Pylly pyöreä

Hahaa. Sain tänään hauskat naurut, kun kuulin että mulla on pers imblantit 🙂  Ylhäällä oleva kuva kertoo ehkä sen totuuden. Kiitän siitä geenejä ja Minnaa ja Kimmoa että persukseni näyttää siltä miltä näyttää. Totuushan on myös se että kisa poseraauksissa ollaan ”hieman eri asennossa” kun normaalisti ja takapuoli kaikilla mahdollisilla keinoilla ja asennoilla koitetaan saada mahdollisimman taydelliseksi. Toisaalta olen hyvin otettu tästä imblantti kunniasta. Mutta totuushan on se että kyllä sen eteen on hitosti töitä tehty ja tullaan vielä tekemäänkin. Koskaan ei voi olla liian hyvä.

Aamulla oli taas lenkin vuoro ja siihen perään sali treeni. Vuorossa oli olkapäät. Voimaa olen niihin ainakin hiukkasen lisää saanut josta olen tyytyväinen. Usein käy niin, että sitä vaan tekee aina tutuilla painoilla vaikka jaksaisikin painavemmilla. Nyt olen kiinnittänyt tähän erityistä huomioo.

Aamupala ja kourallinen pillereitä 🙂 jossa on vielä lisätty C-vitamiinia, koska tämä helvetin yskä ei lähde kirveelläkään.

Treenin jälkeen oli vuorossa pitkät venytykset. Jalat on ollut hieman kireät, kun lenkit tuli kuvioihin ja pientä kolotusta on vielä maanantain jalka treenistä jäljellä. Kävin läpi etureidet, takareidet, lonkat, nivuset ja nilkat. Kyllä oli vetree olo sen jälkeen.

Wolfilla alkaa remppa valmistuun ja innolla odotan mitä muovien takaa paljastuu. Wolff on kyllä paras sali ja aamun mummo vuoro 🙂 Silloin saa treenata rauhassa ja päivän saa niin erilailla käyntiin. Illalla siä on enemmän väkee ja mulla menee heti hermot, jos joku laite ei o vapaana tai joudun odottamaan. Kärsivällisyys ei kuulu vahvimpiin luonteen piirteisiini.

Tänää oli vika päivä töissä ja nyt alkoi mun juhannus. Pieni hemmottelu hetki oli paikallaan ja Nelli taikoi mulle ihanat varpaat

Mulla on siis kullitetut kynnet. Tänään pitää tehdä ruoka hankinnat juhannusta varten. Meidän ostos lista poikkeaa viime vuodelta siinä, että siihen ei kuulu yhden yhtä siideriä, eikä kuoharia 🙂 Mään en nyt rehellisesti sanottuna edes jaksais juhlia, kun tässä on ollut niin paljon kaikkea ja haluan keskittyä kisoihin. Ja mikä on parasta aikaa treenata kun on töistä vapaata?

Lähes jokapäivä on iltapäivä lehten sivuilla uskomattomia laihdutus tarinoita missä ihmiset on pudottanut jopa 50 kg. I LIKE. Mun tarkoitus ei suinkaan ole arvostella ihmisiä vaan kannustaa niitä tekemään elämän muutos, jonka olen myös itse tehnyt ja voin rehellisesti kertoa, että en ole katunut sekunttiakaan. Voin hyvin, jaksan paremmin ja en kärsi siitä hirveästä turvotuksesta,  minkä entinen ruokani minulle aiheutti. Ja oikeasti usein lihavuudessa on taustalla joku, mikä sen aiheuttaa. On niitä suruun syöjiä jne. Kaikki eivät sitä edes itse tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta voin kertoa että kun ylipainoa alkaa olemaan likaa vaikeuttaa se todella monta asiaa.

Tässä on kuva jostain sanoin kuvailettomasta. Suomessa ei ihmiset ole VIELÄ onneks tässä pisteessä. Olen katsonut muutaman ohjelman, joka kertoo Jenkeistä ja liika lihavista. Esim yhden perheen äidin ihraa oli niin paljon mahassa, että se ei voinut autolla kääntyä kun vain oikealle ja joutui suunnittelemaan reitit sen mukaan. WTF. Sitten on niitä, jotka on maannut jo monta vuotta sängyssä ja heittää ikkunasta ämpärin, jossa on rahaa pitsa kuskille. Kuski ottaa rahat ja laittaa pitsan ämpäriin……
Jos joku on sairasta niin tämä. Mieheni on asunut jenkeissä ja kertoi, että siinä kylässä oli lihaville kaupoissa scoottereita, jolla ne pystyi ajelemaan kaupoissa ja osalla oli vielä tangossa paikka limsalle ja popcornille….. En vaan voi enää kirjoittaa tästä.

No mutta miettikää, mitä juhannuksena teette ja sen voi viettää myös hieman terveellisemmin. Ja kuinka ihanaa on aloittaa taas maanantaina työt hyvin levänneenä 🙂

– Umppu-

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Pylly pyöreä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta