Kiire kiire

Huh huh, kun valmistujaiset työllistää. Aamusta iltaan kikkaraa, kikkaraa ja vielä vähän kikkaraa. Pitää kuitenkin ehtiä treenankin. Eli perus settiä aamulla klo 5.00 lenkille. Suosiittelen kaikille raikas ilma aamutuimaan piristää kummasti

ja voisko ihanempaa maisemaa olla. Lenkin jälkeen nopee aamupala ja tuksulla kohti kaupunkia…. Ja rankkasadehan se sieltä tuli. Olin aivan litimärkä kun pääsin perille. Tänään tehtiin selkää ja hirveellä raivolla.

Alkaa pikku hiljaa pahin keskivartalo turvotus lähteä ja kroppa kiinteytyyn. Vielähän on kisoihin paljon aikaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Bikini kisa tulee olemaan kova ja sen eteen teen kaiken tarvittavan. Tänään on muuten ensimmäinen ilmoittautuminen syksyn kisoihin 🙂 Jännää kun näkee ketkä kaikki on mukana.

Vapiskaa täältä tullaan. On muutenkin hienoa, että fitness lajeista ollaan kokoajan enemmän kiinnostuneita. Vaikka olen urheillut koko ikäni, pieniä taukoja lukuun ottamatta niin tämä laji on vaan rankin niistä. Ja se että kilpailuja on vain ne kahdet vuodessa vaatii pitkää pinnaa. Olen ihmistyyppiä kaikki, mulle, heti nyt.

Jos jonkun tekee mieli mennä mäkkiin, niin tossa on toivottavasti herättävä esimerkki 🙂 Samoin on kyllä kaiken pikaruokaloitten suhteen. Sieltä ei saa oikeastaan mitään terveellistä ja  saalatissakin usein kana on friteerattua…… Oletteko muuten kiinnittänyt huomiota naisissa, jotka hakevat aina ruokatunnilla salaatin lounaaksi… Ne ostaa salaatin ja jälkiruuaksi suklaa patukan, mikä järki? Luulevat syövänsä kevyesti, mutta kumoaa keveyden suklaalla:)

Hyvää viikonloppua kaikille t: Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta