2 viikkoa dieettiä takana

Tänään oli punnituksen aika lähtö paino oli sen 55kg ja tänään 49.5kg, eli viime viikon aikana on lähtenyt 500g. Eli dieetti toimii niin kun pitää. Ihanaa oli aamulla lähteä taas lenkille luonnon helmaan. Kyllä mieli lepää.

Kroppa alkaa kiristyyn hyvää vauhtia ja lihas erottuvuus paraneen. Vielä on aikaa hyvin jäljellä, eikä ohjelmaan tai dieettiin tehty mitään muutoksia.

Pakaran alla on vielä hieman löysää, joka saa luvan lähteä. Nyt on kilpailuihin ilmoittautuminen alkanut ja vielä on tietääkseni tämän kuun loppuun asti aikaa. Bikini sarjaan on tulossa paljon uusia tyttöjä ja varsinkin pitkään sarjaan ja uskon ensi vuonna sarjan olevan aivan täyteen ammuttu.

Tänää oli Pro Elite Teamin kokoontuminen Wolffilla, jossa oli myös uudet tyttömme Johanna ja Piia. Aluksi poseerasimme yhdessä ja omaan T-kävelyyn tehtiin pieniä viilauksia. Sitä ei moni tiedä kuinka raskasta on olla lavalla, kun pitää jännittää niin monta lihasta ja seistä ryhdikkäästi paikoillaan. Itsellä viime kisoissa meni jalat kokoajan hirveeseen kramppiin ja samoin alaselkä.

 Kun kävelyt ja kunnot oli tsekattu siirryimme raudan pariin. Wolffilla on hirvee tungos, koska sielä oli fitness malli kisan karsinnat, fit farmin ”kunto päivät” muut saleiliat ja me. Mää ja Piia passitettiin Kimmon ”The Devil” leiviin tekeen olkapäitä ja siinä ei hirveetä sääliä heru. Jos pikku ähkäisy tulee suusta saa välittömän palautteen. Pääasia kuitenkin on että treeni menee perille ja sehän meni. Lopuksi trenattiin vatsat ja sitten mulla oliin jo kiire lähteä isin nimppareille. Harmi ettei saatu mitään yhteis kuvaa.

Oli porukoilla sitten, jos jonkin moista herkkua tarjolla, mutta tyydyin omiin eväisiin. En aio antaa yhtään siimaa kanssa kilpailioilleni 😉 Bikinin lyhyt sarja tulee olemaan todella kova ja kun siihen on nyt vuosi tähdätty en näe mitään syytä antaa periks. Itsekuri ja tahdonvoima on ne sanat, joilla fitness lajeissa pärjää. Viime kisoista jäi kaivamaan lause ”pitkät tytöt on näyttävempiä” joka on  ainut asia, mitä et kropassa voi muuttaa. Olin muutenkin varmaan Bikini sarjan hajapisteisin kilpailia. Syksyllä on sitten näytön paikka ja kun on oman mittaiset tytöt rivissä. Moni miettii miten pystyy olemaan ilman herkkuja koko dieetin? Itse ajattelen ”ilkeällä” tavalla jos joku muu syö jotain niin se menee suoraan ton akan takapuoleen ja sille tulee huono olo. Toimii mulla lukuun ottamatta yhtä hairahdusta lakupussiin viime dieetillä. Nyt on onneks tullut lakun makuista purkkaa, jota voin jäystää pahimpaan himoon.

Kyllä vaan urheilusta tulee hyvä olo ja mieli. Vielä vuosi sitten olisin varmaan viettänyt sunnuntain krapulan merkeissä ja nyt mulla on urheilu krapula:) Se tunne kun lihakset on väsyneet on miljoona kertaa ihanempaa <3

Ulkona sataa niin lähde lenkille on ihana juosta pikku tihkussa kun sade raikastaa kasvoja. Samalla myös persikka pienenee.

-Umppu-

primebody

2 vastausta artikkeliin “2 viikkoa dieettiä takana”

  1. Toi on kyllä niin sääli että pitkät tytöt nähdään naisellisempina ja näyttävempinä. Itsekin kun ihan tappi olen ja kisahaaveita ens vuodelle. Onneksi noi pituusrajat tulee kuitenkin käyttöön niin pääset painimaan pituistesi sekaan.. olit jo Turussa niin kovassa tikissä että ihmettelin vähän miksi et sijoittunut ylemmäs, mutta nyt oon kyllä jo aika varma että Umppu vie expossa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta