikka sitä nikotiinipurkkaa tähän painonhallintaan, mutta kannattaa muistaa, että nikotiinipurkkaankin voi jäädä koukkuun ;)! Kisojen jälkeen sitten koko myrkky pois, okei;)?!

  2. Höh! Toivottavasti purkat jeesaa. :)Ilmeisesti oli pirkan rahka hyvvää ku on sitä kaappi täys? 🙂 Mä menin yks päivä innoissnai meidän lähimarkettiin hakemaan sitä ja ne kurjat ilmottivat että ovat poistaneet sen valikoimasta, kun ei liikkunu. Tsemppii leirille! <3janina

  3. Voisitko tehdä pienen postauksen siitä mitä nyt syöt? Miten?Herkkutteletko millään? Mansikoilla? Millä pysyt kylläisenä?

  4. Mulla on pakko kysyä, että onko sulla esim.raskausarpia missään? Mulla tuli toisen raskauden aikana pari mitätöntä pientä navan viereen, ehkä sentin mittasia, mutta reidet on ongelmallisemmat. : < treenailen siihen malliin että haluaisin kisailla bikinifitnesissä ensi vuonna, mutta nuo raskausarvet reisissä haittaa ja tekee ehkä hieman epävarman olon, vaikka ovatkin jo aika toosi vaaleat eikä niitä juurikaan huomaa ku tietyssä valossa. Mitähän kisarusketus tekee arville? Loistaakohan ne entistä enemmän? En ole nimittäin koskaan kellään fitneskisaajalla ainakaan nähny raskausarpia ja mietinki että mahdanko olla ainoa joka sellasia omistaa….

  5. Välillä mulla on dieetillä ns tankkauspäiviä, milloin taas syödään sellaista ruokaa mitä ei dieetillä syödä eli silloin satan ns herkutella vähän, mutta en kilpailukaudella muuten.Voin kertoa että kaikilla naisilla on jossain raskaus arpia 🙂 Älä huolestu rusketus kyllä peittää ne kisalavalla

  6. Missä päin tollasia helvetin koneita on, kun ei nuo leikkipuistot tuttuja ole lapsettomalle 🙂 Tuonne ois näppärä mennä rauhassa illalla/yöllä jolkotteleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta