5 viikkoa dieettiä takana

Jaahas se olis 5 viikkoa dieettiä takana. . . . Ja mulle on tullut 1kg lisää painoa… Pientä henkistä koettelemusta. Välillä tulee niitä päiviä, että ei tästä tuu yhtään mitää ja tänä aamuna punnituksen jälkeen oli just sellanen. Mulla on kyllä ollut koko viime viikon sellainen olo että oon jotenkin turpeessa, mutta jospa se tästä sitten iloksi muuttuu.

Mietiskelin juuri eilen miksi kaikki fitness lajit on juuri niitä mitkä jakaa muissa ihmisissä eniten mielipiteitä? Usein se tarkoittaa, että joko tykkää tai ei. Kuulen niin paljon ystäviltäni joko niitä kannustavia kommentteja : et mahtavaa on hieno, että jaksat ja ihan mielettömän työn oot tehnyt jne. Sitten on nää toiset ”kaverit” joiden mielestä pilaan elämäni koska en voi nauttia mistään ja tehdä mitään. Jos pelaisin vaikka jalkapalloa tuskin kukaan sanoisi mulle että nyt pilaat sun elämäs kun et voi nauttia mistään jne. Ainut mikä tässä lajissa on ero on se ruoka ja se että kisa kaudella ei juoda alkoholia. Alkoholi onkin se asia… Ne  ihmiset jotka siitä puhuvat (”et voi juoda”) eivät ehkä itse huomaa alkoholin olevan heille jo jopa pieni ongelma. Itsestäni olen huomannut sen, että pystyn menemään tilaisuuksiin yms ilman sitä rohkaisua ja loppu peleissä siitä saa hieman enemmän irti, kun muistaa koko illan tapahtumat. Suomalaisiin tapoihin ja juhliin kuuluu aina alkoholi ja tulee varmaan aina kuulumaan, mutta sitäkin voi ottaa kohtuudella. Olen treenauksen myötä ehkä hieman muuttanut suhtautumista alkoholiin ja sen käyttöön. Ne viinan huuruiset viikonloput ei kuulu enään mun elämään.
Musta on tullut aikuinen 🙂

 Se on kuitenkin jokaisen oma asia mitenkä asiat hoitaa. En tarvi sitä viinaa pitääkseni hauskaa. 

Aamu alkoi perus lenkillä. Ilma oli todella painostava. Naama kyllä näyttää siltä, että on treenattu 🙂

KLO 12.00 oli Pro Elite Teamin kokoontuminen missäs muuallakaan kun wolffilla. Ensiks poseerattiin ja harjoiteltiin T-kävelyitä… Hiljaa hyvä tulee. Just kattoin youtubesta meidän kevään kisat ja nauroin kuinka ”vammaselta” mun kävely näytti. Nyt sitä on treenattu ja asentoja hieman veistetty.

Siinä olis pari likkaa treenin jälkeen. Osa porukasta meni Minnan jalka rääkkiin, jonka sain kokea viimeks ja Minä, Suvi ja Maikku Kimmon olkapää tappoon. Ei voi muuta sanoo, kun kipu on kivaa tuska taivaallista.  Treenin jälkeen vedettii vielä Minnan ”pikku” aeroobinen jalka ja vatsa painotteinen jumppa 90`s musan tahdissa.

Ja kerrankin Big Daddy Kimmokin pääsi tyttöjen kanssa kuvaan. Kohta alkaa ens viikon ruoka kokkailut, sauna ja nukkuun. Olipas ihana liikunnan täyteinen sunnuntai. Nää vaan on niitä parhaita <3 Saa rauhassa treenata ja ei ole minnekkään kiire. Kisat lähenee ja into kovenee

-Umppu-

primebody

6 vastausta artikkeliin “5 viikkoa dieettiä takana”

  1. Millaisia sinun treenit ovat normaalisti? teetkö ihan perus paikkaharjoitteluna,kiertoharjoitteluna,pattereina vai miten? olisiko mahdollista saada esimerkiksi reeniesi sisältöä? 🙂 itse treenaan oman hyvinvoinnin eteen/mielen vuoksi milloin mitäkin ja erilaisten treenien kokeilu on ihan huippua 🙂 olisi hauska kokeilla miten bikini fitness treeni sujuisi 😛

  2. Wau!! Kyllä se sporttisuus on vain hienoo ja kaunista. Itekkin oon ihan shokissa siitä, kuinka alkoholia käyttävät ihmiset tekee omasta juomattomuudests ongelman :D!!! Nostan kyllä hattua sun asenteellesi ja aktiivisuudellesi

  3. Hyvä Umppu! 🙂 ei se tohon kiloon kaadu kun annat sille kilolle sit ens viikolla kyytiä! Mulla on luotto suhun. :)T.fanittajatyttö 8)

  4. Heh, itsekin juuri bloggasin muutaman sanasen tuosta alkoholista omassa blogissani http://tankopantteri.gym-space.fi/Itsehän en ole useampaan vuoteen juonut lainkaan ja alussa sitä sai kyllä kuulla paljonkin ihmettelyä. Onneksi sitä on kuitenkin löytänyt ympärilleen myös ihmisiä, jotka ymmärtää ja osaa myös pitää hauskaa ilman alkoholiakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta