Perjantai

Ihanaa on perjantai ja olen terve. Nokka vielä vähän vuotaa mutta ollaan jo voiton puolella. Tänää pääsin aamulla salille ja voi että kun oli ihanaa. Melkein viikon odotus palkittiin rinta, hauis, ojentaja treenillä. Tuntui että voimaa olisi ollut vaikka muille jakaa 🙂 Saleilla näkee usein ihmisiä hirveiden kassejen kanssa. Ennen mietin että mitä helvettiä ne kantaa mukanaan mutta nytten sekin on alkanut valjeta. Mitä enemmän treenaat alat ”hifistelemään”. Mustan kun ensimmäisiä kertoja olin Minnan ja Kimmon kanssa salilla sanoi Kimmo: kokeile tota Minnan vyötä. Kokeile mitä? Ajattelin että vähän noloo vetää joku härkänen nahkavyö lanteilla ja nostella kilon painoja ja maha tursuaa niin alta, kun päältä…. No mutta nyt asenne vyöhön on toinen. Treenaan aina sen kanssa, paitsi tietenkään kun teen vatsoja . Se tukee selkää ja auttaa vyötärön kapeanan pysymiseen. Mun oli vaikea löytää sopivaa vyötä kokoni vuoksi minkä saa tarpeeksi kireälle. Casalilta löysin ja kävin teettämässä kaverilla siihen pari lisä reikää niin johan toimii. Vyö pitää vetää todella kireälle, että siitä on hyötyä. Samoin pidän hanskoja kaikissa muissa treeneissä paitsi jalka treenissä. Niillä saan paremman otteen ja ainut paikka mistä hikoilen yleensä on kädet. Samoin käytän rannetukia käsitreeneissä. Rannetuki kiristetään ennen sarjaa ja löysätään heti sarjan loputtua. Nämäkin tuntui aluksi ihan HC tavaroilta, mutta nyt en myöskään näistä luovu.

Wolffilla tehdään remonttia ja sinne tulee lisää tilaa. JEE. Sielä oli aiemmin kiipeilyseinä, joka puretaan ja kuntosali osa laajenee ja lisäksi ilmeisesti sinne tulee lisää lämmittely tilaa, jos oikein ymmärsin. Wolff on ehdottomasti Tampereen paras sali. Ja nyt Juuso(omistaja) on näköjään innostunut ”pimppaan” vähän uuta ilmettä ja uusia laitteita niin kyllä kelpaa. Sielä ei ole turhia hienouksia, joita en itse edes salilla kaipaa. Minulle salin sisältö on paljon tärkeempi, kun esim jotkut hieromatuolit tai höyrysaunat yms. Salille mennään treenaan ja piste.

Ens viikolla tsekataan kunto ja katsotaan mitä sitten tapahtuu. Nyt dieetillä on paljon enemmän ruokaa, kun viime kerralla, eikä mulla o ollut oikeastaan nälkä kertaakaan, joten olen henkisesti valmistautunut pienempiia aterioihin. Voihan olla että jatketaan samalla, riippuen Kimmon ja Minna olotilasta hahahaha.

Jos siis KUN aloitat esim salilla käynnin niin suunnittele se etukäteen. Silloin saat aina treenit tehtyä ja tatsi pysyy päällä. Jos mietit, että käyn tossa päivällä kun on pikku tauko…… ei tule toimiin. Treeni on aina suunniteltava etukäteen ja sama pätee niissä eväissä, mitä olen muutamaan otteeseen toistanut.
Mieti koko viikon treenit ja ruuat kerralla niin elämä on helpompaa ja ei tule niitä hairahduksia.

Mun koko elämä ei todellakaan ole diettaamista. Tykkään myös monesta niistä ”kielletystä hedelmästä” mitä sitten syön kohtuudella kisa kausien väleissä. Jos tuntuu vaikealta luopua esim sulkaasta, niin tee niin, että syöt sitä kerran viikossa. Vaikka joka lauantai on herkkupäivä, milloin voi syödä mitä vaan ja muuten mietitään mitä syödään. Silloin ne mastuvatkin paljon paremmalle, kun niitä saa harvemmin. Ja uskokaa tai älkää, moni asia mistä ennen tyykäsin maistuu nykyään kamalalta ja tekee aivan järkyttävän olon. Monet sanoo että fitness on elämän tapa ja niinhän se näköjään on.

Nyt se perse ylös penkistä ja varsinkin jos luet tätä ja vasemmalla kädellä napostelet 🙂

Kesä on täällä -Umppu-

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Perjantai”

  1. Öö…vasemmassa kädessä lasi vinkkua :)Mut joo – todellakin pitäis nostaa perse ylös penkistä! Ja oonkin tässä miettinyt, että syksyksi varmaan pitää sitten ottaa taas joku perseellepotkija, jotta ne takareiden lihakset vielä joskus saadaan esiin :DOon miettinyt tätä blogia lukiessani, että se, että esim. punnaa ruokansa, ei todellakaan tee ihmisestä yhtää toistaan parempaa tai huonompaa – mut se auttaa kummasti ihmistä itseään saavuttamaan sellaisen omakuvan, johon voi olla tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta