Lihat lähtee

Alan jo toistaan itseäni, mutta päivät menee jo niin rutiinilla. Aamulla kello soitti 5.00. Lenkkarit jalkaan ja lenkille. Hirvee kaatosade oli aamulla, mutta haittaako tuo? Musiikki täysillä ja tossua toisen eteen. Siitä taas tuksu alle ja Wolffille. Selkä päivä oli tänään vuorossa ja jotenkin mulla oli super voimia.

Taljassa nostin painoja 45kg ekaa kertaa 🙂 ja jaksoin jopa tehdä. Toisille paino saattaa tuntua pieneltä, mutta aina pitää suhteuttaa se omaan kokoon. Onhan kyseessä lähes yhtä paljon painoa, kun minulla itsellä. Kokoajan mielessä on seuraavat kisat Fitness Expo syyskuussa. BTW jos sinne haluaa tulla katsomaan niin kannattaa hankkia liput etukäteen lippupalvelusta jo hyvissä ajoin. Esim Bikini fitness vetää reilun kasan katsojia ja talo oli Turussa aivan täynnä. Mulla oli kuitenkin koko kisan ehdotomasti paras kannustus joukko 🙂

Mulle tapahtuu muutoksia… Kohta saan uudet silmät  ja en todellakaan malta odottaa. Ja tänään meidän PRIMEN ihana Nelli teki mulle uuden kesä tukan <3 Ja sitten tänään tuli ihana puhelu, jossa keskusteltiin hieman yhteistyö kuvioista ja oon niin super inooissani, mutta siitä myöhemmin vähän lisää.

Töiden jälkeen nokka kohti Wolffia (taas) kunto tsekkaukseen…. Ja kuten arvata saattaa treeni kovenee ja ruoka vähenee. No ei haittaa mua. Koska kertaakaan ei ole ollut nälkä vielä dieetillä. Kunto on mennyt eteenpäin ja kuulemma olkapäät on vähän saanut lisää muotoa, mikä on ollut tarkoituskin. Itse myös esitin pyynnön dieetin suhteen, sillä inhoan lihaa ja nyt on tullut liha stoppi. En vaan enään pysty sitä syömään 🙁

Aeroobisen määrää lisättiin ja siitäkin olen innoissani. On vaan niin hirvee himo kehittyä ja tehdä kaikkensa kisojen eteen. Mulla on eelleen hirveä kuiva yskä ja sanoinkin tänään Minnalle, että meen jonnekkin helvetin hypnotisoijalle ja kun herään en enään polta 🙂

Tupakka se onkin se ainut paheeni ja se on juuri se mikä ei kuulu joukkoon. Pystyn olemaan ilman sitä, mutta myös rehellisesti sanottuna nautin sen polttamisesta 🙂 Ei ole kovin urheiliamaista, mutta minkäs teet. BTW tupakka ja kahvi värjäävät hampaita ikävästi. Olen tilannut Englannista hampaanvalkaisuliuskoja

                      joilla saa pahimman tummentuman pois hampaista. Kannattaa kokeilla!

Tänään näin myös meidän uuden bikini tytön, joka tulee ensi vuonna kisaamaan. 1.7 meillä onkin treeni päivä pro elite teamin kanssa, niin voin koittaa jos saan meistä napsattua, jokun yhteiskuvan, niin voin samalla esitellä meidän tiimin 🙂 Sen voin kertoo, että hauskaa meillä on ja homma toimii.

Huomenna olis tarkoitus tehdä lenkki, treeni ja pitkä venyttely jos Alona tulee messiin 🙂 Tänään tuli lähdettyä pikku haipakalla salilta, kun sielä alettiin kuvaamaan Jutta ja super dieetit tosi tv:tä ja en halunnut olla taka jammarina paikalla 🙂

UMPPU-

primebody

13 vastausta artikkeliin “Lihat lähtee”

  1. Miltä sivuilta tilasit noi valkaisulaput? Itekkin käyttäny niitä, mutta sain ne canadasta tuliaisena! Ne on aivan huiput 🙂

    • Totta turajat. Mikään ei oo ällömpää kuin sylkeä jänteitä roskiin kesken ruokahetken.. kokeile ihmeessä välillä myös tofua. 🙂 sitä ei viiti tuhottomasti syyä sen soijan takia mut välillä se tekee nannaa. Ja on muuten rasvatonta!

  2. Tupakka pois! x( Ihan sama kun lääkärit vetää röökiä, ei vaan sovi. 😀 Sun kunto olisi ihan varmasti parempi jos hapenottokyky olisi tervekeuhkoisen luokkaa. Usko pois, kun olet lopettanut huomaat kyllä miksi kannattaa olla ilman..

  3. No mä en oikeestaan edes tiedä miksi lopetin. Onhan mulla astma, ja tuntui että allergiat voimistui, tietty kuumeilin enemmän vuodessa kun normaalisti. Mullakin pahinta oli se tupakoinnin sosiaalinen osuus sekä se ”ihana tapa”. Ajan myötä se parvekkeella ravaaminen on poistunut mielestä iiiiihan täysin. Mähän lopetin kun seinään. Se oli kai helppoa koska erosin polttavasta miehestä, mun kaverit joita näin usein ei polttanut. Saatoin baarissa vetää pari röökiä kunnes huomasin miten hölmöä sekin on, eikä maistunut enää samalta kun ennen. Baarien tupakkakopit oli jotain niin kamalaa että sekin sitten jäi.. Just quit!? Jos sulla on tuohon treenihommaan noin paljon potkua ja itsekuria niin tämä on pientä siihen verrattuna. Jos kerta sulle ei tule vieroitusoireita niin lopeta ihmeessä! 🙂 Se oli yksi mun elämäni parhaita päätöksiä, se on paljon coolimpaa kun polttaminen ja siitäkin saa keskustelunaihetta ihmisten kanssa. Se on musta naisellista olla polttamatta. Ja mieti miltä säästyt, se on pelkkää myrkkyä! Sun asiakkaat haistaa myös varmasti sen hajun? Ei ihme että yskittää? Yksi asia vähemmän elämässä mitä ei tarvii ajatella: tupakkatauot. 😀 Tsemppiä oikeesti! PS. Alotin aikanaan lopettamisen niin että en polttanut koulussa enkä töissä koko päivään. Voi kun oli ihanaa ottaa se mentholisavuke suuhun töiden jälkeen tai parvekkeella. 😀 Mut hei, nykyään olen elossa ja voin paremmin. Nyt en voisi kuvitella että mun rauhoittusmishetki tapahtuisi 45min välein pihalla siinä hajussa. Sehän on fakta että siitä kääryleestä eroon pääsee, on hoitojakin. Kaikki riippuu susta.

  4. Hei mitä kaikkia vitamiineja yms noista pillereistä vedät? Oon myös kuullu että monesti kun on dieetillä niin hiuksia voi alkaa putoo. Niin osaisitko monen vuoden työkokemuksella neuvoo, että mitä hivenaineita/vitamiineja kannattais syödä hiusten hyvinvointiin, vai auttaako mikään oikeesti jos syö suht monipuolisesti ja terveellisesti? 🙂

  5. En vaan ymmärrä mikä siinä lopettamisessa on niin vaikeeta 🙁 mun on se kuitenkin pakko tehdä joku päivä! Syön animalpak vitamiini yhdistelmää ja nyt oon ottanu kipeänä extraa c:tä dieetillä on todella tarkkaa että kaikki mitä ei ruuasta saa otetaan pillerinä. En o kyllä kuullut et kenelläkään oikein toimivalla lähtisi hiukse…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta