Photo shoot

Hieman asiaa kuvauksista, kuvien tekemisestä ja kuvissa olemisesta. Itse teen työkseni paljon hius/muoti kuvia. Minulla on oma luotto kuvaaja Mikko Karekivi, joka kuvaa kaikki työni. Olin itse ensimmäistä kertaa Mikon kuvattavana Turun kisojen kilpailia esittelyä varten. Olen niin tottunut häärimään kameran takana, että vaikeaahan se oli. Tässä on aikaan saannoksemme. Mikon kanssa yhteistyö sujuu moitteettomasti ja usein olemme kaikista asioista samaa mieltä.

Tässä on muutama hiuskuva jotka teimme jo jonkin aikaa sitten. Malleina käytän usein vanhoja valmennettaviani. Kuvissa se kaikkein tärkein on malli, joka ainakin minulle antaa inspiraation. Annan aina tarkat ohjeet malleille, miten tulee toimia ennen kuvauksia.
– Hiukset tietenkin hoidetaan kuntoon
– Kaikki karvat ajellaan ja pidetään huoli, että iho näyttää terveeltä. Fitness kuvissa yksi erittäin tärkeä asia on rusketus, joka tuo lihakset paremmin esiin
-Kynnet pitää olla siistit, esim pelkkä väritön lakka riittää. Samoin varpaan kynnet
– Kuviin laitetaan kuvaus meikki, jossa pohjalla on suuri merkitys. Varjostukset ja korostukset pitää olla kunnossa, että iho näyttää kolmiulotteiselta. Valkoinen ”kuunaama” on kamalan näköinen ja hävittää kasvoista kaikki muodot. Kuvaus valo usein syö 50% meikistä, joten väriä saa olla reilusti
-Usein ennen kuvia rasvaan mallin sääret, tai meikkaan ne heleämmän näköiseksi. Fitness kuvissa öljy on hyvin suosittua
-Hiukset kammataan ja viimeistellään haluttuun muotoon, jonka jälkeen pyyhitään korvat, joihin kerääntyy usein kalvomainen pinta hiuslakasta. Itse käytän kuvissa aika vähän lakkaa, koska se saattaa muuttaa hiusten väriä voimakkaissa valoissa
– Viimeistellään malli niin pitkälle, kun se on mahdollista ja loput käsitellään kuvankäsittely ohjelmalla

Tässä on uusin kuvani, jolla osallistun Tigi photo awards kisaan http://www.skt.fi/tigiphotoawards/gaala/ tuolta voi käydä katsomassa muut kilpailu työt. Kuvaaja on jälleen Mikko Karekivi ja mallina on Emma Ahola. Emmaa on ihana kuvata koska kaikki sujuu kameran edessä

Emma oli myös minun viime vuoden kilpalutyön mallina. Jos sinulla on tulossa eteen kuvaukset missä olet itse kuvattavana, niin ilmeitä kannattaa harjoitella peilin edessä, vaikka niin tyhmältä kun se kuulostaa. Esim oma perus ilmeeni on niin V.mäinen että olen yrittänyt opetella hymyilemään myös silmillä…… Ilman tulosta sama v.mäinen ämmä hahaha. Teemme Likkeeni PRIME hair and beauty designin yhteistyötä hius sponsorina Reckless Loven ja valmentajani Minna Pajulahden kanssa. Tässä on muutama promo kuva, joissa jälleen kuvaajana Mikko Karekivi

 Minna on myös helppo malli samoin Recklesin pojat, koska ovat tottuneet olemaan kuvissa ja kuvattavana.  No tässä näette hieman mitä kampaajan työ voi muutakin olla, kun pelkkää liike työtä. Tekisin vain kuvauksia työkseni, mutta suomessa se ei ole oikein mahdollista, sillä kuvaukset ovat lähes aina oma kustanteisia 🙂

Tänään oli treeni vapaa päivä, mutta ilmeisesti kroppa on tottunut aamu herätyksiin, sillä nousin sängystä ilman kelloa jo 6.00

Huomenna on aamu lenkki ja ansaittu vapaapäivä josta aion nauttia täysin rinnoin.

-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta