Nyt mennään!

Hirvee treeni into päällä! Aamulla kello soitti 5.00. Kuppi kahvia, lenkkarit jalkaan ja lenkille. Oli niin ihanaa juosta, kun aurinko paistoi ja linnut lauloi. Siitä aamupalan jälkeen tuksulla wolffille ja olkapäiden kimppuun. Olkapäät on mielestäni yksi kivuliaimmista treeneistä. Mulle on tullut näin aikuis iällä herääminen liikuntaan ja oman kehon huoltoon, joka on aivan huippu juttu. Ensiksi mikä olo ja energia siitä tulee. En ole varmaan koskaan voinut näin hyvin. Olen myös ymmärtänyt kuinka tärkeää on antaa aikaa myös itselle ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Se miten itse koet itsesi, vartalosi, ulkonäkösi ja terveytesi vaikuttaa koko elämääsi. Näin jälkeenpäin on harmittanut ne ”rilluttelu” vuodet, vaikka niistä ihania muistoja onkin niin myöskin paljon hukkaan heitettyä aikaa. Harmi että kaikki eivät sitä vieläkään ole ymmärtänyt. Viime dieetin aikana oli useatkin tärkeät juhlat minne menin autolla. Alku ilta meni aina mukavasti kunnes porukka alkoi olemaan niin kännissä ja muuttumaan täysin idiooteiksi ja silloin oli mun aika lähteä. Rakastan myös tanssimista ja sitäkin kokeilin viime dietillä. Soitin ystävälleni, että lähetään baariin vaan tanssiin ja niin tehtiin. Ja kieltämättä oli ihanaa ja saatiin myös niin hyvät naurut muutamasta tyypistä jotka vain kirjaimellisesti pystyi enään huojumaan musiikin tahdissa. En ole absolutisti, koska rakastan hyviä viinejä, mutta joku raja kuitenkin. Se mikä on muuttanut omaa juoma tottumusta on äitiys. Kauheaa katseltavaa kun näkee ”tuttuja äitejä” jotka on aivan tiedottomassa tilassa. Toinen tissi on pulpahtanu paidasta ulos ja käydään kyykky pissalla keskellä kaupunkia. Kun teet lapsia ja sinusta tulee äiti tulee aina muistaa, että olet aina vastuussa lapsistasi ja ikinä ei tiedä mitä voi sattua. Tuntuu että moni ihminen pakenee sen alkoholin taakse, koska ei selvinpäin uskalla kohdata erilaisia tilanteita. Pieni alkoholi valistus tähän 🙂 Tänään pitää vielä kokata loppuviikon ”kurmeet” asentaa pari lamppua ja illan huipentuma korkkaan meidän uuden saunan

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt mennään!”

  1. Kirjoitat asiaa!! Itse ajattelen samoin alkoholin käytöstä ja toivon, että niin moni muukin äiti ajattelisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta