Viikko takana -5kg

Niin se lähti huh ja huokaus. Ilmeisesti oli kropassa oli hieman nesteitä. Ainakin dieetti toimii, koska sunnuntain aamupaino oli 49.9kg ja viikko sitten oli 55kg. Viime viikolla juoksin 3 aamulenkkiä tyhjällä vatsalla ja normit 4 punttia.

Nää on taas näitä jäätäviä ota kuva kuvia, mutta pääasia näkyy 😉 Jotenkin koko dieetti tuntuu nyt jo paljon helpommalta kun viimeksi, koska ruokaa ei ajattele kokoajan. Minna ja Kimmo tsekkas kunnon eilen ja suunta on hyvä. Vielä ei mun ruokia nipistetty. Niin ja onhan tässä vielä monta viikkoa aikaa. Tänään oli perus jalka päivä ja hyvää teki. Sai kintut kyytiä. Wolffille olikin tullut pientä piristystä. Todella hieno jätti banneri, jossa näkyi ehkä jotain tuttujakin.

Tänään on myös hemmottelu hetki, eli oma kampaaja. Meidän Nelli tuunas mulle ihanan kesä tukan ja samalla sain nauttia uuden salonki koiramme ”PIPPA” Pipan hellyydestä. Nyt kesän toivotuimpia värjäyksiä on erillaiset luikuvärjäykset ja luonnolliset sävyt.

Koti alkaa olemaan kunnossa muuton jälkeen ja ostin takapihalle mansikoita. Mää en ehkä niistä tänä kesänä saa nauttia, menkööt parempiin suihin. Nyt on vielä hetki aikaa hankkiutua ranta kuntoon. Kannattaa siis aloittaa jo tänään. Nää Suomen kelit tuskin vielä lämpenevät. Yksi mikä on hyvää hyöty liikuntaa on mennä pyörällä töihin. Siinä tulee huomaamatta kilometrejä.
Tässä on muutama esimerkki kuva miten ihmiset voi muuttua ja toivottavasti motivoi muitakin

Ennen ja jälkeen ja mikä mieletön ero. Mikään ei ole siis mahdotonta. Yksi mikä toimii on että etsit itsestäsi mahdollisimman kamalan kuvan ja teippaat sen jääkaapin oveen 🙂 Muistuttaa hyvin mitä väärä ruoka voi tehdä keholle. Jos et tiedä mitä söisit, niin kysy ammattilaiselta, tai kysy henkilöltä kuka mielestäsi näyttää hyvältä. Naisethan ovat otettuja, jos joku tulee sanomaan että näytätpä hyvältä: Mikä on sinun salaisuutesi. Kuntoilu ei pelkästään riitä, jos syö väärin. Oikea ruoka syötynä tasaisesti kolmen tunnin välein tuottaa jo todella nopeasti tuloksia. Ja kannattaa muistaa, koskaan ei ole liian myöhäistä!

Fitness expon ilmoittautuminen alkoi 1.6 ja minähän heti tartuin toimeen, eli se on pois alta. Ensi viikolla onkin jo Biancanevessä bikini palaveri. Liike on muuten muuttanut uusiin toimitiloihin tullintorille, jonne pitää itsekkin muistaa mennä haha. Näin nää hommat vaan menee vauhdilla eteenpäin. Treeni intoa teillekkin

-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta