Lähtötilanne!

Rakas ystäväni TUKSU antoi tänään kylmää kyytiä. Sinnikkäästi huulet sinisenä ja hampaanvälit täynnä kärpäsiä, mutta on se vaan niin ihana. Ehkä vähän lapsellinen, mutta niin oon määkin.

 Tässä on nyt alku tilanne kuvat, josta lähdetään tiputtamaan kisoja varten. Eli todellakin painoa on sen 10kg lisää, kun kisa kuvissa. Juuri ennen näiiden kuvien ottoa söin siis pitsan, ettei kenellekkään jäänyt epäselväksi 🙂 Itse huomaa omistavansa perus naisen pyöreyden, eli ylimääräinen rasva kerääntyy heti vyötäröön ja takapuoleen. Tänään oli eka aamu-lenkki ja oli niin ihanaa. Kyllä sillä on niin merkitys, missä juoksee, minä vuodenaikana ja mihin kellon aikaan. On se Suomen luonto niin kaunis ja maalais maisemat vilisee silmissä. Juoksu tuntuikin yllättävän hyvältä pitkän tauon jälkeen.

 Dieetti on alkanut sanoisinko loistavasti. Ja s mikä ero viime kertaan ei ole nälän tunnetta, ainakaan toistaseksi. Kohta voikin korkata grillin uudessa asunnossa ja dieetti ruoka senkun paranee. Minulta pyydettiin, että kirjoittasin ruoka päiväkirjaa. En sitä kuitenkaan kirjoita koska syön samaa ruokaa kisoihin saakka se voisi käydä vähän tylsäksi 🙂 Ja ruoka annokset näyttää joka päivä aivan samalta.

Yksi todella tärkeä asia treenamisessa on myöskin lepo. Ja kyllä mun nyt kelpaa jo valmiissa uudessa makuhuoneessa pötkötellä ja voin kertoo olen nukkunut kun tukki mjuton jälkeen. Nyt kun aamulenkit alkoi on pidettävä huoli, että menee ajoissa nukkuun.

Jos jollain on vielä motivaatio ongelmaa niin ehkä ylempi kuva sen selättää. Ei voi kun hattua nostaa kyseiselle kaverille. Aivan uskomatonta. Ei omat pikku kovettumat tunnu enään miltään. Uskon että kyseisen miehen tahdonvoima on muakin kovempi 🙂

Kisoja varten alkaa kaikki hoidettavat asiat olemaan jo valmiina. Bikini palaveri on pian, kengät on, värit yms on, korut on ja tukan ja meikin laitan todennäköisesti itse. Niin ja tietenkin ilmoittautuminen, joka alkaa 1.6.syksyn kisoihin. Kisoihin valmistelu ja suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, sillä moni asia on niin susta riippumatonta. Mun viime kisa bikineitä dieetin edetessä pienennettiin varmaan 4:n kertaan, kun paino tippui loppu vaiheessa ja pehva kutistui…. sitä odotellessa.

– treeni intoa kaikille tasapuolisesti -Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “Lähtötilanne!”

  1. Samaa mieltä kuin edellinen anonyymi! Itse kans juuri aloittanut valmentajan ohjaukseessa ja aivan tjuttoman hyvä fiilis.Eka viikko kohta ohi ja vähän meni haahuillessa salilla mutta ensi viikolla tietää jo laitteet =) Tsemppiä sun treeneihin!PS. Ja oon samoilla linjoilla noiden bilettäjien suhteen.Itse olen aikoinaan vetänyt surutta joka viikonloppu ja usein molempina päivinä.Enään ei pystyisi sitä hullua rallia ja kuinka paljon hävettää tietyt asiat näin jälkikäteen, hyi hittolainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta