Salainen aseeni

Tänään sai kintut kyytiä. Aamulla oli taas normi lenkki, jonkä jälkeen Wolffille jalka treenin kimppuun. Kiitos taas Kimmon eilisen kidutuksen, kun nyt on joka paikka kipeä. Olkapäät, joita en ole koskaan saanut näin araksi tuli sekin koettua tänän aamuna ja samoin alaselkä poseeraamisesta. Kuten eilen sanoin se ei ole niin helppoa miltä näyttää.

Treenin loppuun perus vatsa setti. Näitää saan kyllä hitsata niin ja paljon että saan lihakset näkyviin. Kaiken lisäksi mulla on synnytyksessä jotenkin (lääkärin sanoin) revennyt alavatsa lihakset, joka tekee aina pikku pömppö mahan alavatsaan. Salilla hikoilin kun sika ja syykin siihen löytyi KUUME. Perkele mulla ei o nyt aikaa sairasteluun, enkä aio olla kipeä.

Tässä onkin resepti saliseen aseeseeni. Iso kuppi vihreetä teetä, jonne sekaan auringonkukka hattu-uutetta. Leikkaa inkiväärin juuresta isoja viipaleita teen joukkoon ja vähän makeutus ainetta. Ja juo kirjaimellisesti niin paljon kun jaksat. Veden voi keittää myös kattilassa ja antaa inkiväärin juuren oikein hautua vedessä. Inkivääri toimii ns luonnon antibiottina samoin kuin valkosipuli, mutta on mielestäni paljon mukavampi vaihtoehto. Lisäksi inkivääri vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Yksi juuri maksaa n.60c-1e eli ei halpaa kun saippua. Nyt on jo 5 kuppia litkitty ja toisen samanmoisen aioin vielä litkiä.

Usein monella hyvä sali draivi päättyy siihen, kun tulee kipeäksi ja aloittaminen sairauden jälkeen tuntuu aivan ylivoimaiselta. Ainakin itsellä on ollut ennen näin.  Omalla kohdallani en keksi muuta selitystä kun sen että, silloin mulla ei ole ollut mitään tavoitteita ja oli vaan niin helppo jäädä kotiin. Nyt kun on selkeät tavoitteet ja valmentajat ei tulisi mieleenkään joustaa mistään. Luen saliohjelmaa, kun raamattua, enkä koskaan lopeta mitään kesken tai jätä tekemättä. Se tietää myös silloin muille etumatkaa, jota en vaan yksinkertaisesti anna.

Sitten hieman tukka asiaa. Paljon otetaan hiustenpidennyksiä. Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten väärin tehdyt pidennykset voi tuhota hiukset. Kannattaa siis aina laittaa pidennykset ammattilaisella.

Tänään asiakkaakseni saapui tyttö, jolle kaveri oli laittanut pidennykset. Varmaan kaikki näkevät kuinka päin HELVETTIÄ ne on laitettu. Tolloja sielä sun täällä. Mietin hiljaa itsekseni, että mitä voin tehdä kyseiselle asikkaalle ja yli 10:n vuoden alalla oloni aikana ei ole vastaan tullut samanlaista. Ensiksi postin vanhat jatkot ja värjäsin koko hiukset tummaksi. Sen jälkeen aloin kiinnittämään uusia pidennyksiä niihin kohtiin missä asiakkaalla oli hiuksia. Kuulostaapa kamalalta, mutta niin se vaan meni. Sinettejä meni ja paljon. Oli sitten ammattitaito koetuksella, mutta mistä minä en selviäsi 😉

Tässä on valmis lopputulos, mihin olin erittäin tyytyväinen. Varmaan jokainen ymmärtää, että laita pidennykset ammattilaisella! Huh Huh sanon minä. Halpa ei todellakaan ole aina hyvää 🙂

Huomenna mennään Minnan kanssa Biancaneveen kisa biksujen palaveriin. Tällä kertaa on varmaan helpompaa, sillä vanhoista voi katsoa koon, eikä niitä tarvitse toivottavasti pienentää taas 4 kertaa. Värihän jää salaisuudeksi ja sen näette vasta Fitness Expon lavalla. Tapahtumaan saa muuten ostaa lippuja etukäteen, mitä suosittelen viimekertaisen yleisöryntäyksen johdosta. Kilpailu oli loppuun myyty. Ja tapahtumassa on myös ammattilais kilpailut.

– älä lannistu vaan jatka vaikka veren maku suussa t. Umppu <3

primebody

5 vastausta artikkeliin “Salainen aseeni”

  1. Siulla on tosi mielenkiintoinen ja motivoiva blogi! Jostain syystä löysin tään vasta eilen, mutta samalta istumalta luinkin jo monta postaustasi läpi :)Itelläni on aika kova hiustenpidennyskuume, mutta juuri tuo pelottaa että ne tuhoaisivat omia hiuksiani :/ Muutenkin kun tukkani on aika ohutta niin tavallaan en uskaltaisi ottaa riskiä vaikka miten houkuttaa! Hmm…

  2. Mikä on sun mielipide siitä mikä olisi paras pidennysmenetelmä tukkaan? ja millaiset jatkot itselläsi on? love your blog!<3

  3. Toi kuva oli siitä hirveämmästä päästä ja vastaa ei tosiaan ole tullut vastaavaa. Itselläni on ollut 10v sinetti pidennykset ja se toimii mulla parhaiten. Itse teen sinetti ja teippi pidennyksiä. Jos liikkuu paljon ja hikoilee päästä suosittelen ehdottomasti sinetti pidennyksiä. Nyt on myös tullut B-Longille aivan mieletön uusi pidennys Swifh hair josta voi lukea vaikka meidän netti sivulla http://www.primebeauty.fiSe on klipsipidennysten parempi vaihtoehto ja myöskään ei rasita karvan vertaa omaa tukkaa. Su on ns hius nauha joka on ommeltu siiman avulla yhteen ja sen laitto kestää 2 min voin laittaa kuvia blogiin siitä. Hinta on 190e aitoa hiusta ja on oikein käytettynä ikuinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta