3 viikoa dieettiä takana

Se olis sitten sunnuntai ja sen vietän mitenkäs muutenkaan kun treenaamalla. Tosiaan 3 viikkoa on nyt dieettiä takana ja vaaka näytti aamulla 48.8kg eli viime viikosta (49.5kg) 0.7kg tiputusta. Vaikka tää koko viikko on ollut ihan perseestä sairastelun vuoksi, mutta silti on jotakin tapahtunut.

Aamulla kahvia naamaan ja rasvanpolttajat siihen päälle ja lenkille. On toi juokseminen vaan ihanaa ja varsinkin täällä landella:) Pakko kyllä sanoa, että syksyn kilpailuja ajatellen on kilpailioilla NIIIIN paljon helpompaa, kun kelit on lämpimät. Muistan edelleenkin ne -30`c aamut kun ripset huurussa aamuyöstä juoksin hirveässä tuiskussa. Ja se että ei ole muutenkaan kokoajan aivan jäässä. Viime dieetillä oliko 1 aamu kun en sään puolesta lähtenyt aamulla lenkillä 4:n kuukauden aikana ja syy siihen oli, että yön aikana oli satanut varmaan metrin verran lunta.

Tein just uuden soittolistan, jolla aion juosta syksyyn saakka. Rutiinit on vaan mulla vaan jotenkin niin toimivia 🙂

Tänään oli olkapäät vuorossa. Hiki valui ja rauta nousi 🙂

Loppu päivä meneekin sitten levon merkeissä. Ens viikolla on jo juhannus ja suunnitteilla olis Minnan, Kimmon ja ainakin Suvin kanssa pyynikin portaita ja kaikkee muuta kivaa.  Ihan btw juhannuksen voi viettää ilman viinaa ja keskittyä vaikka oman kehon huoltoon. Voin kertoa, että on hieman parempi olo mennä taas maanantaina töihin hyvin nukuttujen öiden jälkeen, kun toinen vaihtoehto on vetää se 4:n päivän ränni

– Aloita jo tänään – Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “3 viikoa dieettiä takana”

  1. Mielettömän inspiroiva blogi sinulla! Treenaamisen kanssa on itselläni motivaatio korkealla, mutta täältä saa inffoa sekä potkua persiille myös tuon ruokavalion suhteen 🙂

  2. liiveistä oon mäkin kiinnostunut, mistä tommosia :)juhannus ja koko kesä menee täälläkin ilman minkäänasteisia rännejä, salille vaan… 🙂

  3. Oot kyllä mieletön nainen! :-)Päivittäin täytyy käydä katsomassa oisko jotain uutta, tästä saa mielettömästi tsemppiä ja uusia näkökulmia omaan treenamiseen. Tsemppiä dieettiin!

  4. Hei, onko noita Primen pipoja (?) mahdollista ostaa jostain? En löytänyt ainakaan nettisivuilta niistä mitään mainintaa tai facesta. =) On muuten huippublogi sulla, aivan älytön tsemppi tulee itselle treeniin kun sun tekemisiä seurailee, kirjoitat niin positiivisesti, avoimesti ja kannustavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta