Lihasta voimaa

Tänään kello soitti taas 5.00, jotenkin aivot ei ollut ihan mukana ja siirsin kellon tunnin eteenpäin… Sitten havahduin perkele tänään on lenkki päivä ja eikun lenkkarit jalkaan ja juokseen. Tuksu alle ja täysillä Wolffille 🙂 Olisi ihanaa jos ilmat hieman lämpenisi, sillä aamulla on todella kylmä scootterin kyydissä.

BTW jäätävä kuva, jossa mahassa jo ainakin kilo karkkia. Tänään oli vuorossa olkapäät. Olkapää treenissä on se että kun ei einää nouse niin ei vaan nouse. Tänään sain lihasta voimaa…. eli käytännössä oli aivan sairaan hienoo nähdä ja kuulla kun lähes 100kg painava nainen oli personal trainerin kanssa treenaamassa. Teki mieli mennä sanoon sille, että aivan helvetin hieno homma. Hänellä hiki valui, eikä kuulunut ”en pysty, en jaksa” kertaakaan. Tykkään muutenkin itse treenata mielummin niiden ”tavisten” keskellä, kun bodareitten, jotka usein ihan pyytämättäkin tulevat neuvomaan oman näkemyksensä siitä mitä olen ähertämässä. Aamuisin käy salilla myös toinen pyöreämpi rouva, jolle viimekerralla jopa uskalsin sanoa että hitto sää oot laihtunut ja näytät hyvältä ja voi sitä hymyä leidin kasvoilla. Vastaus oli: no kiitos onnhan mää ny vähän, mutta paljon sen eteen oon joutunut tekeen töitä. <3 ME LIKE

Mitäs tänään syötäisiin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vai niinkö se meni. Moni ajattelee syövänsä terveellisesti, mutta ei tiedä monen ruoka-aineen piilo sokeria ja kuinka paljon siinä on ylipäänsä kaloreita. Esimerkiksi salaatti lounas on siihen asti hyvä, kun se fetajuusto ei peitä koko lautasta ja juomana on kokis ja hatuksi desin verran jotain kivaa kermaista kastiketta. Esimerkiksi riisi yhdistettynä liha/kala/kana on paljon täyttävämpää, lämmintä ja vähä kalorisempaa, kun yllä mainittu setti. Samoin juominen sisältää paljon piilo kaloreita. On kyse sitten koctailista tai erikois kahvista. Kuvasta näkee että keskikokoinen mocha sisältää 400 kaloria huh. Nämä vaan on niitä asioita mitä ihmiset ei tiedosta.

 Äidillä on aina kiire, niin minullakin, mutta urheilua se ei estä ja voin itsekkin paljon paremmin kun jaksan touhuta kotona vielä illallakin. Ylhäällä hyvä esimerkki ei tekosyitä. Nykyäänhän on myös paljon isommissa kuntosaleissa lapsi parkkeja, joka helpotta äidin harrastuksia. Kuulemma Austraaliassa on ikessa mies parkki hahahaha. Mää inhoon lausetta, että en viitti kun oon vaan kotona…… Just silloin sun pitää tai vietät koko loppu elämäs siä kotona. Jos kysytään henkilökohtaista mielipidettäni niin en pitäisi, jos mieheni ei kävisi suihkussa, ajaisi partaa, ei leikkaisi hiuksia vaan lojuisi van kotona, niin se saisi kyllä lähtee 🙂

Mää sainkin aamulla tälläsen <3 Arjen pieniä iloja ja niillä sitä jaksaa taas porskuttaa.

Alkaa jo vatsalihasten ääriviivat erottuun 🙂 Vielä on pitkä matka, mutta viime dieetillä ei näkynyt läheskään näin nopeasti. Eli saattaa olla että ne tekemäni miljoona vatsalihasta on tuottanut jonkinäköistä tulosta 🙂

Äsken soi ovikello ja mitkäs muutkaan kun mun uus ihana ruokailuryhmä takapihalle <3<3 pääsee taas hifi-ulla sisustaan

Nyt kaikki tukalaa oloa sairastavat huomenna salille ja siitä se lähtee. Terveellinen elämä kunniaan ja tv kiinni 😉 Multapeukkuhan on mun toinen nimi ja saatte nähdä kohta kuvia ”kukkaan puhjennesta yrtti tarhastani”
-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta