Unelmista totta

Huomenna se siis tapahtuu… Ei enään laseja koskaan. Yleensä en jännitä mitään, mutta nyt alkaa pikku hiljaa jännittään. Eli FemToLasik silmien laaser leikkaus. Minut leikkaa Jari Leppälä, jolla on useammat tuttunikin käynyt. Luotto on siis 100% 🙂 Jihuu…. En voi kuvitella miltä tuntuu taas nähdä. Te joilla näkö on hyvä, ette voi sitä ymmärtää.

Päivääni kuului tänään myös pala turhamaisuutta, eli kynsihuolto. Käyn vakkari kynsistilläni Katalla Näytä Kyntesi salongissa. Tänään mulle tehtiin ranskalainen ihanilla ”hello kittyillä” 🙂 välillä saa vähän lapsettaa.

Urheilun suhteen tänään oli tietenkin lenkki päivä ja kello soitti taas kukon laulun aikaan 5.00. Juoksu, aamupala ja Wolffille. Vuorossa oli olkapäät, jotka alkaa saamaan jo vähän muotoa. Kohta en siis mahdu enään ovista hahahaha.

Kilpailut lähestyy kovaa vauhtia. Nyt on omassa sarjassani eli Bikinissä tullut kauan odotetut pituus luokat, eli alle 163cm ja seuraava luokka on yli 163cm. Ensi vuodelle näköjään on tullut myös tulokas sarja. SM kisoihin pääsee osa suoraan aiemman kilpailu menestyksen perusteella ja omassa sarjassani niitä on 4. Lisäksi tulee uusia tyttöjä karsinnoista. SM kilpailuista jaetaan sitten paikkoja arvokilpailuihin esim MM-kisoihin. Tietääkseni liitto tekee lopulliset päätökset heti kilpailuiden jälkeen. Ja uskon että tätä paikkaa lähtee hakemaan kaikki, jotka tosissaan lavalle nousevat. Se minkä työn kaikki tekevät vain pientä hetkeä lavalla varten on uskomatonta, mutta kaikki on sen arvoista. Hinku sinne on jo siis kova ja samoin tavoitteet.  Tavoitteellisuus treenaamisessa ja kilpailussa on se mikä sinua vie eteenpäin. Asetan ne jo hyvissä ajoin itselleni. Kilpailujen jälkeen kerron onnistuinko tavoitteissani vaiko en. Tavoitteissa pitää myös olla mukana pala unelmaa, eikä ikinä tähdätä siihen ”parhaimpaan” vaan yrittää, joka kerta ylittää itsesi. Tässä lajissa kuitenkin ratkaisee se päivän kunto. Vaikka olisit ympäri vuoden hyvässä kunnossa ei tarkoita, että menestys on taattu, vaan edelleenkin se on se päivän kunto, yleis ilme, lava säteily, väri, kampaus, meikki ja asu eli koko paketti. Se mikä on myös tärkeää on pitää jalat maassa, sillä pääsee jo pitkälle. Itse en voi sietää niitä ”leijoja” on laji mikä tahansa. Saat olla ylpeä itsestäsi, mutta kusipäitä ei kukaan rakasta 🙂 Karu sanoa, mutta myös tappiot kasvattavat kilpailioita hyvinkin paljon. Oma vahvuuteni on kilpailemisessa hermot, koska olen ollut ensimmäisissä kilpailuissani voimistelussa jo 7 vuotiaana.

Muistan yhdenki kerran, kun olin junioreissa. Meillä kilpailtiin aina 4 ottelu, eli kaikkien välineiden pisteet laskettiin yhteen. Olin varmaan 13 vuotias. Kahden välineen jälkeen olin kakkosena ja mielessä häämötti junioreiden mm-kisat, jonne sai 2 parastan paikan. Ja pikku Umpulla ei vaan hermot kestänyt ja epäonnistuin viimeisellä välineellä totaalisesti ja loppu sijoitus oli 4:s. Ja sitä itkun määrää. Murjotin varmaan viikon huoneessani lukkojen takana ja nielin tappion.  Seuraava vuosi olikin Umpun vuosi ja sain kilpailuihin paikan. Päätin, että on onnistuttava täydellisesti, jos paikan aion saada.  Kilpailemisessa on myös todella tärkeää se henkinen puoli ja keskittyminen juuri siihen kilpailuun mitä varten olet harjoitellut.

BTW sinä lukija, kuka kirjoitit tupakoimisesta palautetta: Kiitos siitä alkoi niin ärsyttämään, että otin haasteen vastaan ja nyt 3 päivää polttamatta! Ensimmäistä kertaa on itsellä olo, etä se on loppu nyt ja aion onnistua.

– UMPPU-

primebody

3 vastausta artikkeliin “Unelmista totta”

  1. Hei! Olisitko niin ihana enkeli,että ratkaisisit hiustenhoitoongelmani :)Omaan hennohkot,vaaleat hieman rakennevaurioiset ja kuivat puolipitkät hiukset (kasvatus menossa) ja olen etsinyt loistavia hoitotuotteita rakkaille hiuksilleni.Tällä hetkellä käytössä sebastien sarjan tuotteet jotka on toiminut ihan kivasti,mutta ei mullistavasti 🙁 joudun pesemään hiuksiani päivttäin (treenaan 2kertaa päivässä) mikä ajaa minut välillä hermoromahduksen partaalle koska tukkani on luonnostaan todella litteä ja ilman fööniä+tuuheuttavaa ainetta se valuu pitkin naamaa.Avuksi olen kokeillut kuivashamppoita mutta ne tuovat niin kovin tunkkaisen olon 🙁 olisko sinulle joku THE kuivashamppoo suositeltavaksi 🙂

  2. Jos oot pää hikooja niin siihen ei o oikein mitään ratkaisua. Davineksen oi oil on todella hyvä hoitotuote hiusten pituuksille kokeile myös tyvirautaa niin tukka ei o päässä kiinni niin ei kastu treenatessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta