Näen sinut

Tänään ei treenattu vaan leikattiin. Suuri ja kauan odotettu hetki koitti, eli silmien laaser leikkaus. Minut siis leikkasi Jari Leppälä, joka on guru tällä silmä alalla. Leikkaukseni tehtiin aikataulu syistä Lappeenrannassa, mutta leikkauksia tehdään myös Tampereella. Aamulla junalla sinne hirveessä jännityksessä. Ennen leikkausta otin hieman rentouttavaa ja siitä sitten leikkaus pöydälle. Itse toimenpide kesti vain n. 5 min. Mukavaa se ei ollut, mutta todellakin vaivan arvoista.  Suosittelen oikeasti jokaiselle, jolla on lasit. Tänään meinaan puihin ilmestyi lehdet jne. On niin super huippua nähdä. Leikkauksen jälkeen olin reilu tunnin ”pimiössä” eli huoneessa, missä ei ollut valoja, jonne tietenkin nukahdin. Lääkäri asemalla tiedettiin harrastuksestani ja mikä oli avan luxusta, muille tarjottiin suklaata, niin minä sain kurkkua. Ihan huippua 🙂

Tässä kuva leikkauksen jälkeen 🙂 koti hoitoon sain silmätippoja, mitä laitetaan kuivuuden mukaan. Noin kuukauden päästä menen vielä jälki tarkastukseen. Mutta vaikka silmät ei vielä 100% iskussa ole niin oon jo nyt niin tyytyväinen. Ja oikeesti en tarvi enään rillejä JIIHUUUU.

Huomenna raportoin, kunika olo muuttunut yön jälkeen, kun silmät on saanut levätä.

Ja sitten ihan muuhun asiaan mun VS paketti tulla tupsahti tänään postissa ja voi ihanuus, mitä akikkee siltä tuli. Nyt mulla on taas ravat hetkeks ja uusia ihania hotteja pöksyjä ja uus ihana verkkis. Suomessa kaikki on vaan niin tylsää.

Tilauksessa meni tosiaan alle viikko toimituksessa.

Mutta nyt meen nukkuun, kun on simmut ihan väsyneet leikkauksesta. Huomenna paluu arkeen ja treenaamiseen
-UMPPU

primebody

7 vastausta artikkeliin “Näen sinut”

  1. VS jutut on ihania!! mistäs tilailit, joltain sivuilta? olen myös miettinyt tilailla jostain kyseisiä tuotteita mutta en ole vielä uskaltanut kun olen miettinyt miten toimitus yms pelaa.. 😀

  2. Ai Viktorian salaisuudet toimittaa Suomeen? Hyvähvä, hyvähyvä! Löysin viimeksi parit hyvät tissarit, niin vois tilailla niitä muutamat lisää ja muutamaa uutta väriä!

  3. Joo siis sieltä voi tilata kaikkea muuta paitsi hajuvesiä. Koot on muuten aika lailla samat, mutta liiveissä en osaa sanoa ja useat niistä sisältävät tissin verran fyllinkiä. Toki sielä on niitä tavallisiakin

  4. Hei mites noi toimistuskulut? Mä tilasin joskus tuolta (n.3v sitten) ja ne tuli UPSin kautta ja toimituskulut oli jotain 60€ luokkaa!! :O Tilaus makso muuten 150€ niin ajattelin että aika suolasta on…T.Anni

  5. Hej,niin millaiset toimituskulut oli tosiaan tuolla sinun paketilla? Ihania Victorias Secret -herkkuja! Superpaljon tsemppiä treeniin Umppu, näytät upeelta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta