Touhu torstai

Ihana aamu ja ihana lenkki. Menin vasta tänään 10 töihin niin sain herätä tuntia myöhemmin ja pakko kyllä sanoo että uni maittoi. Wolffille ja selän kimppuun. Taas sain nostaa osassa liikkeessä painoja. Pitäisi ehkä hieman useammin kokeilla kuinka ne voimat riittää, että kehitys olisi maximaalista 🙂 Kävin myös tervehtimässä jokapäiväistä  ystääväni herra vatsalihas laitetta. On se niin väärin, kun toiset on syntynyt lihaksilla ja ne ketkä niitä eniten haluaisivat eivät saa 🙂 Terkut Saanalle 🙂

Vähän nyt on ollut pientä ongelmaa vatsan kanssa ja uskon että syy siihen oikeasti tupakanpolton lopettaminen. Muuten tässä ei olisi mitään ongelmaa, mutta kilpailut lähenee ja paino nousee. Olen tehnyt syyskuuhun mennessä vuoden töitä kilpailujen eteen ja kauhea sanoa jos tää tätä menoa jatkuu niin oikeesti poltan kohta röökin. Jos joku viisas osaa mua neuvoa miten tää homma oikeesti menee ja kauan kestää niin kertokaa ihmeessä. Harva varmaan lopettaa just dieetillä polttamista.

Salilta sitten suoraan töihin. Tänään oli sen suhteen lepponen päivä, sillä poikkeuksellisesti tein töitä vain puolikkaan päivän. Normaalisti teen n. 50 tuntia viikossa töitä ja siihen usein vielä lauantain ja joskus vielä ylitöitä…. Yritääjän arki 🙂

Töihin on aina kiva tulla, kun on tuoreita kukkia pöydällä ja maailma paras henkilökunta <3

Tänään oli heman sitä aikaa itselle. Kävin kasvohoidossa tuttuni Miian luona (joka toimii hius huone figaron tiloissa hallituskadulla). Hän on juuri valmistunut ja voin suositella lämpimästi. Mulle tehtiin ultra-ääni ihonpuhdistus ja sitten tongittiin kaikki maailman epäpuhtaudet pois naamasta.

Sitten vielä joku ihana kultanaamio…. nam…. Kasvot tuntui tuhat kertaa kevyemmiltä ja väsymyksen merkit olivat kadonneet. Nyt mulla on ollut pisin tauko koskaan kasvohoidosta ja ainakin itse sen huomaan ihostani. Normaalisti käyn n. 1-2kk välein. Se on myös ihanaa aikaa itselle ja saa ajatukset pois arjesta.

Hoidon jälkeen painelinkin suoraan Marua moikkaamaan Body Actioniin. Sielä olikin hirvee ruuhka, mutta Marun hymy ei hyydy 🙂

Mukaan tarttui Bia Brazil caprit, jotka on siis samaa sarjaa ”tuksujen kanssa” ja valkoinen treeni toppi. Huomaa kyllä, että kappi alkaa täyttymäänn treeni vaatteilla, niitä kun menee useammat päivässä ja osa myös kuluu käytössä 🙁 Bia Brazil housut ovat ihme housut jotka on tarkoitettu xs-l kokoisille. Samat housut siis menee olet iso tai pieni.

Lupasin pitää salaisuuden, mutta tätä en vaa voi 🙂 C vitamiini mikä maistuu karkille <3<3<3<3<3<3 Voiko parempaa olla? Tämäkin siis myös Body Actionista 🙂 Kyseisessä myymälässä on paras palvelu Tampereella ja ihanaa kun on nainen tiskin takana eikä 150kg pelottava "möykky".. Minähän siis henkilökohtaisesti pelkään niitä 🙂 Liikkeessä on kuumimmat treenivaatteet, kengät, tarvikkeet, lisäravinteet yms. Sinne siis kaikki tekemään hyviä löytöjä.

Kävin vielä nopsaan Sokoksella ostamassa itselleni uuden meikkipussin MakeUpStorelta, kun vanhaan hajosi poskipuna 🙁 Löytyi niin mun näköinen glitteri ihanuus, etten voinut vastustaa. samoin mukaan tarttui karkki,mansikka niin ihanan ällötys suihkugeeli <3<3<3

Joku pyysi sitä asu kuvaa, mutta aika surkea tulos 🙂

Sitten tänään saapui myös paketi fitnesstukusta, josta tilaan usein suuremmat tarpeet. Kaikki kuvassa olevat tuotteet ei ole minulle.  Toi Animalpac vitamiini on todella hyvä, jota voin lämpimästi suositella treenaajille.

Mun laturi 🙂

Aina en jaksa säätää latureiden kanssa, niin saatan ottaa tämmöisen pinkin pillerin, joka on naisille tarkoiteet latari, mutta vaan pillerin muodossa. Tämäkin on ostettu fitnesstukusta ja on erinomainen 🙂

Sori Lindi ja Jonna taas tää kuva 🙂
Siitä pitikin vielä kirjoittaa, että muahan ei ihan helpolla lannisteta 🙂 Musta on hauska kuinka ihmiset, jotka ei mua tunne kokee mun olevan ylpeä jne jne…..  Moni ei tiedä mitä mun normaali arki oikeasti on ja kaikkea esim perhe asioita en tänne kirjoita, enkä koskaan aiokkaa. Teen ihan normaaleja juttuja muuna aikana, pesen pyykkiä, siivoan, laitan ruokaa, leikin lapseni kanssa, välillä myös muidenkin lapsien kanssa, leikin piilosta, välillä olen ninzagoa, hypin sängyllä, istun majassa, lauletaan robinia jne. Elän aivan normaalia elämää, mikä kylläkin on hyvin kiireistä ja tekemisen puutetta minulla ei koskaa ole, mutta en ole itsekäs, sillä ajattelen muita ja olen myös hyvä äiti ja toivottavasti hyvä pomo 🙂 Kuinka moni teistä tietää kaikki Salama mqueenin kaverit, tai osaa ampua play play kiekon?Joku olikin kirjoittanut todella ylimielinen vaikutelma täällä ja kuten myös realielämässä. Helppohan se on anonyyminä kirjoittaa mitä vaan ja arvostella minua ja minun mielipiteitä. Itse kuitenkin seison omien sanojeni takana enkä valehtele. One ne ystävät, joista ei koskaan kannata päästää irti, joita minulla on ja ne suhteet on sälynyt kohta yli 20 vuotta, sitten on ne ”kaverit” jotka väittää tietävänsä ja tuntevansa, mutta todellisuudessa eivät tiedä mitään, eivätkä saakkaan tietää.  Yllä oleva kuva kertoo niistä ystävistä, jotka tukee niin ylä kun alamäessä ja on aina valmiita auttaan, kun apua tarvitaan. Mun ei tarvitse nähdä niitä joka päivä ei edes joka kuukausi, sillä tiedän että ne ei koskaan petä <3
Ajattelin vielä illalla tehdä kevyen lenkin, kun on niiiiiin super ihana ilma ja pakkohan mun on päästä ulkoiluttaan mun uusia treeni housuja <3 Nauttikaa kesästä, sillä se on valitettavasti täällä niin lyhyt. Ihanaa on nauttia kesästä ja nähdä kaikki uusin silmin edelleen iso kiitos Jari Lepäälälle FemToLasik <3 Teit siitä yhdestä unelmastani totta
– Umppu-

primebody

11 vastausta artikkeliin “Touhu torstai”

  1. Moikkis. 🙂 Tarvii muistuttaa sinnuu, että vaikka niitä ”ikäviä” tai oikeastaan kritisoivia kommentteja välillä ropisee, niin ei kaikki välttämättä tahdo sinua niillä kritiikeillä mitenkään LANNISTAA. Oon huomannut ainakin itse että joskus kritisoimalla jotain ihmistä sitä hakee lähinnä sellasta vastausta siihen omaan vaikutelmaan jonka on saanut. Tarkoitan että esimerkiksi jos joku sanoo kokevansa sinun kirjoitukset ”kusipäisinä ja ylimielisinä”, niin tyyppi saattaa vaan toivoa että vastaat sanomalla että ei, en ole, oon pahoillani jos oon antanut sellasen kuvan. Tän jälkeen tämä tyyppi taas innoissaan lukee hyvillä meilin sun sepustuksia kun on saanut vastauksen etät ei toi kirjoittaja oikeesti oo mikään mulkku. 😀 Se vaan on sitä prykologiaa..Kuitenki kaikki jotka kommentoi täällä, oli se sitten positiivista tai negatiivista, niin varmasti tahtoo lukea sun blogia koska on kerran vaivautunu kommentoimaankin. Jos blogia akaa raapustaa niin sitä kritiikkiäkin olis hyvä osata kypsästi ottaa vastaan. 🙂 Ei kaikki halua sulle pahaa umppu, vaikka kritisoivatkin.Anyways, tykkään sun blogista eikä mulla ole susta pahaa sanottavaa. Mut elä oo niin jyrrrrrkkkä! ;)Kaikkea hyvää. <3-Janina

  2. Ihanaa tietää, että Body Actionissa ei ole mikään möykky myymässä, mäkin pelkään niitä 😀 Nyt voi mennä sinne shoppaileen!Ja tupakoinnin lopettamisesta sanottua ”Suurimmalla osalla myös paino nousee noin 3.0–5.5 kg seuraavan puolen vuoden – vuoden aikana” (kaypahoito.fi)Toivottavasti paino alkaa kuitenkin tippuun ja sut nähdään upeena lavalla! Tsemppiä 🙂

  3. Moikka Umppu!Löysin tän blogin vasta pari päivää sitten (erään lukijasi kautta) mutta oon jo nyt ihan koukussa 🙂 Olin niin ilonen, että löytyi treeneistä ja terveydestä kirjoitteleva nainen täältä kotikaupungista. Plussaa myös siitä, että vaikutat maanläheiseltä ja siun kirjoituksia lukee mielellään ajatellen, että samaan elämänmuutokseen pystyisi itsekin. Paljon kiitos myös niistä kiistellyistä ennen ja jälkeen-kuvista. Omalla kohdalla ne ainakin oli lähinnä rohkaisevia eikä herättäneet mitään negatiivisia fiiliksiä. Joten jatka samaan malliin ja onnea kisoihin!Pakko vielä lisätä, että blogisi löydettyäni houkuttaa Primessä käynti entistä enemmän 😀

  4. minkä hintaset nuo pöksyt ovat? ihanat!<3 yhdyn edelliseen kommentoijaan;olen saanut tästä blogista voimaa ja uskoa siihen että kyllähän minä pystyn muuttumaan! ihan uskomaton motivaatio boosti hyökännyt tähän naiseen! salikortit taskussa ja vuoden PT paketti hommattu! eiköhän näillä alkuun päästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta