Dieetti etenee

On tää vaan niin syvältä olla kipeä. Vuosien varrella olen kuitenkin oppinut sen, että kipeenä kannattaa levätä, niin paraneekin nopeammin. Edelleen päivä ilma liikuntaa, joka tuntuu turhauttavalta, mutta pakko kestää.  Olo onkin jo tänään eiliseen verrattuna parempi ja huomenna aion olla terve. Tällä hetkellä kun en haista mitään niin oli hyvä tehdä dieettiin hieman vaihtelua ja valmistaa kalaa 🙂 Ja kohta alkaa olemaan jo grillaus kelit, niin ruuan voikin valmistaa siellä. Dieetillä olo ei siis ole vain kidutusta vaan siitä voi myös nauttia. Tietenkin kipeänä ollessa ei ensimmäisenä tee mieli maitorahkaa.

Mun mansikat alkaa kukkiin<3 ehkä siis saan jotain vihreää pysymään hengissä.

BTW se maailman paras itseruskettava saapui tänään ja on vaihtanut ulkokuorta (saatavilla PRIMESTÄ)

Iltapäivä lehdissä oli otsikkoa: jopa 5 vuotiaat laihduttavat…… Herää kysymys mitä ne sitten syövät, että tarvii laihduttaa. Itse äitinä haluan pitää huolta myös oman lapseni terveellisestä ruuasta. Jenkeissä esim koulu ruokailu on aivan uskomatonta. Jos olette joskun nähnyt ohjelman missä Jamie Oliver koittaa puuttua kouluruokailuun on hyvä esimerkki siitä mitä sontaa lapsille annetaan ja ihmetellään liika lihavuutta. Ohjelmassa kouluruuan sisällössä esim maito oli aina joko mansikka tai suklaamaitoa. Ranskalaiset luokiteltiin kasviksiksi jne. Onneksi suomessa ei ole ihan noin hunosti asiat. Omasta lapsuudestani ainakin muistan, että meiilä ei ole koskaan ollut esim pitsaa tms ruokana, vaan aina joku salaatti, pääruoka ja näkkäri. Jos jos lapsena opetetaan syömään väärin, niin se on hyvin vaikeaa yrittää muuttaa.

                             Kuvassa treenaan ystäväni ”Beksin kanssa vähän mahoja

Hyvää alkavaa kesää kaikille <3:lla Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Dieetti etenee”

  1. Hei Umppu! Tykkään hirveesti blogistasi ja haluaisin kiittää hurjasta tsemppauksestasi! Saan sinulta hirveästi intoa treeanukseen ja oikenlaiseen syömiseen. Senkin takia päätin tulla avautumaan surkean tarinani…Minä, entinen sokerihiiri, oli ollut kolme viikkoa ilman karkkia. Olin laihtunut, voinut paremmin, en ollut turvonnut ja jaksoin treenata. Tänään alkoi vituttamaan sen verta pahasti, että menin ja ostin 300 grammaa karkkia ja lakritsituutin päälle. Ja hyi mikä olo!! Vaikka kassalla mietin, että tottakai tiedän, että tästä tulee huono olo, ostin silti. Ketututs oli nimittäin melkoinen. No, nyt join lasin vettä ja söin kourallisen cashewpähkinöitä. Nolottaa ja turvottaa, mutta vahingosta opitaan. Ja jotta oppisin kunnolla, kerrothan ihana Umppu, miten voisin seuraavan kerran hirveässä vitutuksessa välttää repsahduksen?

    • Amazing girls, you are such an inspiration, the wetisbe is so informative, well done and thank you so much for being a guiding light for the rest of us businesses that strive to do what you do!

  2. Mitäs helvettiä menit niitä karkkeja syömään? HÄ? Toivottavasti morkkikset oli niin pahat ettet tee sitä enään uudestaan 🙂 Ei vaan jos et ole millään kovalla dieetillä niin pidä ihmeessä kerran viikossa herkkupäivä milloin annat luvan itsellesi syödä niitä ruokia ja karkkeja mitä et aitten muuten syö, sillä siitä selviät.Ja sehän siinä hauskaa onkin että miksi syö kun tietää sen hirveen olon mikä siitä tulee.

    • Päätin juuri alkaa herkkulakkoon. Perkele, lihakset tehdään keittiössä. Minähän taon ne lihakset esiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta