Uusin silmin ja keuhkoin

Tänään aamu starttasi normaalisti 5.00. Lenkkarit jalkaan ja lenkille. Olen nyt ollut 5 päivää polttamatta ja uskallan jo melkein luvata, että sen asian suhteen voin kääntää elämässä uuden sivun. Juoksin vanhan lenkin, jota olen jo hieman pidentänyt ja jota tarvisi taas pidentää, sillä keuhkot on oikeasti näin lyhyessä ajassa parantuneet ja hapenotto kyky huomattavasti parempi, joka tarkoittaa myös huomattavasti nopeampaa juoksu vauhtia. MIKSI OLEN POLTTANUT MELKEIN 15 VUOTTA? Nyt aion haastaa kaikki kaverini lopettamaan ketkä vielä polttaa. Ooon niin super innoissani tästä hommasta. Tietenkin mun etuna on savuttomat työkaverit, koti ja se että en käy baareissa yms.

Tuksu alle ja hirveetä kyytiä Wolffille. On tää muuten vaan oikeesti niin hienoa, että näkee. Kaikille , jotka ei vielä ole lukenut, mutta siis kävin keskiviikkona FemToLasik silmäleikkauksessa. Tämä tunne on oikeesti sanoin kuvailematon. Ei tätä voi oikeasti todeksi uskoa. Puissa on oikeasti lehdet ja nurmikko ei ole pelkkää vihreää mattoa. Ainut huonopuoli on , että huomasin meillä olevan myös naapurit hahahaha. Kävin tänään pikaisesti treffaamassa Lääkäriäni Jari Leppälää, joka poisti silmistä eilen laitetun piilolinssin. Hän sanoi, että kipua saattaa tulla silmiin, mutta poikkeuksellisen työpäiväni johdosta heti kotiin päästyäni nukuin 2 tuntia, niin silmät on täysin normaalit. Nyt vaan oikeasti kaikki tähän operaatioon, ette taatusti tule koskaan katumaan. Moni sanoo, että menen sitten kun……. Miksi et nyt. Ainut, mitä negatiivista oen kuullut asiakkailta on, että miksi en mennyt aiemmin.

Vähän taas innostuin, kun jäin siihen, että saavuin Wolffille hahahah. Mää niin innolla odotan kun remppa siä valmistuu. Tänään oli rinta hauis ja kädet. Taas sain nostaa painoja, mikä tuntuu aina kivalta. BTW enään en vihaa ojentajapunnerruksia vaan mun uusian inhokki liike on ristikkäis talja. Kevyemmät painot ei tunnu enään missään ja kun lisään tuntuu, että jokainen suoni mitä päässä ja naamassa on katkeaa 🙂

Tänään oli myös sellainen päivä, mitä dieetillä tule aina silloin tällöin vastaan. Eli tuntuu että kunto ei o menny yhtään eteenpäin ja olo oli kun pullasorsalla. Sanoinkin töissä että näytän siltä kun olisin raskaana……. Toivottavasti huomenna on parempi päivä. Odotan taas sunnuntain punnitusta, koska viime viikolla painossa ei ollut tapahtunut mitään, niin nyt odotukset on kovat. Meillä on myös su PRO ELITE TEAM päivä, jossa taas kokoonnumme treenaan porukalla.

Nyt muuten on toreilla hirveesti kaikkee ihanaa. On tuoreita marjoja, vihanneksia yms. Ei muutakun maitorahkaa ja mansikoita tai vattuja joukkoon. Yks kans hyvä ja todella kevyt esim lounas on sosekeitto. Nyt on hirveesti tuoreita juureksia saatavilla. Siihen vaikka kanan rintafile kylkeen <3

Btw tämä tuote pitää löytyä jokaiselta kaapista. Luonnollinen makeutus aine. Yksi t-lusikka sisältää 20 caloria ja 1 t-lusikka steviaa sisältää 2 caloria Maistuu aivan sokerille ja tekee siitä maitorahkastakin syötävän niille kuka ei muuten sen mausta tykkää. Aivan huippu tuote.

Menen nyt tämän pullasorsani kanssa suihkuun ja toivomaan parempaa huomista. Onneksi kisoihin on vielä paljon aikaa. Treeni intoa kaikille. Täältä tullaan vaikka läpi harmaan kiven, sillä luovutus ei todellakaan ole mun juttu päin vastoin.

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Uusin silmin ja keuhkoin”

  1. Kiva blogi! Vielä kun keskittyis hiukan tarkemmin itse treenaamiseen eli jos saa toivoa niin ota kuvia eri liikkeistä ja näytä niiden avulla jonkun päivän koko treeni ja painomäärät olis kans kiva tietää sekä sarjat/toistot! kiva lukee ja seurata kehitystä! Go girl!

  2. Suosittelen ostaa ihan aitoa steviaa. 🙂 primen vieressä on ruohonjuuri josta saa.aitoa puhdasta kamaa. nuo markettien ei oo 100% steviaa..

  3. Moikka Umppu!Enpäs taas tiedä mistä aloittaa kun olen taas niin fiiliksissä 😛 olet niiiin suuri innostuttaja minulle! Todella kaunis,tyylikäs,naisellinen,urheilullinen,terveellisiä elämäntapoja noudattava,kunnianhimoinen,yrittäjä..oih<3 selasin äsken blogiasi,katselin kisakuvia ja huokailin :')) Itse olen myös kauneudenhoitoon ja "fitness elämäntapaan" hurahtanut nainen.Olen pohtinut myös bikini fitneksessä kilpailemista kunhan rahaa,aikaa,miehen tuki ja oikea valmentaja siihen vain löytyy :PKirjoitit aiemmin,että et viitsi ruokapäiväkirjaa laittaa koska se on niin yksitoikkoinen,mutta minua kyllä silti kovasti kiinnostaisi millainen sinun perus dieetti päivän ruokailut pitävät sisällään 🙂 samoin reenien sisältöä olisi kiva myös nähdä..jospa niistä itsekkin löytäisi vinkkejä ja vaihtelua omiin ohjelmiin/harjoitteluun 🙂

  4. Syötkö sä umppu nyt dieetillä seitiä? Jos syöt niin voisitko antaa jotain maistamisvinkkejä. En saa sitä maistuun miltään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta