Voihan maanantai……

Tänään ei todellakaan ollut mun päivä. Kaikki vastoinkäymiset on koettu tänään. Mutta nyt on aika siirtyä positiiviselle vaihteelle. Aamulla juoksin lenkin ihan normisti ja tänään maanantain kunniaks sai ”jumalan veistämät” pakarat taas kyytiä. Mää niin rakastan jalka treeniä. Tänään tein pieniä havaintoja salilla… Olen itse käynyt nyt syyskuusta asti säännöllisesti,  lähes joka aamu treenamassa ja sielä on paljon ihmisiä, jotka näen päivästä toiseen. Se minkä voi vaan todeta on, että ne kenellä on silloin tällön PT mukana on niiden ihmisten kehitys silmin nähtävissä. Sitten on se toinen puoli joista ei huomaa mitään… Tietysti kaikilla ei ole mitkään kilpailut tavoitteena, mutta itse kokisin turhaksi käydä, jos se ei missään näkyisi.

   Tässä on oma tulokseni 6 kk jälkeen.  Nää kuvat nyt sinkoilee minne tykkää, mutta olkoot. Tajuatte varmaan pointin. Liika höllyvä on lähtenyt pois ja kroppa on kiinteytynyt. Jos siis haluatte tuloksia, niin ehdottomasti käyttäkää ammattilaista, niin treeni ohjelman suunnittelussa, kun ruokavaliossa. Ja se mikä pitää muistaa on, että me kaikki olemme erillaisia. Itse en ”urki” mitä muut syö tai kuinka paljon kenelläkin on kaloreita. Rehellisesti sanottuna minua kiinostaa vain ja ainoastaan ne omani 🙂 Jos joku haluaa esmi treenata ja syödä samanlailla kun minä se on ihan sama mutta mun ohjelma on juuri mulle tehty ja samoin ruokavalio ja dieetti. Kaikilla toimii kroppa niin erilailla.  Jos nyt puhutaan vertailusta niin hyvä esimerkki on vaikka meidän tiimin Suvi. Jos meitä kahta vertaa on pituus ja paino aivan erit ja samoi dieetit ja treenit. Vaikka meillä on sama laji ja samat valmentajat M&K.

Jos haluat tuloksia niin panosta ammattilaisiin. Se on asia missä ei kannata pihtailla. Tulokset maksavat itsensä kyllä takaisin. Minulla on muutama kaveri, jotka ovat ottaneet Minnalta ja Kimmolta ”treeni” valmennuksen. Siihen kuuluu (ehkä) ohjelman ja ruokavalion suunnittelu ja muutamia yhteisiä treenejä ja aika mielettömiä tuloksia on syntynyt lyhyessäkin ajassa. Munkin yksi parhaimmista ystävistä vaihtoi lähes kokonaan biletyksen urheilemiseen ja oon hänestä niin ylpeä. Tilanne oli jo siinä pisteessä, että urheilun aloittaminen oli niin suuri kynnys ja voimia ei siihen ollut, joten pelastuspartio Trainers from Hell M&K tuli apuun.

 Koskaan ei ole liian myöshäistä aloittaa. Nyt starttaa 4:s viikko dieetillä ja kohta ne kisatkin, sitten jo on. Hinku lavalle on kova ja aioin antaa kaikkeni ja vielä vähän enenmmän 🙂 Btw näin meidän Maikulla ihanat treeni kengät ja päätin tilata en ihan samanlaisia suoraan Englannista laitan sitten kuvia kun ne saapuu. Aivan sairaan mageet ja heti kerralla kahdet.

Meillä on myös Maikun kans nää ihanat tuksun pinkit housut, Joista M&K oli sanonut et kuka hullu tollasia pitää 🙂 V: No me hullut. Noi on BiaBrazil merkkiset ja Bodyactionista kokoa 34-44 aivan sairaan hyvät. Bodyactionissa on muutenkin kivoja ja laadukkaita treeni vaatteita, lisäravinteita yms ja unohtamatta Marun Tampereen parasta palvelua 🙂

<3:lla Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Voihan maanantai……”

  1. Tää on niin positiivinen ja tsemppaava blogi! :)Niin mielellään lukee näitä päivityksiä.Itellekin vaan valuu sitä päättäväisyyttä tästä, että nyt reenaan vielä enemmän ja kierrän sen mäkkärin kaukaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta