Jiihuu taas mennään

Tänään taas perus lenkki aamutuimaan 🙂 Mulla on muuten maailman parhaat juoksukengät ja vielä oikeaa kokoa 35 🙂 Hyvät juoksukengät on kaiken perusta. Vaikka ne ovatkin kalliita, niin se vasta kallista on jos jalat menee pilalle ja tulee vammoja.  Mun omat ”kaalimadot” on viime vuoden mallia, mutta silti erittäin toimivat lenkkeilyyn. Aamulenkin jälkeen aamupala naamariin ja Wolffille

Aamulla otetaan myös vitamiinit, cla, rasvanpolttajat ja omegat 🙂 Dieetillä ruoka on kuitenkin aika suppeaa ja on hyvä pitää huoli kaikista tarvittavista aineista mitä keho tarvitsee. Tänään oli rinta, hauis ja ojentaja treeni. Kirjaimellisesti vihaan ojentajapunnerruksia ja siltä ne kyllä näyttääkin. Ollaan sitä niin olevinaan ja ähistään lasten liikkessä 🙂

Tässä muutama kuva Wolffilta ja kuva uudesta seinästä missä Maikku Pro Elite Teamistä edustaa mallikkaasti. Uudessa BODY lehdessä on myös Pro Elite Team hyvin edustettuna. Bikini kilpailia Suvi Iso-Kuusela on heti kannessa. Body lehti on muutenkin hyvää tietoa täynnä, josta saa paljon apua ravintoon ja treenaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Moni mieltää Bikini Fitness lajin pinnallisena….. ja itsensä tyrkyttämisenä… kateellisten puhetta sanon minä. Lajina se vaatii hitonmoista treenausta, uskoa itsensä ja järkkymätöntä itsekuria. Aiemmin puhuin silikonirinnoista, joita tässä lajissa näkee lähes jokaisella kilpailialla. Kaikkihan myös tietävät, että lihakset ja rasvakudos ei sovi yhteen, jolloin lähes rasvattomassa kropassa on silkka mahdottomuus olla rinnat. Mielestäni ei edelleenkään ole väärin pitää huolta itsestään hyvän maun rajoissa. Tässä on muutama esimerkki ei niin hyvällä maulla tehdystä

Minulle on täytetty huulet The Lookissa hyarylonihapolla ja kuvistanikin näette, että lopputulos on kaukana yllä olevista. Liika on siis liikaa. Mielestäni on myös suotavaa, jos olet ajatellut korjata itsessäsi jotain teet sen nuorena, eikä kun ikää alkaa olemaan se 50v, jolloin jokainen vastaan tuleva huomaa pikku kasvojenkohotuksesi 🙂 Silloin mielestäni kauneus kirurginen toimenpide on onnistunut, kun sitä ei ns. huomaa.

Seuraava toimenpide, mitä suunnittelen on silmien laser leikkaus. Huono näköni haittaa mua niin töissä, kun treenamaassa. Ja ihme, että just mulle ei sovi piilolinssit ollenkaan kun ne kuivuu päähän. Leikkauksien hinnat on siinä 3000e kieppeillä, mutta varmasti maksaa itsensä takaisin. Ainut hyvä asia noissa mun pöllö laseissa on kun ajan tuksulla ne suojaa puoli naamaa hahahaha.

Kisakuume alkaa poltteleen jo! IFBB:n sivuilla voi jossain vaiheessa seurailla kilpailuihin ilmoittuneita kilpailioita, mutta ainakaan tänään se ei vielä toiminut. Muutenkin IFBB:N sivuilla on kaikkea hyödyllistä tietoa Fitness lajeista, kilpilut, säännöt, leirit yms.

Sunnuntaina ollaankin menossta Pro Elite Teamin kanssa treenaan poseerauksia ja siellä nään varmaankin meidän teamin uudet tytöt. Me ollaan onnekkaita likkoja, koska meillä on Suomen parhaat poseeraus valmentajat Minna ja Kimmo. Uskokaa tai älkää Kimmo tietää korkokengillä kävelystä paljon enemmän, kun suurin osa Suomalaisista naisista:)

Nyt alkaa säät lämmetä, niin eikun lenkkareiden ostoon ja aamu lenkille joka-ikinen. Kun sen kerran tekee sen haluaa tehdä aina uudestaan ja uudestaan <3<3<3<3<3<3<3<3<3

– UMPPU-

primebody

2 vastausta artikkeliin “Jiihuu taas mennään”

  1. ihanat sun lasit, mistä ne on? Kuinka paljon huuliin täyte on maksanut? ja kauanko sulla kestänyt? täytyy kyllä sanoo, että todella luonnollinen lopputulos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta