Hot and Sexy

Tänään hieman erillaista asiaa. Jokaisella naisella saa olla omia esikuvia täydellisestä naisesta. Omiin suosikkeihini kuuluu ehdottomasti Victoria`s seacretin malli Adriana Lima. Voiko joku väittää vastaan etteikö hän olisi kuuma? Vaikka Adriana ei fitnestä harrastakkaan toimii hän yhtenä motivaattorina omiin treeneihini. Pystythän vaikuttamaan itse omasa kehossasi kaikkeen, paitsi pituuteen ja naamaan 🙂

Voisin ottaa myös häneltä palan säärtä kiitos. Treenaamisessa autaa usein motivaatio kuvat, niin itsestään kuin muista. Esim tällä naisella on kaikki kohdallaan: kroppa, hiukset , meikki siis koko setti. 
Moni nainen ei VOI sanoa ääneen kenestäkään muusta mitään kaunista, koska taustalla paistaa katkeruus. Joskus kannattaa luovuttaa ja asettua sen yläpuolelle ja tehdä asialle jotain. Hanki siis itsellesi sellainen vartalo! Se ei todellakaan tule itsestään, vaan sen eteen on tehtävä töitä ja se vatii luopumista monesta asiasta, mutta takaan että se entaa tilalle paljon enemmän.

Toinen suuri ihannointini on Jennifer Lopez. Kuka ei haluaisi näyttää näin kuumalta äidiltä?

Ja mikä kroppa hänellä on, mukaan lukien lapsien synnytykset jne. Kaikki on siis mahdollista. Täytyy vaan ja pitää uskoa itseensä ja tehdä selväksi, että leivoksia syömällä ja drinkkejä nauttimalla se ei ole mahdollista. Kun nainen täyttää 20v aineenvaihdunta hidastuu ja matka ”alaspäin” alkaa, jollet itse puutu asiaan. Kaiken eteen on tehtävä tuplasti töitä kun teini iässä ja ruoka asioita on mietittävä paljon tarkemmin.

Varsinkin parisuhteessa elävät tuppaa kokemaan pienen putoamisen, koska pitää puolisoaan varmana nakkina ja ajattelee, että ei tässä nyt tarvi enään tehdä mitään. Jos olet parisuhteessa niin katsoppa huviksesi miltä näytiti suhteen alussa ja miltä nyt 🙂 yleisin vastaus on +10kg. Pidemmissä suhteissa saattaa olla jo lapsia ja tulos on +15kg. Kuka ei haluaisi olla yhtä kuuma äiti kun JLo? Äitiys tai parisuhde ei todellakaan ole syy olla pitämättä huolta itsestään ja mitä pidemmälle sitä venyttää sen vaikeampaa se on. Ja loppupeleissä on hyvin itsekästä olla huolehimatta itsestään

Yllä olevista enkeleistä suurin osa on äitejä. Ihan samanlaista ei Suomen katukuvassa näy. Jokainen nainen haluaa varmasti näyttää kauniilta ja sexikkäältä, mutta ei ole valmis tekemään mitään sen eteen. Silloin se valitettavasti jää sille haaveilu asteelle ja tuskin tulee toteutuman koskaan.

Tässä on muutama kuva oman lajini parhaimmistoa, joiden kuvia käytän motivaation lähteenä. Nämä kropat vaatii huolenpitoa joka päivä. Suurin osa treenaa salilla 4-6 kertaa ja tekee aeroobista treeniä 3-6 kertaa viikossa. Tulos siis ei todellakaan ne ISOT MIES LIHAKSET. Eli kannattaa siis lopetta se itsesääli ja mennä heti seuraavassa treenissä todellakin sen mukavuus asteen toiselle puolelle ja saada se veren maku suuhun. Silloin sitä kehitystä tapahtuu. Ja edelleenkin luottakaa ammattilaisiin. Se olo mikä teenin jälkeen on on sanoin kuvaamaton ja olet joka kerta voittaja. Itsensä ylittäminen tuo myös lisää itsevarmuutta ja sitä meillä suomalaisilla ei todellakaan ole liikaa.

UMPPU

primebody

4 vastausta artikkeliin “Hot and Sexy”

  1. täytyy sanoo et rauhotu jo ton ”kaikista herkuista ja elämästä pitää luopua ja elämä pitää omistaa liikunnalle että on hyvässä kunnossa”… koska itse syön helvetin tarkkaan juuri sitä mitä HALUAN, eli mistään en ole luopunut enkä tule koskaan luopumaankaan, ainoa mitä katson on etten syö hirveän isoja määriä. liikun ihan kohtalaisen paljon, joka aamu (tai joka toinen, riippuu fiiliksestä) käyn 10 km lenkillä ja yleensä matkat kuljen pyörällä ja salillakin käyn jos jaksan. alkoholista en ole luopunut vaan lähden viihteelle jos siltä tuntuu. silti olen suhteellisen tiukassa kunnossa, vatsalihakset erottuu, reisistä ja pohkeista erottuu lihakset, ylimääräistä ei oikeastaan ole. eli kyllä voisin sanoa että saa syödä mitä haluaa……….

  2. Ehkä sulla toimii mutta mulla ei! Se riippuu niin monesta asiasta. Itse täytän 30.v ens vuonna ja olen kerran synnyttänyt. Silloin kun olin 20.v oli asiat hieman eri. Jos sua vituttaa nää tekstit niin älä lue 🙂

  3. Yhdyn Umpun tekstiin, itse 31v ja kolme lasta synnyttänyt eikä tämäkään ruho ole helpolla muokkautunut tähänkään kuntoon ja vieläkin on paljon työtä tehtävänä. Asioista olen saanut luopua kuten fazerin sinisestä ja rasvasista ranskiksista.. itseppä olen valinnut tieni ja tähtäimessä HOT MAMA!! Kaikki tyylillään ja tavallaan :)KIITOS Umppu mahtavasta blogista!!

  4. Joo anonyymin kommenttiin liittyen niin pakko sanoa että onhan niitä ihan suht hyvässä kunnossa olevia bilehile herkkupeppujakin mutta siinä on jo joku onni lykästänyt geenien kanssa jos kunnossa pysyy viinalla ja karkeilla. Ja aivan sata varmasti näistä ”hyväkuntosista” ihmisistä löytyy sellua ku kiskasee pöksyt kinttuihin hehee. 😀 Meinaan siis että jos oikeesti haluat olla HYVÄSSÄ kunnossa niin on Umppu aivan oikeassa sen suhteen että jostain tarvii luopua. Jos nyt ei kisalavoille tähtää niin eihän tarttekaan kaikista houkutuksista luopua vaan pienempikin karsiminen riittää, mutta jos haluaa olla tuossa kunnossa kun ihana Umppunen niin kyllä se vaatii PALJON. Tiedän itsekin koska samalla elämäntyylillä Umpun kanssa vedellään. Itsekin ollut aina hyvässä kunnossa ulkoisin puolin huonommallakin ruokavaliolla, mutta kun ruokavalio pistettiin kuntoon niin entistä peilikuvaa en pidä yhtään niin hyvänä verrattuna tähän hetkeen. Se on vähän että mihin tyytyy. ;)-Jansba

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta