Joka aamun pitäisi alkaa lenkillä

Tänään taas lenkkarit jalkaan ja lenkille. Aurinko paistoi ja oli kuuma. Jouduinkin kesken juoksun tekeen virityksiä vaatetuksen suhteen, kun olin niin hiessä. Pitkähihainen muuttui topiksi ensimmäisen kilometrin jälkeen. No onneks täällä landella ei o hirveetä ruuhkaa aamuisin.

 Koko päivä käynnistyy niin erilailla juoksun jälkeen ja parhainta on vielä näin vapaa päivänä, kun ei tarvitse herätä kellon soittoon. Juoksu kunto kehittyy hirveän nopeasti. Muistan kun vuosi sitten juoksin pitkästä aikaa lenkin monen vuoden tauon jälkeen…. Meinasin niin kuolla, mutta nyt jaksaa. Jos lähdet ensimmäistä kertaa lenkille ja et jaksa juosta niin kävle ja siirry pikku hiljaa kevyeeseen hölkkään. Jos lenkillä on mukana joku kaveri ja puhutte kokoajan kuluttaa se enemmän kaloreita 🙂

Löysin tänään kaupasta Pirkka maitorahkaa. En ole vielä maistanut, mutta ensinnäkin purkki on melkein puolet halvempi 55c ja sisältää enemmän proteiiniä, kun valion maitorahka. Meillä ainakin rahkaa kotona kuluu niin paljon, että jos tämä on hyvää, niin jatkossa syön vain tätä 🙂

Itsehän en voi näitä nyt syödä, mutta kassissa kannattaa olla proteiini patukka suklaan sijasta. Yllä olevaa pötköö voin ainakin suositella maun puolesta, täyttävyydestä, ravintoaineista ja se vie makean himon. Patukathan on tarkoitettu välipalaksi, ei jälkiruuaksi 🙂

Näin se vaan menee. Leivonnaiset lihottaa ja niille hyvä vaihtoehto on patukat tai protsku pannukakku. Proteiini ylipäänsä on tayttävää ruokaa ja pitää nälän pitkään loitolla. Jos ajattelee vaikka kun illalla katselee telkkaria se on uskomaton määrä, mitä pystyy ruokaa itseensä ahtaan, vain ihan napostelun ilosta. Makuunin säkin erittäin hyvä vaihtoehto on pussissa valmiiksi kuoritut mini porkkanat, joka on myös terveellisempi vaihtoehto. Muutenkin se ilta napostelu on sitä kaikista lihottavinta syömistä, koska yön aikana et liiku ja kulutus on pienimmillään.

Kisa värejä on monenlaisia ja monen merkkisiä. Meillä oli kisoissa mielestäni helppo vaihtoehto ja värin lopputulokseen olin tyytyväinen. Kuva kisoista ennen ja jälkeen meikin, jossa ennen kuvassa on kisaväri myös naamassa. Kuva ehkä havainnoillistaa, kunka voimakas meikki saa olla, että se näkyy. Samoin kisalavojen valot syö myös meikkiä kasvoilta. Ihon pitää olla erittäin hyvässä kunnossa, että väri levittyy tasaisesti. Myöskään ihossa ei saa olla karvan karvaa 🙂 Olen joutunut harrastusteni takia käyttämään paljon erillaisia itseruskettavia voiteita. Kisaväri on vain kisoja varten, mutta muuten käytän Solglon itseruskettavaa spraytä

Tämä on maailman paras : Suihkutetaan puhtaalle kosteutetulle iholle, kuivuu 1min, voi pukea vaatteet heti päälle, väri kehitty 4-6h, suihkeessa on apuväri jolloin käsin ei tarvitse koskea ihoon, tasainen väri ja mikä parasta iho ei haise ”kuselle”. Tuotteen voi vaikka laittaa samana päivänä, jos on jotain juhlaa. Ihan valkoisiin vaatteisiin saattaa apuväri tarttua, mutta muuten se ei tahraa. Itse tein ennen töissä suihkurusketuksi ja tämä tuote on saman merkin ja kaiken lisäksi parempi väri. Puollosta saa n.3 kokovartalo rusketusta. En voi elää ilman tätä, vaikka tällä hetkellä se on koko maasta loppu, mutta olemme tilannut sitä primeen ainakin 40 pulloa. Ne ketkä tätä on käyttänyt ei enää muuta halua.

Siinä olis pari per….ä lauantai illan ratoks. Huomenna Pro Elite Team kohtaa Wolffilla poseerauksen merkeissä -Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “Joka aamun pitäisi alkaa lenkillä”

  1. Kannattaa ihmeessä ostaa Lidlistä Milbonan rahkaa. Niitä saa 500g purkissa ja yksi purkki maksaa euron! Eikä olis yhtään hullumpaa maksaa 12e lavasta, jos ne vaan mahtuu jonnekkin kylmään. Protskua on 12,2g/100g ja tuo Milbonan rahka uppoo ainakin tälle nirsolle, ei maistu happamalta tmv. 🙂

  2. Hei!en löytänyt enään sitä postausta,jossa puhuit siitä kuinka hyvä mieli siitä tulee itsellekkin,kun esim ylipainoiset ihmiset ottavat treenarin ja oikeasti tekevät töitä,että saisivat terveemmän kropan.Vaikutat todella sympaattiselta ja energiselta mimmiltä.On mukava huomata,että vaikka oletkin noin timmissä kunnossa,niin silti tykkäät treenata enempi tavisten seurassa. Isot pointsit siitä,että kehuit sen naisen muodonmuutosta. Varmasti lämmitti mieltä ja pitkään!Olen itse aloittanu salin ja minulla on tavotteita,ja jos saan vaan rahat kasaan ( olen nuori ja pienet tulot) niin ehdottamasti otan ohjaajan!Koen vaan suurimmaksi ongelmaksi sen,että pelkään ja ujostelen menemästä ”miesten” puolella. rakastan tehdä kykkyjä jne,mutta en vielä pysty tekemään isoilla painoilla. Tulee sellainen olo,että nuo bodari miehet naureskelee mielessään että mitä tuokin tuossa yrittää. Vaikka eihän kukaan synny lihaksikkaana/timminä. Se vaatii kovan työn ja jostain se on aloitettava.NIinkuin noiden bodari miesten..-Maarit

    • No rehellisesti sanottuna suurin osa niistä bodari miehistä treenaa päin honkia. ”pakko saada isot lihakset hinnalla millä hyvänsä 🙂 usein niitä ei edes kiinnosta muiden treeni joten sekaan vaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta