Ihanat naiset rappusissa

Aamu alkoi jälleen kerran lenkillä. Oli ihanaa kun tänään ei tarvinnut herätä kellon soittoon ja lenkki venähtikin aluilleen vasta 8.00.  Nyt on täydellinen sää kun aamulla on jo valoisaa muttei liian kuuma.

Kyllä kelpaa <3 Lenkillä sielu lepää. Saa huudattaa musiikkia niin kovalla, kun huvittaa ja laulaa mukana. Ei meinaan ihan joka paikassa näin voi tehdä. Täällä maalla ei oikestaan tuu koskaan kukaan vastaan. Muahan ei ole hirveän somalla lauluäänellä lahjottu, joten parempikin juosta täällä landella.

http://www.youtube.com/watch?v=CQY1uWFsfok Tuolta voitte käydä katsomassa yhden musiikki videon missä esiinnyn taikurin apulaisena. Tämä on tenty muistaakseni huhtikuussa ja nyt video on valmis. Projekti oli hauska ja oli mukavaa tehdä jotain aivan muuta ja olla välillä kameran toisella puolella. The Cloudycators on tän homman nimi 🙂

Mun masu alkaa litistyyn ja on sinne ilmestynyt pienen pikkuraiset muhkurat:) On se vaan kumma kun toiset syntyy lihaksilla ja toiset ELI minä teen niitä hullun raivolla ja ne kehittyy niin hitaasti…. Bikini sarjassahan ei haeta mitään jäätävää  kireetä sixpäkkiä, millä on taas suurempi merkitys niin body kun fitneksessä. Mutta se mikä tässä on hienoa näistä muhkuroista on joskus vain voinut unelmoida. Itse sitä ennen ajatteli, jos jollain naisella oli vaatteet jossa näkyi esim vatsa: mitä toikin tossa nyt itteensä esittelee…. Olin kateellinen kun oma pehmis tursusi farkkujen päälle. Mutta nyt on ihanaa kun sitä vatsaa ei tarvitse enään peitellä.

Tänään oli kyllä sellaset extra treenit että oksat pois. Treffattiin Minna, Kimmo, Suvi, Sari ja Maikku tuli loppuun. Minä, Minna ja Suvi treenattiin jalkoja. Kovaa settiä oli ja perse krampissa lähes koko treenin. On se lihas kipu silti vaan niin ihana tunne. Paikkana tuttu ja turvallinen WOLFF

Siinä kaunokaiset treenin jälkeen ja Kimmo jotuu tyytyyn roolinsa kuvaajana 🙂

Seuraava etappi olikin sitten pyynikin portaa. Tässä hieman esimakua niille, jotka eivät sielä ole käynyt

Jaksamme vielä hymyillä:) näitä sitten juostiin edes takas useempaan otteeseen ja koko tämän jalka setin jälkeen nyt jo kolottaa kinttuja. Ainakin on treeni mennyt perille. On se vaan niin kivaa ja meillä on kivaa 🙂 Kesä on niin paljon ihanempaa aikaa treenata kun on valoisaa ja ei tarvitse vetää ulko treenaamiseen kolmea kerrosta vaatetta niskaan.

Moni lähtee festareille juhannuksena ja piruuttanikin haluan muistuttaa siitä kuinka paljon kaloreita on mäkin ruuassa. Suurin osa ruuasta on vielä rasvaa, sillä lähes kaikki on uppopaistettu rasvassa…. Moni ystävistäni luulee/olettaa että kun treenaan ja syön hieman erillaista ruokaa en voi tehdä mitään. Karusti sanottuna tämä on laji, joka valitettavasti on suurin ongelma niille ystäville. Kaikki eivät ymmärrä, että olen sama ihminen, mutta hieman eri elämän tyylillä ja ruualla. Ehkä hieman surullista, mutta totta. Se ei edelleenkään ole niiltä pois, jos en juo ja se ei ole multa pois jos ne juo. Olen itse ihan sinut asian kanssa kunhan vain muutkin olisi 🙂

Hauskaa juhannusta kaikille -Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “Ihanat naiset rappusissa”

  1. Moi, on mukava lueskella sun kirjotuksia. Olisin kiinnostunut Minnan ja Kimmon valmennuksesta ja näin rahapuolta ajatellen mietin että paljonkohan mikäkin kustantaa?:)

  2. Valmennus asioissa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Minnaan ja Kimmoon . Hinnat vaihtelee valmennuksen mukaan eli onko kyse kilpailemisesta vaiko sitten perus ohjelmasta missä ei ole kilpailu tähtäimessä.

  3. Moikka!Samaa mieltä, että kirjoituksiasi on todella kiva lukea!Ennenkaikkea olen kateellinen siitä, mikä selkäranka sinulla treenaamisen ja ruokavalion suhteen on, huh :)!Haaveilen itsekin, että jos saisi itseni ruotuun ja 10-15 kiloa painoa pois ja lihasta tilalle. Valmennusta minäkin mietiskelen, koska kuntosali&ruokavalio ovat ihan uutta minulle.Kirjoituksesi antaa positiivista potkua minullekin persaukseen ;)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta