Nyt sitä aurinkoo

Rehellisesti sanottuna nyt on todella masentava viikko ollut ilmojen puolesta. Ei sais valittaa, mutta kohta on heinäkuu einkä ole saanut oltua Suomessa yhtäkään päivää ottamassa aurinkoa nyyh.. Tänään on treeni vapaa päivä, sillä olin poikkeuksellisesti töissä tekemässä hää seuruetta. On se vaan niin ihanaa katsoa, kun toiset on niin täpinöissä 🙂 Muuten en morsiammia tekkään kun vain omia asiakkaita ja tuttuja, sillä ne tai useasti niiden kaasot vaan on niin pommeja, että tarvisi melkein ottaa pari rauhottavaa hahaha. Tämän päivän morsian oli kyllä ihana, eli kyse ei siis ole hänestä 🙂

Siinä olis päivän pala 🙂 Nyt on ollut kaks viikkoa sellainen olo, että kokoajan vain turpoan ja dieetti ei etene. Huomenna on taas punnitus ja saa nähdä mitä vaaka näyttää. Paljonhan mulla ei enää sinänsä ole pudotettavaa, mutaa -100g kin olisi jo helpotus, että dieetti toimii. Vähän nyt on pientä stressiäkin ilmassa muutaman asian suhteen ja se tuntuu aina vaikuttavan mun kroppaan negatiivisesti.

Siinä olis hieman motivaatioo itselle. Joskus on hyvä käyttää motivaatio kuvina ihan omia ja muistella minkä takia sitä kroppansa eteen tekee töitä. Tosta ensimmäisestä kuvasta tulikin ihan yleinen DIRTY läppä, kun ilme ja vielä toi takana oleva valo tekevät hieman ”koomisen yhdestelmän hahaha. Vielä on tohon kuntoon matkaa, siispä treeni jatkuu. Hirveä motivaatio on päällä ja kisa himo. Se kaikki mitä siinä ympärillä on ja se koko touhu on niin kivaa. Meillä onkin kisaamassa sama porukka kun viimeksi Umppu, Maikku, Suvi, A-K ja Heidi ammattilaisten kisassa. Huomenna on P.E.T päivä Wolffilla, jossa treenataan kävelyt kuntoon, perus treeni ja ehkä jotain extraa.

Täydensin tänään mun meikki varastoja ihanilla MSCHIC mineraali meikeillä. Meikit ei sisällä ollenkaan hajusteita, parabeenejä ja sopivat herkälle iholle. Nää on niin mun suosikkeja, enkä vaihtais niitä enään mistään hinnasta. Noi on viä niin söpöjä kaikki purkit <3

Siinä on vielä kaikille pikku (tapani mukaan) ärsyke jota voit rauhassa miettiä, kun käyt viikonloppu kauppa ostoksilla. Btw esim noissa Bacardi breezereissä on ihan julmettu määrä kaloreita ja niitä kun tempasee sen 6 putkeen niin huhuhuh. Jos juotte niin suosittelen kuivaa valkkaria, jossa on vähiten kaloreita 🙂 Hyvää viikonloppua

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt sitä aurinkoo”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta