4 viikkoa dieettiä takana

Nyt on 4 viikkoa dieettiä takana. Painossa ei ollut tapahtunut mitään muutosta viikon aikana, mutta silti tuntuu, että pientä kiristystä on tapahtunut.

Paino oli siis edelleen 48.8 ja lähtö paino 4 viikoa siiten oli 55kg. Treeni kulkee hyvin. Juhannusta vietettiin treenaten, nukkuen ja grillaten. Dieetilläkin voi grillata:) Aattona meillä oli Suvi, Minna ja Kimmo kylässä, eli oltiin valvovan silmän alla 🙂

  Tänään on jo aamulla juostu lenkki, jonka jälkeen pikku päikkärit ennen Wolffia. Päiväunet on vapaa päivänä sitä arjen luksusta ja nukun ne aina kun on mahdollista. Jotenkin on ollut koko juhannuksen hieman ”vetelä olo, mutta sallitaneen senkin joskus tapahtuvan. Kerrankin on lupa olla vaan ja löhöillä, jos siltä tuntuu.

Tänään oli vuorossa rinta, hauis ja ojentaja treeni. Wolffilla oli tupa täynnä juhannuksen jälkeen

Edelleen sytyn siihen aamun mummo vuoroon, niin ei tarvi sen kummemmin odotella tai jonotella laitteisiin. Btw mun takareidet ei o oikeesti koskaan ollut näin jumissa, jopa pelkkä kävely tuntuu ylivoimaiselta. Olen niitä venyttänyt tänäänkin jo kahteen otteeseen… torstain treenit siis meni todella perille. Huomenna onkin jalkapäivä. Voi olla, että joudun sen vaihtamaan tän jumituksen takia

Juhannuksena rakennettiin myös meille kotiin terassiin ”hieman lisää tilaa. Myös minulla pysyy työkalut  kädessä 🙂 Ja vähän hemmottelua mutanaamiolla, joka syväpuhdistaa ihoa:)

Joku lukia kommentoi, että lopeta se jauhaminen kaikesta luopumisesta… Hänen ei kuulemma ole tarvinnut luopua mistään, eikä aio luopua… No kyse on hänen kropasta ei mun. Tiedän itse, että jos syön mitä vaan niin se kyllä myös näkyy ja kun kilpailen se on hieman eri asia. Samoin on alkoholin käyttö. Toivon edelleen että muut ei tee ongelmaa siitä että minä en juo. Eihän se ole keneltäkään muulta pois? Jos joku haluaa juoda, juokoot. Jos nyt haluaisin kesken dieetin vetästä hirven kännin, niin mikä mua estäis… ei mikään, muttakun mua ei kiinnosta. Juominen tekee, mulle niin hirveen olon ja palautuminen kestää monta päivää. En vaan halua hukata mun elämästä yhtään vuorokautta siihen.
Olen myös oppinut sen, että ilman viinaa voi myös olla todella hauskaa ja ihmiset on silloin tasan omia persooniaan. Keskustelut on paljon parempia ja aamulla ei ole paha olo tai tarvi miettiä, mitä sitä on eilen tapahtunut. Mutta kaikki tekee tyylillään. Näin juhannuksen jälkeen voi esim facesta lukea, kaikkien toilailuja: on otettu kännissä nännikoruja, tatuointeja, suihkurusketuksia, oltu muuten vaan sekaisin. Ei käy kateeks yhtään.

Lihaksikas enkeli <3
Btw. oon ollut koko päivän polttamatta  ja toivottavasti tämä jatkuu. Mulla on edelleen hirveä yskä, joka ei meinaa lähteä millään. Ja nyt ajattelin että oikesti miks hitossa poltan? Sain myös tähän asiaan lukialta kommentin ja päätin, että nyt tai ei koskaan. Ei itseasiassa ole tehnyt edes mieli ja meillä on kotona nikotiini purkkaa, jos hirvee himo yllättää.  11 viikkoa kisoihin aikaa…. Vielä ehtii tapahtua vaikka mitä sitä ennen. Ja edelleen muistutan, jos haluatte tulla katsomaan kisoja kannattaa ostaa lippipalvelusta lippu etukäteen, sillä viimeksi ne loppui kesken. Meidän kisa on vasta su, mutta kilpailia kokous pidetään perjantaina, joten ollaan jo silloin sielä paikalla. 
Tavoiteet korkealla ja hirvee treeni into päällä, tästä on hyvä jatkaa!
– Umppu
primebody

5 vastausta artikkeliin “4 viikkoa dieettiä takana”

  1. Hyvältä näyttää! Ainoo mikä häiritsee omaa silmää on toi sun takaposeerauksen jalkaterien asento. Ne osottaa liikaa ulos. Näyttäis mun mielestä paremmalta jos kääntäsit niitä vähän suorempaan ja laittasit jalkoja ihan vähän lähemmäs toisiaan. Ton saman jutun huomasin ku katoin viime kisan kuvia. Kunnon puolesta sun ois pitäny olla ainaki pari sijoitusta korkeammalla. Lisäks sulla on niin nätit kasvot että mahkuja on vaikka minne saakka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta