Uutta biksuu

Tänään olikin epänormaali aamu, sillä se ei alkanut minkäänlaisella urheilulla 🙁 Aamulla oli vielä sen verran heikko olo, että parempi levätä ja hätä ei ole tämän näköinen, sillä huomenna olen terve. Klo 10.00 oli treffit Biancanevessä uusien bikinien merkeissä. Liike on muuten muuttanut Tullintorille ja lauantaina vietetään avajaisia btw. Minna oli mukana ja tietysti biancan ammattitaitoinen henkilökunta. Väri oli jo päätetty etukäteen ja sieltä se heti löytyikin. Niistä tulee niin mageet en malta odottaa <3<3<3<3 Vielä kun saisi niiden sisällön kuntoon niin hyvä on.

Pikkusen repesin kun löysin muutaman erittäin hyvän kuvan, niille ihmisille jotka väittävät, että eivät voi laihtua koska ovat romuluisia. Katsokaapas tätä

Oletteko koskaan nähnyt isoa luurankoa? Se on siis mahdollista. Voin lyödä pääni pantiksi, että kukaan ylipainoinen ihminen ei nauti siitä että on ylipainoinen. En tarkoita todellakaan että kaikkien pitäisi olla langan laihoja vaan lähinnä terveitä ja elää terveellisesti. Suurin osa on jättänyt kokonaan liikunnan pois arjesta ja se ei ole todellakaan hyvä asia. Liikutaan autolla joka paikkaan ja pahimmassa tapauksessa ajetaan drive in:iin ja syödäänkin autossa ja kaiken lisäksi epäterveellistä ruokaa. Pikaruoka ylipäänsä tekee ähkyn ja lopuksi vielä väsymyksen ja silloin et ainakaan jaksa enään liikkua. Kun taas tekee eväät itselle jokapäivä niin tiedät mitä syöt, voit syödä periaatteessa milloin vaan ja vältätä niitä piilo kaloreita.

Kertokaa jos olen väärässä, mutta melkein väitän että mistään lounas paikasta ei saa niin terveellistä ruokaa, kun itse valmistama, tai ainakin tiedät mitä se sisältää. Kotona käytän esimerkiksi aina kun teen ruokaa, paistamiseen oliiviöljyä en ikinä voita. Paitsi jos teen lättyjä lapsille 🙂 Meillä juodaan aina rasvatonta maitoa, ei syödä juurikaan leipää. Kotona on myös aina hedelmiä ja vihanneksia. Teemme lähes aina ruuan itse, eikä osteta valmisruokia. Moni ajattelee, että se on niin iso homma, eikä jaksa töiden jälkeen. Et jaksakkaan jos et liiku ja syö terveellisesti.

Kuntosalilla käyntiä pelkää liian moni ja todellakin kuvittelee yllä olevan kuvan todeksi. Salilla voi myös käydä ihan kunnon kohottamisen mielessä ja voin kertoa, että ei ne lihakset ihan helpolla tule. Voin ainakin henkilökohtaisesti äitinä sanoa, kunka ihanaa on nyt miettiä että mitä pukee päälle, eikä miettiä missä vaatteessa näkyy vähiten makkarat. Nyt kun olen saanut sen ”pehmiksen” pois en halua sitä koskaan takaisin. Ja joo oon ihan hurahtanu tähän koko hommaan ja haluaisin sydämmeni pohjasta, etää kaikki te saisitte edes 1% mun innosta 🙂

Sitten kun olen joskus rikas haluan tälläsen oman ihanan PINKIN salin <3<3<3<3<3<3<3<3

                          Siinä aamun kunto. Pikkuruiset palat näkyvissä 🙂 Ja näköjään yks nänni hahah

Tasan kaksi vuotta sitten, menin naimisiin ja tänään on siis virallinen 2v hääpäivä. En ole varma kutsutaanko niitä nahka häiksi, mutta kuulostaa ainakin hauskalta. Olen huono tekemään ruokaa, mutta nämä tein ja salaisena mausteena ripaus rakkautta <3 En valitettavasti näistä itse voi nauttia, mutta tällä hetkellä en edes maista mitään kun olen kipeä.

                                Nyt vaan vedän lisää inkvääriä ja c-vitamiinia, että paranen.

Se olet sinä, kuka voi tehdä unelmistasi totta, joten miksi et aloita jo tänään? -Umppu-

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Uutta biksuu”

  1. Hehe…jossain joku kummasteli just sitä, että jengi menee autolla kuntosalille ja se auto pitää aina saada mahdollisimman lähelle, ettei tule niin pitkä kävelymatka 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta