maanantai taistoa

Voihan sade ja masennus. Nyt on kyllä vaikeaa hakea positiivisuutta ainakaan pihalta. Pian on heinäkuu ja en muista hirveän monta oikeaa helle päivää tänä kesänä. No aamulla onneks paistoi ja oli hyvä lenkki sää. Huomasin, että juoksu vauhtini on ”hieman nopeutunut sillä lenkki minkä ennen juoksin 45 min onkin nyt vain 30 min eli pitääpä juosta hieman pidemmälle.

Ja sama homma jatkui Wolffilla. Huomasin kun saavuin paikalle, että olin UNOHTANU mun kaapin avaimen kotiin. Kirosin sitten siinä vitut, perkeleet ja helvetit. Kuintenkin oli valoa tunnelin päässä. Tänään oli tarkoitus mennä viä töiden jälkeen juokseen pyynikin portaat ja mulla olikin mukana kengät, trikoot ja paita, eli treenin pystyin kuitenkin tekeen.  Maanantai oli siis vanhojen tapojen mukaan jalka päivä. Ei o kintut viä ihan palautunut viime viikosta, joten jätin kuitenkin ne rappuset tältä päivältä ja just kun sinne piti mennä niin alko hirvee kaato sade.

Odotan niitä mun uusia sali kenkiä kun kuuta nousevaa. Tänään oikein huomas kuinka huono on treenata kengillä, missä on paksulti pohjaa kannan alla.

BTW  oon nyt ollut 2 päivää polttamatta ja olo on kun voittajalla. Jumaliste mää teen sen. Ei o edes tehnyt mieli. Päästä se on kiinni. Mulla ei ainakaan o tullut mitään vierotus oireita, vaikka oon polttanut yli 10 vuotta.

Mutta sitten taas silmien pariin. Keskiviikkona mulla on siis tämä silmien operaatio. Silmätautien erikoislääkäri Jari Leppälä leikkaa mulle uudet silmät. En voi edes uskoa että tämä on totta ja voin elää elämääni ilma laseja <3 Kerron kyllä heti miten leikkaus meni ja millaista se oli. Leikkauksen hinta on maximissaan esitutkimuksen kanssa 3571e (josta omavastuu 4300,94) Te jotka mietitte tätä leikkausta niin suosittelen ehdottomasti Jari Leppälää ja jos muistatte sanoa mun nimen, voi siitä olla teille myös jotain pientä hyötyä. Infoa saa myös www.femtolasik.fi jos mieleen tulee jotain kysyttävää. Ja voitteko kuvitella leikkaus kestää vain 5 min 🙂

Muistakaa treenata ja syödä oikein – UMPPU

primebody

3 vastausta artikkeliin “maanantai taistoa”

  1. Hahaa, minä röökivahti täällä taas. Sä todellakin teet sen. Sitä on ihan turha lykkiä ”syssymmälle”. JOS vaan pystyy niin lopeta seinään. Aina voi hakeutua pois terassilta jos joku polttaa, työkavereita voi huomauttaa jne. jos tiukkaa alkaa tekee. Itse olin viimeksi tänään taas sateessa seisomassa kaverin kanssa kaupungilla kun sen piti päästä röökille. Pidättelin kirjaimellisesti henkeä niin ettei hän huomannut, se haju vie multa tajun. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta